Adam Široký Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Porsche Brno (Slatina). Jsem tam už jako doma. Rádio se zdá být ok. Smart link, telefon, surround, pípáky fungují. Nicméně nedoporučuji nechat umělce z tohoto servisu sáhnout na auto. Leda update SW, tam asi není co zkazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
power3 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Diky za info , pořeším to o dovolený zajedu asi do Porsche Plzeň (Brno mám trochu z ruky ,snad o tom problému budou vědět) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Nový postřeh, od přehrátí na nový SW se náhodně stává, že rádio po vypnutí zapalování/zapnutí zapomene kde skončilo a spustí první skladbu na daném médiu. Dosti otravné - ale nemám už sílu reklamovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexican Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Ajťáci ze Škodovky budou asi pěkný lemry :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 to robi aj mne ( vyroba 07/2016 ) mam povodny sw. mozno tam je nejaky faktor, podla ktore sa urcuje ci to zacne hrat od poslednej prehravanej skladby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hud.son Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 (editace) Já mám dva měsíce starého Rapida, bolero hardware H30 a software 0363 a surround taky nejde. Psal jsem prodejci včera email zda se můžu stavit na přehrání sw. Protože je fakt že v tom předváděcím voze to byl jiný zvuk. Ještě se chci zeptat, rádio nenabízí funkci smartlink, proč tam není? Nevíte někdo? Díky Editováno: 1. Červenec 2017, autor: Hud.son Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Hud.son.. Smartlink je v Rapide príplatková výbava, objednával si si ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hud.son Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Nene, bral jsem skladový vůz, ale tak nějak bych čekal že když už tam je bolero které to může mít, tak že to tam bude. Njn nevadí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Škoda furt niečim prekvapí.. Ale na niektoré rádiá ide Smartlink dodatočne aktivovať... avšak nie je to nejaká extra lacná vec. Určite som to niekde tu na fóre už videl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hud.son Vloženo 7. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2017 Někdo nějaké poznatky ohledně software 0365? V úterý to jdu nechat přehrát tak jestli tam raději nemám nechat původní 0363 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 No u nas nema servis update 365 volal som dvom a nevedia o nicom ze vobec je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Dnes som bol v servise, tak tiež nič nevedeli o aktualizácii. Posledné aktualizačné CD mali sw 359. Opýtal som sa, či ešte niekto iný riešil Surround, vraj som jediný. Ešte mám v meste tri ďalšie autorizáky, ak budem mať cestu okolo, pôjdem sa popýtať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Ja som dopadol tak isto. Ani online nič novšie nebolo.Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Klasická neinformovanost. SW je pár týdnů venku. Žádný problém, vyjma občasného zapomenutí kde skončilo přehrávání, jsem nezaznamenal. V Brně nemají problém přehrát. Údajně jsem nebyl zdaleka jediný. Čekalo nás tady na to několik. Leda být vytrvalý. Mě taky tvrdili, že to funguje, dokud jsem nedodal videa a VIN dvou aut se stejnou MP3 a výbavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hud.son Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 No já napsal do servisu že bych to chtěl aktualizovat a odepsali ať se zítra dostavím na servis. Tak zítra dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hud.son Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 před 5 hodinami, brrrrm napsal: Dnes som bol v servise, tak tiež nič nevedeli o aktualizácii. Posledné aktualizačné CD mali sw 359. Opýtal som sa, či ešte niekto iný riešil Surround, vraj som jediný. Ešte mám v meste tri ďalšie autorizáky, ak budem mať cestu okolo, pôjdem sa popýtať.. Já sám mám od výroby software 0363 takže servis o ničem. Navíc si myslím že není pro ně takový problém vzít telefon a zavolat do škody a informovat se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 10. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2017 Z predchádzajúcich príspevkov mám skôr pocit, že tá aktualizácia sa zatiaľ distribuuje len v Čechách a na Slovensko ešte nedošla. Ktovie, aké sú postupy.. či výrobca rozosiela aktualizácie do všetkých servisov na celom svete priamo alebo to ide cez oficiálneho miestneho importéra... v našom prípade Škoda Auto Slovensko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hud.son Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Takže jsem nic nepořídil, řekli mi že mám aktuální software a že to hraje stejně i v ostatních vozech co mají na prodejně. Takže nevím no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 (editace) Ještě zapomněli dodat, že to co mají na prodejně je taky nefunkční. Úplně stejný příběh u mě (začalo to na jaře). Bylo to: 1. pokus - Předváděčky hrajou stejně. Škoda odpovídá, že mám poslední verzi a ta je v pořádku (případně mám dokázat opak) 2. pokus - Naštěstí jsem měl k dispozici více aut s různým SW. Pár stránek zpět jsou dvě videa. Po odeslání do Škoda Auto uznána vada a chyba v SW - příslib opravy. 3. pokus - Nový SW 363 a opět nefunkční. Naštěstí jsem fyzicky nemusel do servisu, zkusili to na svých autech, telefonicky mi řekli, že je toto opatření k ničemu. 3. pokus - Nařízena výměna Bolera - opět nefunkční. Opět zkoušeno na předeváděčce. 4. pokus - Nový SW 365, konečně funkční jak na předváděcích tak mém. Editováno: 11. Červenec 2017, autor: Adam Široký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Na toto by mali dat zvolavacku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 (editace) Neriesi to ziadne TPI? Editováno: 14. Červenec 2017, autor: ronskispeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 15. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2017 mám sw 363, surround nefunkční. Byl jsem s tím v autorizáku u nás v Kralupech, prý jsem jediný kdo si zatím stěžoval. Tvrdili mi, že nový sw není a že je to na reklamaci Bolera. Tak jsem se jim to snažil vysvětlit a zkoušelo se i na jiných autech, kde samozřejmě surround nefungoval. Prý zavolají do Škody a dají vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Přidávám se s nefunkčním Surroundem! Zkusím reklamaci u dealera! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 (editace) Pánové, kdo už máte nový sw, dělá vám to zapomínání poslední pozice pořád/častěji apod.? Já jedu se starým sw z SD karty náhodné přehrávání už několik měsíců a žádný problém. Vždy si zatím pamatoval kde přestal. Docela by mi to vadilo, kdyby to nefungovalo... zítra jdu do servisu kvůli něčemu jinému, tak jestli z nich už mám ten sw dolovat. Nahlášeno to mám už od února, ale ještě se nikdo neozval, že mají nový sw. Jo a po přehrání se musí vše nastavit znovu nebo si Bolero nastavení pamatuje? Editováno: 17. Červenec 2017, autor: noaid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hud.son Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Takže jsem napsal přímo do Škody: dobrý den, před třemi měsíci jsem koupil vůz Škoda Rapid, VIN TMBEA6NH............... . Vozidlo má infotainment Bolero, software 0363. V rádiu nefunguje ani škoda surround, ani virtuální subwofer. Při poslechu hudby z SD kraty nedojde k žádné změně vlastností zvuku při zapnutí těchto položek. Zvuk je pak špatný. V bývalém voze, kde to fungovalo byl zvuk o poznání lepší. Byl jsem s tím v servisu to reklamovat, ale tam mi řekli, že mám aktuální software a že pro to nemůžou nic udělat. S tímto problémem se dle diskuzí na internetu snaží poprat více lidí? Bude sjednána nějaká náprava v podobě vydání nového softwaru? Při koupi vozu jsem se rozhodoval i právě kvůli pěknému zvuku, který v předváděcím voze hrál, vůz měl zřejmě starší software, kde to bylo funkční. Jedná se o příplatkovou výbavu, takže bych očekával že bude funkční. Děkuji za odpověď. S pozdravem Jiří Frydel A odpověď dorazila: Dobrý den pane Frýdeli, prosím navštivte autorizovaný servis, kde Vám servisní partner provede softwarový update. V případě, že by servis FW nenalezl, dodáme ho přes eBox. Děkujeme Vám za pochopení. S pozdravem Gabriela Hrubešová ŠKODA AUTO Help Desk Mobilní aplikace, infotainmenty a mobilní online-služby (ŠKODA Connect) email: support@skoda-info.cz Takže tam zítra zavolám a budu trvat na přehrávání firmware, jelikož existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.