LucasCZE Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Taky jsem s tim mel poprve problem. Je to trochu jiny system nez u jinych konektoru. Problem je, ze takto z hlavy si to uz presne nepamatuju a nepodarilo se mi najit fotku toho konektoru. Co si pamatuju, tak na jedne strane toho konektoru je takova mala kosticka a tu musis na jednu stranu odtlacit. A co je jine nez u ostatnich konektoru je smer, musis ji myslim tlacit smerem od konektoru. Kdyz ti to porad nepujde, tak to vyfot a nahraj to sem, muzu to tam nejak zakreslit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Snad je to to co to ma byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Jo, to je ono. Ja teda myslel, ze to odpojis primo v podlaze pod plastovym krytem, kam to vede ze sedaku, ale muzes to podpojit i tady. Vysledek je stejny. Postup viz obrazek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 před 4 hodinami, LucasCZE napsal: Jo, to je ono. Ja teda myslel, ze to odpojis primo v podlaze pod plastovym krytem, kam to vede ze sedaku, ale muzes to podpojit i tady. Vysledek je stejny. Postup viz obrazek. Bezva, nevim kam do podlahy to vede. Tohle je pro me schudnejsi. A tu pojistku musis drzet nebo to staci odklopit a vytahnout? Uz takhle mam co delat se tam vubec dostat. A je to lepsi zepredu nebo zezadu? Ja tam sahala zezadu a moc mi to neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Mrkněte na 5 stránku tohoto tématu - je tam můj příspěvek - je tam pdf soubor jak jsem postupoval při opravě tohoto problému. Stále je to funkční. Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 na 5 stránce tohoto tématu mám pdf soubor jak jsem postupoval při opravě tohoto problému. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 před 18 hodinami, Ivcabalu napsal: Bezva, nevim kam do podlahy to vede. Tohle je pro me schudnejsi. A tu pojistku musis drzet nebo to staci odklopit a vytahnout? Uz takhle mam co delat se tam vubec dostat. A je to lepsi zepredu nebo zezadu? Ja tam sahala zezadu a moc mi to neslo. Pojistku musis drzet... Jestli je to lepsi zepredu nebo zezadu uz si kazdy musi rict sam. Ja bych to zkusil prostridat a uvidis, co ti bude vyhovovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivcabalu Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Asi na 4 pokus, byl to hroznej boj ale povedlo se a je to nejelegantnejsi reseni co existuje :-D konecne je ticho :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 Super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs1971 Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 (editace) Ahoj, mám podobný problém se signalizací zapnutí pásů. Když jsem auto koupil, vše fungovalo normálně. Po nějaké době mi přestala signalizace zapnutí pásů fungovat (kontrolka i zvuk). Říkal jsem si: "Paráda". Mám totiž takovej blbej zvyk při dojíždění do cíle (třeba 50m předem) na nefrekventované silnici vždy pás odpojovat a tudíž se mi vždy signalizace spustila. A najednou ne, což se mi "líbilo". Jenže po čase se začala signalizace spouštět při zapnutém pásu třeba při jízdě z kopce, brždění, někdy při jízdě do zatáčky apod. . Někdy to jen cinkne 1-2krát, někdy to cinká třeba 5-6 vteřin. Vysledoval jsem, že když to stihnu (při tom delším cinkání) a odpojím pás,tak to ihned přestane. Z čehož usuzuju, že kdybych jel s rozepnutý pásem, tak to signalizovat nebude, což samozřejmě dělat nebudu. To je mi tedy záhada. Editováno: 1. Červenec 2019, autor: pitrs1971 oprava chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 vadný spínač v zámku, ono to není zrovna raketová technika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs1971 Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 V zámku u dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 V zapínání pásu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zigi Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Mám sice Sup 2, ale předpokládám že princip je stejný. Po odpojení konektrou pod sedačkou bude kontrolka svítít nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 (editace) Je to bezpečnostní prvek takže ano bude svítit. Mělo by jít vypnout v kódování. Editováno: 8. Březen 2021, autor: Domio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 V nouzi se dají propojit kontakty v konektoru pod sedačkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 (editace) Dobrý den, prosím o radu, jakým způsobem postupovat při výměně vadného zámku bezpečnostního pásu u sedadla řidiče. Je tato výměna možná bez vyjmutí sedačky z interiéru vozu? Děkuji za odpověď! Editováno: 29. Červenec 2021, autor: Jenda64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FEAR1400 Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 (editace) Musíš odšroubovat kolejnice a celou sedačku naklopit aby ses k tomu zámku dostal. // teď jsem si všimnul datum, tak už to asi máš :D Editováno: 5. Říjen 2021, autor: FEAR1400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 (editace) Ahoj, mám opačný problém. Chtěl bych, aby mi kontrolka nezapnutého pásu svítila a ona nesvítí. Konektor zapojený je, nakodovany v budících je a stejně nesvítí. Když dám kontrolu akčních členů, tak se kontrolka rozsvítí, takže je v pořádku. Neví nekdo co s tím? Editováno: 5. leden 2022, autor: Mr. Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino2610 Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února V 31. 5. 2018 na 21:06, petan76 napsal: Pres diagnostiku se da vypnout. Můžeš prosím náš nasměrovat kde a jak??já je mám vypnuté od předchozího majitel.. nesvítí mi ani kontrola na budikach.. rad bych to měl jak to bylo org z výroby.qby to hlásilo. Díky. Octavia 2 2004 103kw 2.0 tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.