Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak mám nehezkou zkušenost se zimním provozem. Na silnicích CHKO Třeboňsko a Novohradské hory, sypaných štěrkem, došlo dvakrát k "uložení" kamínku mezi přední kotouč a krycí plech, který je za ním. Je tam asi nějaká kapsa v tom výlisku krytu a kamínek vhodné velikosti prostě sám už nevypadne. Ty zvuky při při nízké rychlosti, třeba při parkování, jsou pak děsný. Nový auto a takovej skřípot, jak když za sebou táhnu upadlej výfuk, lidi se otáčeli, byla mi fakt hanba. Bohužel jediná pomoc je sundat kolo a kamínek vyšťourat, rychlá jízda nepomohla, kamínek se tam vždy udržel. Pěkně blbý.

Editováno: , autor: miklisek
Vloženo

Hmm, tak já za 8 let s OI nikdy, jezdím každý rok stejná místa. S Rapidem loni nic, ale to byla nezima.

Ten plechovej cirkus byl hroznej. A zpátečka nepomohla, asi je to tam udělaný jinak. Liťáky bohužel nemám, tak nezbylo než udělat v Třeboni a v Nových Hradech na parkovišti pit-stop :-D.

Naschvál to reportnu na infolinku, ať si počtou posilvestrovský vtip.

Vloženo

Zopár krát sa mi to stalo, ale túto zimu mám na taxíku prvýkrát veľké brzdy a teda do tých zadných 310mm kamienky padajú tuším samé.. síce po chvíľke vypadnú, ale za tie tri dni je to toľko čo za predchádzajúcich 5 rokov.. :D 

Vloženo

miklisku, příspěvky jsem přesunul a celé téma dám do podvozku, ona je to docela častá záležitost. Mně se to stalo u FII, zvuk to byl tedy příšerný.

Vloženo

Ano. To by ale na funkci nabírání kamínků snad vliv mít nemělo.... ET38 je stejný jako u Rapiďáckých. Ono jde asi o to, že na tom Novohradsku a Třeboňsku bylo posypáno fakt fest, že to byl do podvozku pěknej rachot. A to jsem jel s rozvahou, žádný blbnutí.

Vloženo (editace)

A při mytí auta něco rachtalo spodních zadních "šusplastech". Tak jsem na ně pobouchal a vypadalo na silnici toto:

post-6633-0-89178900-1420311173_thumb.jp
Plná hrst kamínků!

Editováno: , autor: miklisek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...