Duben 2, 20196 r před 19 hodinami, ski1961 napsal: @liqid no to je tedy fakt slušnej mordor..předtím už si platil 7.130,- a ted další 2.000,- tedy za prohlídku v 60K cena přes 9.000,- to jsem fakt ještě neviděl..většinou tak o třetinu méně :-) jinak jsi si jistý, že za svíčky byla práce skoro polovina ? to se mi nějak nezdá..4 svíčky vycházejí cca 1600-1700,- a zbytek bych viděl tu práci.. Já mám účtovány tři svíčky. Jedná se o litrové TSI. Upraveno Duben 2, 20196 r od liqid
Duben 2, 20196 r @liqid aha, tak to je po tom jiná, netušil jsem, že jde o tříválec..a můžeš sem hodit fakturu, jako z té první ? docela by mi zajímalo, jak to tam účtují ?
Duben 2, 20196 r Pokud si pamatuji správně, tak u nás chtěli za výměnu svíček (práci) nějakých 360 bez DPH. (1.2 TSI 81kW v OIII, ale to bude snad stejné, maximálně dražší u většího modelu)
Duben 2, 20196 r @Martab logicky bych předpokládal, že když měni o svíčku méně, tedy je méně práce, tak by i cena měla být menší než u 4 svíček..ale ve škodovce je všechno možné..ty ceny za práci za dokážou obrovsky lišit v různých servisech..
Duben 2, 20196 r @liqid no pane jo..tak tak tady si snad budou účtovat i za pozdrav..k této kontrole, kterou si absolvoval bohužel na 2x s konečnou cenou přes 9.000,- se dá říci jen jedno..přístě jed jinam..dost tohle téma sleduji a zatím jsem viděl osobně nejvíce asi kolem 7.000,- za tuto kontrolu a to byly čtyřválce se svíčkou navíc.. Upraveno Duben 2, 20196 r od ski1961
Duben 2, 20196 r No já mám teď zrovna Flll v servisu na 4 leté prohlídce s STK a radši jsem si připravil 12 papouchů. Zítra to budu mít hotové.
Duben 29, 20196 r 145162 km, 4 roky a prvni STK zdarne za nami. Zadny problem ani na emisich. Cena 4675,- vcetne prohlidky a pripravy na stk v AS. Upraveno Duben 30, 20196 r od epo
Duben 30, 20196 r Tieto prehliadky su skor o neakej kontrole. Svetla, stierace, skontrolovanie geometrie, brzd a neake viditelne vady, korozia, zoslahane pneumatiky.
Duben 30, 20196 r před 3 hodinami, cindy napsal: Co znamená příprava na STK? Něco opravovali? test HEKA: sbihavost, ucinek brzd, tlumice, vule v podvozku a samozrejme kontrola toho, co bude kontrolovano na stk, aby se to opravilo kdyby byl problem jeste pred stk... jinak, co vsechno za ty penize: Upraveno Duben 30, 20196 r od epo
Květen 26, 20196 r Ahojte, chcel by som radu, buduci mesiac beriem FL predvadzacku a neviem sa rozhodnúť ci zobrat servis na 5rokov/75000km zadarmo alebo príslušenstvo z eshopu za 300€ zdarma... ide mi o to ci ten servis bude stat vela, ked si vezmem ze zadarmo prehliadky budem mat len v 30tisic a v 60tisic... vopred dik
Květen 26, 20196 r @Kuban3c ked nenajazdis viac ako 75tkm za tych 5 rokov, tak by som zobral radsej servis. Len prva prehliadka je cca 150 - 200€. Pri druhej sa okrem oleja a filtra menia tusim aj sviecky tak to bude este viac... Takze na servise usetris cca 350 - 400€.
Květen 26, 20196 r Diky pekne, @ronskispeed ,tak dealer neklamal ze ten servis je v hodnote 600€. Konecne som sa rozhodol :) Upraveno Květen 26, 20196 r od Kuban3c
Květen 26, 20196 r Vsetko zalezi aky servis. Niekde ti dovolia vlastny olej a ta cena je uplne inde potom. A kazdy ma ine ceny.
Květen 27, 20196 r Aby to pak nebylo, ze jako servisni prace na 5 let zdarma, ale material a naplne platit? Pak bych uz ty jejich ceny oleju zacinal chapat.
Květen 27, 20196 r Tak ikdyby dovolili vlastní olej, tak se za těch 75tis a 5let dostaneš na těch 300e taky (ne li nad). Takže při nejhorším to bude nastejno [emoji846]
Květen 27, 20196 r Co ma kamos superba a servis na 5 rokov a 100tisic km tak neplatil ani za material ani za pracu
Květen 27, 20196 r Tiež mám predplatený servis ešte podľa starých pravidiel 4r/60000 a zatiaľ som nič neplatil. Čiže radšej by som šiel do predplateného servisu ako sa babrať s vlastným olejom a spoliehať sa, že za tých 5r sa servis nezruší alebo nezmenia pravidlá ohľadom vlastného oleja. Inak do servisu nepôjdeš len po 2r/30k a 4r/60k. Tieto intervaly sú na výmenu oleja, ale sú aj medziprehliadky napr. po 3r, kedy sa olej nemení, ale robia sa iné úkony. Upraveno Květen 27, 20196 r od brrrrm
Květen 27, 20196 r Po 45tis km se nikam nejezdí, jezdí se po 3 letech nebo 60tis, dle toho co nastane dříve (mění se myslím brzdová kapalina atd.), olej potom 4r/60tis dle toho no nastane dříve.
Červen 10, 20196 r Ac nerad musim potvrdit novinku skodovky o ktere se pise vyse. Je to vypalne 500 kc za vlastni ND. Min. rok to bylo par destikorun za likvidaci oleje a zadny problem. Dnes jsem ptal v AS moc se jim nechtelo. Zabral az argument ze vuz je po zaruce. Skodovka jim to prej takle naridila. Ale proste pocty 4 x 600 - 800 za litr oleje vs. 500-800 kc za 4 litry ukazuji ze je to porad vyhodne. Navic ma clovek zaznam u skodovky coz se bude pri budoucim prodeji hodit..... Upraveno Červen 10, 20196 r od zwan
Červen 10, 20196 r @zwan není to pravda.. to výpalné je jen a jen rozhodnuí každého servisu...někde je pár desítek kč někde stovek a někde nic, škodovka nic žádnému servisu v tomto případě nepřikazuje, jen to alibisticky svádějí na škodovku...v pátek jedu na první kontrolu po 2 letech se svým olejem, pak dám vědět, jestli nějaké výpalné bylo nebo ne, když jsem tam byl naposled, tak nebylo žádné.
Červen 10, 20196 r No narazil jsem uz min. rok na servis ktery odmit rovnou. Pokud budou mit dost aut v zaruce nemaj duvod.. Tak uvidime jak pochodis...
Červen 10, 20196 r to výpalné některé AS svádějí, že to určila škodovka, úplně stejně jako s olejem..už jsem četl mnoho příspěvků, kdy byl vlastní olej odmítnut s tím, že to zakázala škodovka..jen lžou a svádějí to na fabriku, přitom je to rozhodnutí každého servisu..kdyby to bylo zakázané škodovkou, nikde by ho nebrali, ale zatím některé berou bez problémů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.