Únor 24, 201510 r Pyro a ktore vstupenky si nakoniec objednal? Nech sa viem inspirovat, mozes aj SS Edit: uz som si vsimol -- Z mobilu Upraveno Únor 24, 201510 r od wirer
Únor 26, 201510 r to už mám v plánu nějakou dobu v obou stropních ale ještě nerealizoval . Kde jsi kupoval, objednával LEDky?
Únor 26, 201510 r cena? Já už si nějakou dobu říkám, že mrknu do návodu na typové označení obou typů járovek, abych věděl, jaký ekvivalent LED mám vůbec shánět a furt ne a ne se k tomu dokopat ... spíše si vůbec vzpomenout
Únor 26, 201510 r Autor Presne to co tam mam by Te vyslo na presne 200 nic neprosvecuje , je to takove decentni a elegantni reseni jeste cekam na placate do kastliku a kufru
Únor 26, 201510 r Autor Co ja vim tak Galvi ma v ctecich prave ty onechip co mam ja. Pokud jde o ty siroke tak ty mam radsi. Jsou to 8smd canbus plus radiator , no proste se nehrejou , a hlavne perfektne vyrovnavaj odber tudiz nic neprosvetluje
Březen 2, 201510 r Pecka jestli ot neprosvecuje ja s tim budu muset udelat něco ne ze by mi to vadilo ale ubírá to u me na kráse :-) nejakej odkaz kde tydle koupit????
Březen 2, 201510 r Autor Neprosvecuje ale jak uz jsme nekde psal je to individualni od auta cekam zase novy typ ledek , mely by mit sirsi osvit tak jsem zvedavy Jo a obednat muzes u me
Březen 2, 201510 r takze 200 plus posta za všechny tri a nebude mi to prosvěcovat?????? PS: Odkud jsi???ze bych si pro ne zajel třeba?
Březen 2, 201510 r no obávám se že kvůli třem nebo šesti LED žárovičkám nepojedeš napříč celé republiky , mám to blíž než ty, ale také si raději počkám na poštu
Březen 2, 201510 r Autor To zas neni tak daleko stava se mi ze za jeden den musim projet polskem 680 tam a 680 zpet a da se to
Březen 3, 201510 r Autor Klidne muzem i na dobirku , ale pockej prosimte na to co mi prijde a domluvime se na tom co potrebujes
Březen 10, 201510 r Paráda :-) Taky mám novou 1.4 16V Jinak už si sehnal někde tu ledku do kufru? Ta klasická žárovka vůbec nesvítí... Jinak jsem taky přemýšlel o té sportovní koncovce výfuku. Dokonce jsem ji koupil v akci za 500 místo za 1800 co stojí. Ale moc se mi do toho nechce to měnit, protože se musí stávající výfuk uříznout, nasadit to a ještě proříznout nárazník. Kdybs ji chtěl, tak ji přenechám za tu 500, co jsem ji koupil, je ještě v krabici :-)
Březen 10, 201510 r Autor Viš že nad koncovkou uvazuzju ,ale ma chut tam dat tu co mam na fabii , řezani bych se nebal , delal jsem to už dvakrat a pokažde to vyšlo perfektně
Březen 10, 201510 r Koncovka roomovi patri bez je to takove hole. A pro rooma je primo i s tim rameckem co jinde uz neni. Bych nemel tak hned kupuji. Cena lux.
Březen 10, 201510 r Jojo a je to ta stejná co má jozzi na Fabii, podle fotek ma tu origo ze sportpaketu a ta byla právě za těch 500..
Březen 10, 201510 r jedná se o tuto koncovku http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sportovni-vybava-tunning/koncovka-jednotrubkoveho-vyfuku-u-vozu-roomster/0/1/6/43/1001
Březen 10, 201510 r a rámček na nárazník ku koncovke na F2 Combi sa dá niekde zohnať? či mám smolu a nechám to bez toho?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.