sekyji Vloženo 10. Únor 2017 Autor Vloženo 10. Únor 2017 Jinak aby se nereklo ze na rooma seru tak ten ceka na teplo , zabudovani ostrikovacu , jen jsem ho vzal zvenku vypucoval na vic mi zatim cas nezbyl , musim dodelat fabii napravu a pak budu resit rooma Citovat
sekyji Vloženo 17. Únor 2017 Autor Vloženo 17. Únor 2017 Makam furt dal udelal jsem jiz rychlopolep fobie jinak stale nebyl cas na napravu ale uz to prijde urco Citovat
sekyji Vloženo 19. Únor 2017 Autor Vloženo 19. Únor 2017 Aneb kdyz se nudim folie za 100kc :-) a priprava ramen prijdou jeste novy silenty , cepy a pak uz konecne na auto i s pkdvozkem :-) ps toho bordelu si nevsimejte :-) 2 Citovat
Losky83 Vloženo 21. Únor 2017 Vloženo 21. Únor 2017 Já ti nevím, Room je peknej, ale ta fabka zavání trošku tuzingem. Ještě tam dej růžový kola a na hlavu rovný kšilt ? Citovat
Losky83 Vloženo 21. Únor 2017 Vloženo 21. Únor 2017 Nechci být ošklivý, navíc jsem si takovou érou taky před deseti lety prošel Citovat
sekyji Vloženo 22. Únor 2017 Autor Vloženo 22. Únor 2017 Nevim neprijde mi na tom nic tuzingovyho ale chapu kazdymu se libi neco jineho, jinak fabka je opravdu pracant takze tu nejak neresim a cerno sedej intos byl proste moc nudnej tak jsem z nudy potahl nejaky veci , hlavne se tim clovek uci slozityvtvary o co mi jde :-) tuzing mam neco jinyho jinak kola budou bile , brzdy zelene a do pruhu prijdou casem napisy , a zadni pruh na kufru prijde zmensit :-) Citovat
Losky83 Vloženo 22. Únor 2017 Vloženo 22. Únor 2017 Je to Tvoje auto, jen si myslím, že éra takovýchto samolepek už je dost za zenitem. Navíc u té Fabie bych tipoval, že majiteli bude tak 20. Nevím tedy, kolik ti je, ale za mě nee. Beru, že se naučíš protahovat složité tvary, ale ta zelená v interieru mi připomíná tak rok 2005. Ale Room je peknej, tam Ti fandím[emoji6] Citovat
sekyji Vloženo 27. Únor 2017 Autor Vloženo 27. Únor 2017 To losky : bohuzel jsem mladej sopel :-) jeste ani 30mi nebylo a ani par let nebude :-) takze to k tomu ze se ti zdam byt mlady :-) nebo vam mam vykat ????:-D :-D :-D No a ted to dulezite :-)kola na rooma jsou pripraveny na novou sezonu , je to proste top , bila perla a ty cerveny napisy proste pecka :-) dneska vyzvednu nove gumy a vezu to obout a asi brzo se prestehujou na roomstera , pac s nim stejne moc nejezdim tak uz tam muzou byt :-) 3 Citovat
sekyji Vloženo 27. Únor 2017 Autor Vloženo 27. Únor 2017 Uz je tu i nova pryz tak snad bude do konce tydne obuto :-) Citovat
Losky83 Vloženo 1. Březen 2017 Vloženo 1. Březen 2017 Tak to jo, myslel jsem, že ti je přes 30 jako nám ostatním. Tak to vysvětluje ten tvůj zápal[emoji6] Citovat
wirer Vloženo 1. Březen 2017 Vloženo 1. Březen 2017 Ehmm, nie kazdy ma 30...ja az o pol roka Tesim sa, ked ukazes foto obute na aute Citovat
sekyji Vloženo 1. Březen 2017 Autor Vloženo 1. Březen 2017 Wirer: to je normalni nebejt starej :-) Losky : njn mladi vpred :-) Citovat
sekyji Vloženo 2. Březen 2017 Autor Vloženo 2. Březen 2017 Asi nezajimave ale nova pryz na miste :-) 5 Citovat
MilanHos Vloženo 2. Březen 2017 Vloženo 2. Březen 2017 Vleze se do toho i vzduch nebo je to jen kus pryže? 2 Citovat
sekyji Vloženo 2. Březen 2017 Autor Vloženo 2. Březen 2017 Jen kus pryze :-) ne kecam i nejakej vzduch Citovat
sekyji Vloženo 7. Březen 2017 Autor Vloženo 7. Březen 2017 Tak zas dam neco o fabii nejdriv jsem ramena natrel ze to bude dobry a kdyz jsem si projel do lakovnypro kola a videl to muj lakyra rikal tak to ne ramena mi sebral opiskoval a nakomaxitoval. Ted jsou z toho top ramena , ze se mi je ani na fabii dat nechce ale aby to nebylo roomovi lito hned jak sundam stary ramena vylisuju silentbloky , a pujdou na pisek a taky na komax a pak do toho dam rovnou strongflex silentbloky Citovat
sekyji Vloženo 13. Březen 2017 Autor Vloženo 13. Březen 2017 Tak jsem celej vikend uklizel lestil a tepoval ale stalo to za to . Ted jeste obuju kolesa , dodam ty ostrikovace a budu na sezonu pripravenej snad :-) 3 Citovat
sekyji Vloženo 22. Březen 2017 Autor Vloženo 22. Březen 2017 Tak jsem to obul a jsem nadsenej me se to mooc libi 3 Citovat
MilanHos Vloženo 22. Březen 2017 Vloženo 22. Březen 2017 Už jen nějakej pořádnej motor a turbo co poleze pomalu z kapoty Citovat
MilanHos Vloženo 22. Březen 2017 Vloženo 22. Březen 2017 (editace) Stačí je jedna věc, na kolik to auto teď vypadá je druhá věc, takto jsem to myslel Jo a jinak kola samozřejmě famózní! Možná bych ještě něco udělal se střechou, nějak ji opticky snížit, celkově to designově nezapadá do sebe. Editováno: 22. Březen 2017, autor: MilanHos Citovat
sekyji Vloženo 22. Březen 2017 Autor Vloženo 22. Březen 2017 Nevim jak bych opticky snizil strechu premyslim serli ji dat do carbonu cernyho ale.nevim hlavne se mi do toho moc nechce Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.