Duben 13, 20178 r akože dostať? ved sám som videl kolko som tam tej brzdovky mal takze to čo doliali bolo adekvátne
Duben 17, 20178 r Ted nevim kolik ma FIII, ale neco od 0,5 - 1l brzdovky. To fakt není normální aby se ztratila.
Duben 17, 20178 r Uctuji si co chteji, me pred tydnem na garancce opet chteli nauctovat o 0,7l vice oleje nez se do motoru vubec da dostat. Mimochodem uz podruhe, tenkrat dokonce o 1,2l. Kdyby olej nestal 850,- za litr tak to neresim ale takhle fakt ne.
Duben 17, 20178 r Mně účtovali do 1.0 MPI 3,4 l LL oleje. Taky jsem se asi tvářil divně, že mi ukázal papír podle VIN a tam fakt bylo, že se do tohoto motoru vejde tolik oleje. Vždy, a to nevím proč, jsem měl zato, že je náplň 2,8 l.
Duben 17, 20178 r Před hodinou, flacek napsal: Uctuji si co chteji, me pred tydnem na garancce opet chteli nauctovat o 0,7l vice oleje nez se do motoru vubec da dostat. Mimochodem uz podruhe, tenkrat dokonce o 1,2l. Kdyby olej nestal 850,- za litr tak to neresim ale takhle fakt ne. Co to bylo proboha za servis? Za 800 jsem kupoval celou olejovou náplň - 4l VW504.00 oleje...
Červen 2, 20178 r Měl bych dotaz. Po prvních 15 tis. jsem měnil olej a přešel na pevný interval 1rok/15tis (začátek srpna 2016). Dneska na mě začal maxidot řvát, že za 29 dnů mám jít na servisní prohlídku, tachometr má něco málo přes 27 tis. Je toto běžné? A je problém, když to přešvihnu a pojedu až v těch cca 30 tis. či v srpnu?
Červen 2, 20178 r ... a kde si menil ? doma nebo u dealera ? .... dealer, pokud si si vyzadal prejit na pevny interval, musi diagnostikou prenastavit, pokud si menil doma, tak je pak jasne ze neni nic smazano a auto bere promnenlivy interval coz je do 30 tis. km. Zalezi na okolnostech, v jakych podminkach jezdis, kolik studenych startu a atd a pak vidis, ze si auto rekne o 3000 km drive o servis na vymenu oleje. Pokud mas furt promenlivy interval, doporucuji co nejdrive navstivit servis. Mohla by se ti hadat zaruka je tam myslim tolerance 1000 km. Vice ti rekne ale tvuj dealer.
Červen 2, 20178 r Měnil jsem u dealera a řekl jsem mu o přechod na pevný interval (myslím, že to mám i na faktuře), tak otázka, jestli se na to nevykašlal. Jinak jezdím spíš delší cesty...
Červen 2, 20178 r Zeptej se dealera, ale myslím že červenec to bere že jsi už rok po výměně nebo to odhaduje že za 29 dnů dosáhneš dalších 15000. To je jen moje dogma ale
Červen 2, 20178 r a chce to tedy olej a nebo prohlidku ? olej je promnelivy ( 30 tis. km / 2 roky ) nebo pevny ( 15 tis. km / 1 rok ). Kdyz to prohlidka takta je myslim co 30 tis. km a nebo 2 roky ale vsechno je v manualu
Červen 3, 20178 r Na radiu v menu servis to bude vidět přesně co je co. Maxidot jen zjednodušeně papouškuje. Ale pěkně otravně a pak i pípe. Hlavně hláška olej nyní. O 2 dny jsem byl přes rok ale měsíc do prohlídky. Teď už stejně ale o měsíc dřív než bych musel.
Červen 4, 20178 r Chce prohlídku. Registrace auta je konec 07/2015, takže je to asi jasné. Radši se teda objednám a holt olej půjde z auta o trošku dříve.
Červenec 21, 20178 r Tak 60tis za nama... Prohlidka, novy olej, svicky, brzdovka, pylovy filtr, sterace... baterka pri testu stale na 100%
Srpen 20, 20178 r Ahojte, viete mi poradit je to moje prve nove auto a nechcem nieco pokazit ak sa tak uz nestalo . Na bolere v casti car-servis mam uvedene ze prehliadka v 18800 alebo 74 dni. Viete mi poradit podla coho sa mam riadit kedze mam uz najazdene cca 25000km a doteraz mi nic na maxidote nevypisovalo ani nic nepipalo ako tu niekto pisal. Staci sa objednat az priblizne o tych 74dni? Dakujem
Srpen 20, 20178 r Jinak FYI, co se kontrolovalo / měnilo po 3r/60 tis, když by to někoho zajímalo... Krome garancky jsem jeste nechaval menit olej, aby se to lip pocitalo... Od te doby uz mame dalsich 5tis. a "more to come" :-) Upraveno Srpen 20, 20178 r od epo
Srpen 21, 20178 r A ty máš pevnej nebo proměnnej interval? Tam se píše o překódování, ale jestli jsi do těch 60000 měl proměnnej mě zajímá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.