dodge Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 K dispozici pololetní aktualizace map ECE 2 2016/2017 (4,00GB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 A co je ta aktualizace ECE 1 2016/2017 má 12 GB . U ECE 2 2016/2017 . není ČR. tak to asi zatím dělat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Na aktualizačních stránkách se objevil soupis zem, kterých se aktualizace týká: Albánie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Estonsko, Kosovo, Kypr, Litva, Lotyšsko, Makedonie, Moldávie, Rumunsko, Rusko, Řecko, Srbsko, Turecko, Ukrajina Čekám na odpověď ze ŠA kdy bude k dispozici aktualizace pro celou Evropu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Tak po urgenci snad konečně... ECE 1 2017 Albánie, Andorra, Belgie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Chorvatsko, Irsko, Island, Itálie, Kosovo, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie, Malta, Moldavsko, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Spojené Království, Srbsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina, Vatikán Ke staženíECE 1 2017 (12,00GB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Homoky Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 V 3. 8. 2016 at 17:53, tomas89 napsal: Ahoj chtěl jsem se zeptat, jak jste spokojeni z Amundsenem. mam ho objednaného. tak zda se za ten příplatek vyplati.Jestli naviguje dobře a podobně. Nějaké postřehy? díky Já jsem hodně spokojenej. Za ty peníze to určitě stojí. V palubním počítači mi to ukazuje, kam a kdy mám zatočit, takže na infotainmentu můžu mít rádio. Zapínám časté trasy přes volant, takže kolikrát ani spolujezdec neví, že jedu podle navigace. Je to ultra pohodlné. Jediné, co mi vadí, že si nemůžu třeba k tomu hlášení někde toho zobrazit teplotu oleje, nebo nějaký jiný informace. Všechno je to prostě napevno nakonfigurovaný a nemůžeš si udělat žádnou "vlastní" grafiku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 (editace) Petr Homoky : A nestalo se ti, že sis zadal trasu. Při výběru byla trasa znázorněna po dálnici. A po vybrání trasy mě to vedlo úplně jinudy, jen ne po dálnici Editováno: 11. Prosinec 2016, autor: tomas89 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 (editace) takže jak tady čtu tož když naviguju tak na Maxidotu mám místo provozních údajů navigaci...a to nejde nastavit aby to neukazovalo?...já když jedu tak musím vidět údaje...kdyby to nešlo vypnout tak amundsena nechci Editováno: 20. leden 2017, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Na Maxidotu musíš přepnout zobrazení na Jízdní data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 stačí jednou nastavit a pak se bude furt objevovat data jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 (editace) Když dám na navigaci "zahájit" tak se automaticky přehodí pokaždé maxidot na navigaci taky ale stačí jednoduše na jízdní data přepnout. Navigace je super a zase tak často jí nepoužívám abych tam hledal nějaký mouchy. Editováno: 20. leden 2017, autor: kkaktus_Baxton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Když spustíš navigování na nový cíl, vždy se na maxidotu zobrazí navigace a pokaždé se musí přepnout na jízdní data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Obcas kdyz mrzne (tak -5 a vic), tak mi nejdou basy z repro, na nastaveni basu to nereaguje, jako by jsem mel basy nastaveny na 0. Kdyz se auto zahreje a vypnu zapnu amundsena, tak zacnou zase hrat. Nedeje se vam to taky nekomu? Je to na reklamaci? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Odpověděl si sám. Mrzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Řešilo se to v Boleru, rádio bude nejspíš SW takto ošetřeno aby ti nerozchrastilo repro v mrazech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommyhk01 Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Ahoj, mam dotaz ohledne aktualizace map ve F3 Amundzenu. Kopil jsem F3 ale nebyla tam SD karta. Vim ze musim mit origo skoda kartu a update jde stáhnout z skoda update portalu. Otazka je jestli JE ROZDÍL v origo sd skoda kartách. Nová stojí cca 5,5tis (Navigation SD card Europe 1, 2017 - vlevo), ale starší se dají sehnat okolo 1tis (Navigation SD card Europe, 2015). Pujde aktualizace i na starsí sd kartu? Oboje jsou pro nový Amundzen. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Samozrejme ano...realne vyskusane na Superbe,ktory je z roku 2015,ako aj karta a uz som na nu updatoval mapy aj 2016,aj 2017 vpohode a uspesne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Jen pozor na to, aby nebyla omezená doba možných aktualizací. Dříve to bývaly 3 roky. Čili pouze logicky odvozeno - karta s daty z 2015 by šla aktualizovat do 2018, karta s daty z 2017 pak až do 2020. Možná, že už to tak není, nutno nechat prověřit někým jiným nebo přímo servisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Kupoval jsem F3 a Amundsenem v 11/2016 a byla deklarovaná trvalá aktualizace mapových podkladů. Dostal jsem k němu origo SD kartu. Z dotazu Patrika1971 není jasné zda koupil ojetinu ke které původní majitel nedal origo SD kartu, nebo novotu a buď kartu zapomněli dodat, nebo už je za příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Tak prvni problem s Amundsenem, najednou z niceho nic byl po nastartovani v tovarnim nastaveni (vymazany stanice a vsechno nastaveni, sparovany telefon) Kdyz vse znovu nastavim, tak po vypnuti/zapnuti infotaimentu to tam je, ale jak vypnu tak na minutu zapalovani, tak se vse znova vymaze. Jako by do radia neslo tech stalych 12V(jestli je to tak resene, jako u klasickych radii) Nejaka rada? Nestalo se to nekomu? Bohuzel uz to neni v zaruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 mozno trepnem blbost... nie je tam aj neaka zalozna baterka ako napr. na bios? nemas slaby akumulator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Akumulator je ok, auto normalne startuje, vsechno ostatni funguje. Ze by tam byla nejaka baterka na drzeni pameti se mi nezda, ale kdo vi, jak to maji tydle novy infotaimenty. Kontroloval jsem i pojistky. Je to teda objednany do servisu no, ale volno meli az skoro za 14 dni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creami Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Chci se optat,pokud zvolim navigaci amundsen,tak je třeba ještě nějakých dalších investic co se týče aktualizací apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 (editace) V 8. 10. 2017 na 16:01, dodge napsal: Kupoval jsem F3 a Amundsenem v 11/2016 a byla deklarovaná trvalá aktualizace mapových podkladů. Dostal jsem k němu origo SD kartu. Z dotazu Patrika1971 není jasné zda koupil ojetinu ke které původní majitel nedal origo SD kartu, nebo novotu a buď kartu zapomněli dodat, nebo už je za příplatek. Auto rocna ojetina/Superb/,karta tam bola original 2015 Creami....zatial som aktualizoval zo Skodovackeho portalu vzdy gratis,ale som v tu spominanom 3 rok roku,tak uvidim,ci to pojde dalej. Editováno: 13. Únor 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creami Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 před 5 hodinami, Patrik1971 napsal: Auto rocna ojetina/Superb/,karta tam bola original 2015 Creami....zatial som aktualizoval zo Skodovackeho portalu vzdy gratis,ale som v tu spominanom 3 rok roku,tak uvidim,ci to pojde dalej. Takze vzdy jen za nejaky cas aktualizujes na sd karte a vlastne to vyuzivas off line? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creami Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Panove jeste otazka,zvolil jsem amundsena s navigaci,ma pro me jeste nejaky vyznam jeste ten smart link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.