Publikováno Únor 1, 201510 r Ahoj, mám problém u svého Superba II. Poslední měsíc se mi stává, že mi za jízdy pohasne kontrolka rozsvícených světel a za čas se zase normálně rozsvítí. Je to jenom tato kontrolka, palubka normálně svítí ani neproblikne.Přikládám fotku k porovnání se zapnutýma mlhovkama. Poradí někdo něco? Díky Michal
Únor 1, 201510 r Mne to robilo, keď bol problém s tým čidlom, čo je pod krytkou interiérového spätného zrkadla.Výmenou toho čidla všetko ok.
Únor 2, 201510 r Autor Na diagnostiku určitě chci, jen nemám zatim moc času se na ní dostat :-( Tím čidlem myslíš dešťový a světelný senzor? (bez problémů funguje, ale možný je všechno)
Únor 2, 201510 r A když ti bliká kontrolka tak světla normálně svítí nebo taky blikají jako kontrolka.?
Únor 8, 201510 r A nema se to takto chovat v rezimu Auto? Kdyz je malo svetla nebo se jede vic nez 140 zapne se nocni sviceni jinak sviti denni sviceni.
Únor 8, 201510 r Na fotce má zapnuté přední mlhovky a ty nelze jinak zapnout než v poloze pro potkávací světla(tj. poloha Auta tím pádem je mimo hru - včetně senzoru). Odchází LEDka v budíkách. To je vše.
Únor 9, 201510 r Mám taky dotaz ohledně režimu auto. V pátek v tom sluničku a všudepřítomneho sněhu mě v režimu auto pořad svítili tlumená světla. Je to normální ? Třeba že je moc světla tak at je auto viditelné ?..pozoroval jsem to poprvé.
Únor 9, 201510 r Mohlo sa stat, ze si mal nejaku spinu na senzore. Aj mne sa to stalo a to som mal spinave predne sklo...
Únor 10, 201510 r Někdy má auto svoji hlavu. Občas se mi stává, že se mi večer nerozsvítí při odemčení světla (a není to jen u mého SII, už se mi to stal ona více, jak předFL tak FL), jindy zase světla svítí po nastartování i za jasného dne a zhasnou až třeba po 5km jízdy.
Únor 10, 201510 r Pravda..musím někdy odemčít nadvakrat..při znovu zmačknutí ovladače se světla rosvíti vždy..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.