Březen 10, 201510 r Koncovka roomovi patri bez je to takove hole. A pro rooma je primo i s tim rameckem co jinde uz neni. Bych nemel tak hned kupuji. Cena lux. tak tak, s koncovkou je ta prdel více sexy
Březen 11, 201510 r Autor Koncovka musí byt ale dejte mi chvíli čas , no venku je velký maras Jinak roomik je bozi auto , dneska jsem bez známému pracku a lednicku , nastojaka
Březen 11, 201510 r Autor nene, to byla takova ta pasovka , vezli jsme to nba chatu ,ale normalně luxus do fabky bych to nastojaka nedal .... za chvilu to vyskoušim na stavbě
Březen 11, 201510 r Koncovka musí byt ale dejte mi chvíli čas , no venku je velký maras Jinak roomik je bozi auto , dneska jsem bez známému pracku a lednicku , nastojaka Já jsem dneska vezl na stojáka i bojler co měl na výšku cca 2 metry
Březen 11, 201510 r no dnes jsem vezl malého Sebulu ve vajíčku poprvé ve Fábii ... a musím řící že přední sedačka nebyla vůbec moc vzadu, ale kura, měl jsem co dělat, abych ho tam nacpal ... a abych provlíkl pás, to jsem ho musel dát malinko zešikma, abych ho tam provlékl ... zlááááátýýýýý rumík
Březen 19, 201510 r Autor Přesně, ono fabia neni rodinne auto a na převoz děti už určitě ne jo dnesk ajsem jel poprve vzadu a musim uznat je tam placu a loketka je bomba , ani kafe se mi nevylilo jinak onehda jme meli menši jedničkove vyroči a tak jsem ho zpěnil A jak se krasně leskne
Březen 19, 201510 r Autor kdyby předniho narazniku , všimni si že i co třeti kostka ma jiny odstin a pokud se dobře zadivaš tak stebla travy hrajou celou plejadou odstinu zelene
Březen 20, 201510 r sakra ty to mas nejak zvyseny????pripada mi to hrozne nakoplý třeba oproti mému :-)
Březen 20, 201510 r Autor sekyji čimpak to bude ? ono jsem rad že to je vysoko bo tak nějak ke mně domu ještě neni cesta
Březen 21, 201510 r Jozzi muzu te poprosit zda by si mohl vyfotit motorovy prostor ? Nejak na netu nemuzu najit obrazky poslednich motoru. A chtel bych videt co se zmenilo od roku 2013.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.