Publikováno Únor 6, 201510 r Dobrý den, na Fabii 1.4MPI 50kw rok 2000 typ motoru ATZ. Pociťuji na volnoběh třepáni celého vozu a kolísání otáček na volnoběhu. Co myslíte že by to mohlo být? Může toto třepání mít spojitost s vytahaným rozvodovým řetězem? nebo to může být špatný vstřik? Děkuji
Únor 7, 201510 r v prve rade bych volil asi diagnostiku, jestli neco nenapise muze ti treba vynechavat vstrik a atd,... je toho opravdu celkem dost co to muze byt
Březen 31, 201510 r Zdravím, moje 1.4 mpi 50kw AME začala dělat toto viz video. Stává se to pouze občas. Není to pravidlem. Na plynový pedal na videu vůbec nešaham. Pouze nastartováno a neutrál. Nevíte co to může být? Díky. Tom Upraveno Březen 31, 201510 r od t0m3k87
Březen 31, 201510 r OK, už to funguje, témata jsem sloučil. Počítám, že bez diagnostiky se neobejdeš.
Březen 31, 201510 r Asi nejakej skritek v motoru :D .... no a tedka k veci ... obavam se ze by diagnostika nemusela nic napsat, ale muze to delat cokoliv, jak je na tom spojka ? co bylo v posledni dobe na aute delano ?
Duben 4, 201510 r Dobrý den, mám ten samý problém. S autem jezdím na plyn, ale zrovna včera došel, tak jsem jel na benzín. A motor dělal to samé. Na plyn jsem se s tím nikdy nesetkal, ale co si matně pamatuji, tak na benzín již v předešlé době ano. Počítač nic nehlásí. Motor 44kw - 1 lambdasonda. Díky za rady :-) Odkaz na video:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.