Hkubes Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Dnes mi přišla zpráva ze škodovky jak to je se sportovním podvozkem. U Fabie hatchback jsou pouze zkrácené pružiny o těch 15mm. U Fabie combi jsou zkrácené taktéž pružiny a pouze na zadní nápravě mají tlumiče nastavenou jinou charakteristiku. Takže teď nevím v čem že to je sportovní podvozek a jestli to má cenu za to připlácet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Laicky bych řekl, že když se zkrátí pružina, tak musí být i tužší, aby se nechodilo po dorazech. U kombi by asi měla být jinak nastavená zadní náprava (tužší) i u standardního podvozku (kvůli nákladu). Ve výsledku bych za sportovní podvozek asi nepřiplácel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ďakujem za vyriešenie dilemy, nakoľko mi predajca doteraz iba vedel potvrdiť tých -15mm, ale -15 mm + štandardné tlmiče by som za športový podvozok teda určite nepovažoval..... Tvrdosť podvozku podľa mňa nerobia ani tak pružiny ako tlmiče, tak to priplácanie za "továrenské" poňatie "športového podvozku" nemá význam, obzvlášť, pokiaľ kratšie pružiny majú identickú výrobnú cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 7. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Chtělo by to někoho, kdo tomu více rozumí. Kolega mi dnes říkal ,ať do toho jdu, že to bude dobré. On ho má na Octavii taky od škodovky. A já ho mám navíc objednaný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 myslim si, že 3000,- za sportovní podvozek není moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Pokud chce někdo auto níž a mít ho sportovnější, tak bych volil variantu sportovního podvozku z fabriky. Bývá to opravdu odladěné nejlépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 V rodine se pripravuje objednavka FIII combi a sportovni podvozek je jistota. Sam jsem ho mel na vsech OII a OIII a byl jsem max. spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantisek Honsa Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Sportovní podvozek u Fabie II combi je při ostřejší jízdě v zatáčkách znát a tam to je tuším uděláno stejně (tj. stejné tlumiče, kratší pružiny). Na ježdění po městě nebo po dálnicích to moc cenu brát nemá, ale na okreskách a při svižnější jízdě bych ho bral znova, Je teda trochu sviňárna, že za to chtějí příplatky, ale za ty 3 tisíce to stojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty307 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 To já měl sportovní podvozek objednany,ale dyler mi volal že to neprošlo přes skodovku,že prý mám modelový rok 2016,mam f3combi81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Nechápu, co neprošlo přes Škodovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty307 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 No právě ten modelový rok 2016,tak mi to dyler zduvodnil,objednany byl od zacatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 MR2016 jako takový nemůže být důvod. I pro MR2016 je sportovní podvozek standardní položkou v ceníku i konfigurátoru. Být tebou, tak se obrátím přímo na ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Máme FIII Combi, 1.2 TSi 81kW, MR2016 a auto ma sportovni podvozek. Zda se, zes narazil na skutecne "dobrého" dealera... Jedine, co me napada je, ze abys mohl objednat sportovni podvozek, musis zvolit i Dynamic paket, to je jedine omezení. To ale platilo i pro MR2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty307 Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Jj,tak to jsem právě neměl,chtěl jsem samostatne SP.podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 To se pak nedivím, že to ze ŠA vrátili. Dealer opět neví, co prodává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Zdravim, prosim Vas, nemate niekto sportovy podvozok na fabii combi a zaroven ste z Bratislavy ? Chcel by som ti porovnat s mojou fabcou nakolko som zistil dnes v predajni ze seriovy podvozok je citelne tuhsi resp. Tvrdsi comu vobec nerozumiem. Skor si myslim ze by to malo byt presne naopak a teda ze sportovy podvozok by mal byt tvrdsi. Celkom ma tato skutocnost irituje nakolko sme si skusali do zadu mojej combi fabie sadnut dvaja a to auto padlo o niekolko viac cm nizsie ako u serii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Nemohl by nekdo ochotny kdo ma nejakou tu elsu sem vypsat cisla dilu sporotvniho podvozku ? bouzel jsem si ho blbec nedal a mam v planu si ho dodelat. Slo by vypsat vse co je potreba k dodelani? dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) Ono to nebude tak jednoduché.. - Zadní náprava, jsou tam čtyři druhy pružin pro sportovní podvozek dle hmotnostní kategorie značené dle barevných pruhů, zkus kouknout co tam máš teď, k dispozici tedy je: 6Q0 511 115 BB - Váhová třída 1 6Q0 511 115 AF - Váhová třída 2 6Q0 511 115 AA - Váhová třída 3 6Q0 511 115 AB - Váhová třída 4 Cena je stejná 1604,- / Ks Tlumič 6C0 513 025 AM Cena je 1211,- / Ks - Přední náprava, tady jsem nenašel pružiny přímo pro sportovní podvozek jen se liší "okruh pérování" zase dle barevných pruhů. Je jich celkem 17 druhů. Tlumiče by měly být stejné. Cena je cca 1900,- / Ks Tady se bez značkového servisu asi neobejdeš Editováno: 4. leden 2016, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 A vzadu také jiné tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Díky moc kluci. Kdyz to tak čtu tak sport. podvozek asi odložím.. Lituju toho, ze jsem to nedal hned no Plánuju na léto koupit kola savio 17" a bojím se aby to nevypadalo jak nějaká koza bez sport. podvozku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andris Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Ja mám 17" savia bez sport podvozku a můžu říct nejen za sebe že žádná koza to není ale 100 lidi 100 chutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Nejake foto mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andris Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Mám je jednu. Ostatní fotky jsou pryč aji s telefonem a teď nenafotim protože savia jsou v garáži. Moc ti tato fotka nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 No vysoke to teda je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Takhle vypadala když jí přivezli ještě ten samej den co jí vyrobili, na dvoře u dealera, nestojí na rovině a myslel jsem si, že tam nedali sportovní podvozek. Změnil jsem názor, když jsem viděl v salonu Fabii s normálním podvozkem, proti sportovnímu je vysoká jako koza, těch 15 mm je znát. Editováno: 7. leden 2016, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.