ka_r_los Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Beztak to byl sdudeny spoj na desce, takze se to prohralo, nahodila se olovena pajka a 1280kc po zapocteni ceny pajky a amortizace sroubovaku, stolu a multimetru bylo doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ombbre Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) A omlouvám se zato že jsem vám nepodal bližší informace.Hned jak budu v práci Tak vám napíšu co přesně tam odešlo.Akorát co vím tak vím že to bylo vlhkem.Ale která součástka to přesně byla to vám hned teď neřeknu.Popravdě jsem rád že mě to stálo jen 1300 a nemusel jsem kupovat nové nebo někde je schánět. Tak jsem pátral a podle všeho prej studený spoj se tomu říká.ale fakt zrovna tomuto nerozumím.Prej důsledkem vlhka zkusím najít víc Editováno: 22. Duben 2015, autor: Ombbre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 pokud jsi s opravou a cenou spokojený, tak není vůbec co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 zkus se zeptat, at vi ostani ... studenak to bude na 100%, ale kde ... predpokladam na konektoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 prokovy, cesty v desce, soucastky pájené na zem, nožičky čipů... hele to není konkrétně 1 jediný místo, ať žije bezolovnaté pájení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Neboj, vim o cem mluvis ... opravuji notebooky, at se jdou s RoHS vysrat ... ale zase je co delat a prodavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrikeu1 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Budíky opraveny oprava stála 1300.Podle diagnostiky odešel štít oprava netrvala ani 2 hodiny.Pán to opravil u Televizních zpráv :-D ahoj, vies mi prosim Ta poradit kde si si dal budiky opravit?? mam ten isty rocnik aj motor ....budiky este idu ale padaju a hlasia neustale chyby ,dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan24 Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Dobrý den, mám dotaz. Octavia II facelift r.v.2011 najeto 120tis. Před startováním se nerozvítili budíky a na otočení klíčku nic nereagovalo. Vyzkoušel jsem klíčky vytáhnout a znova a stejný broblém budíky černé. Velice bezradny jsem do auta trošku strčil při zařazené ryhlost jen jemně(vím řetěz). pak se budíky normálně rozvitil já nastartoval a od té doby 2dny to funguje normálně, prošel jsem pojistky co jsem kde svedl nic jsem nikde nenašel. Nenapadá někoho co se mohlo stát?? hlavně mě vadí to že pojedu někde např. k moři a stane se to tam a již to neoživím. Děkuji za každou radu nápad. děkuji Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Šly pustit blinkry když byl zapnutý klíček a nesvitily budiky, šla ovládat klima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan24 Vloženo 25. Duben 2018 Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Ahoj blinkry jsem nezkoušel, a větrák reagoval ale jeslti teplota to nevím byl jsem z toho rozhozenej. Napadá tě něco? díky Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan24 Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Tak jsem ještě zkoušel předchozího majitele, vypadlo z něho že mu to během 4let udělalo dvakrát na diagnostice to nic neukázalo. Prý stačilo počkat 5min a šlo bylo to OK. V servise mu v podstatě nic neřekli. Tak nevím jeslti to mám nějak řešit či nechat osudu. Největší strach mám kdybych se vydal někde za hranice a tam se mi to stalo a nepovedlo se to rozchodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Může to být spinacka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Někde je špatný kontakt nebo studený spoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.