Přejít na obsah

Letne pneumatiky na Škoda Rapid

Temik.sk

Doporučené příspěvky

Jj, pokud nechceme měnit i disky, tak jsou ceny R16 pneu trochu (dost) kompromisní. Osobně jsem jsem si vytkl následující rozmezí. Ideál max l. 2.500Kč za kus, cenu přes 3.0000Kč už ani omylem. Zkusím aspoň kus letošní sezony ještě s Dunlopy protrpět a budu sledovat nabídky/ slevy a snad se mi poštěstí 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem koukal na ty moje Dunlopy, vzorek 5-6mm, rovnoměrně sjeté, guma bez prasklinek atd. Takže s nimi tuto sezonu strpím. Ono kupovat letní gumy v tento okamžik, když to vyloženě nepotřebuju je stejně blbost, což dokazuje na heurece graf cen např. těch pneu Yokohama. Prostě si počíhám na příznivější ceny v průběhu tohoto nebo příštího roku.

image.thumb.png.669661eb59c498c6082ebbab1b30ff08.png

Editováno: , autor: tom01
Odkaz ke komentáři

@mičurin S cenami letních naprostý souhlas. Když máš s Yokohama zkušenosti, jaké prosím byly reálně z hlediska komfortu a hlučnosti? To jsou dvě věci, co mě na Dunlopech neskutečně sejří a nové gumy hledám právě s co možná nejlepšími těmito vlastnostmi.

Editováno: , autor: tom01
Odkaz ke komentáři

On ten náš rozměr je tak debilní, že se nemusíš dočkat. Já takhle čekal rok a dramatické slevy se nedočkal, protože těch kol bylo prostě málo a na skladech se po sezóně neválely. Nakonec jsem prostě koupil s tím, že to pustím z hlavy (v životě člověk prodělá víc) a s radostí si užíval ticho při jízdě.

Odkaz ke komentáři

tom01> mám to stejně, vzorek 5-6 mm bez jedinné vady i s disky, které hlídám zkrz profil pneu, vždycky jsem jezdil jen na balónech a s jistotu že snesou i obrubník. Po změně práce mám poslední 2 roky minimální nájezd a už se hlavně "nepotřebuji" 100% spolehnout na gumy auta při kolikrát spěšné 130 km cestě do zaměstnání za jakýkoliv podmínek i dobu a tak se smířím i s lehce "průměrnou" kvalitou do 10.000, ale s takovým hlukem fakt už ne.

Editováno: , autor: ben06
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...