Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

No ja jen že kdyby tam byl blazinec tak stavěli sami sobě :D ... ono v Monaku se už moc nevyplaci investovat , tedka pryže lip vyjde ženeva , škoda že nemam ani na to abych se tam podival :D

• Autor

Moment a tahali to metro  vic na vyhod nebo na zapad ?

To počitaji z vyžšimi zisky :D

Upraveno od jozzi

Tohle prodloužení jede napřed na západ (Veleslavín) a pak se stočí na jih. :kol-31:

• Autor

Takže čim dal tim dal odemně :D , kurnik k nam už ani to metro netahnou , ani o centimetro  :kol-28:

Alespon to tam budete mit hezke ne jak ten nas zazrak u nas co je v Havru ktery se resi az v Praglu.

• Autor

Michale tam by to vyřešila šikovna bombička anebo to nechat komlet oevřene at to menšina rozebre mezi sebe :D

Vsak tam nic neni to je jen ta jejich mozaika a nic vic. Jo ja zapomnel jeste 10 sedacek.

• Autor

Ty ještě nikdo neodnesl ? Tak to musí byt fest prisroubovane

No asi ano a nebo tak smradlave od bezdaku :D To je nejhorsi nadrazi v CR. Horsi jsem fakt jeste nevidel :D

• Autor

Stav se do Vítkovic , tam mam strach vlizt dovnitř abych ještě vysel na nastupiste

:D tak tam uz jsem nebyl 20 let nejmin. Ale nedavno jsem byl v Svinove a moooc fajn nadrazi. Nastesti vlakem nejezdim bo ja bych zabloudil. Ja tim neumim cestovat :D

• Autor

To je jak to metro akorát sica pohodlnější a jezdi se nad zemi , teda občas i pod a jak se nezadari tak i mimo koleje :D

Sviniv je fajny , byl jsem onehda nucen tam dojet no kolega debil tam nechal auto :D

:D Vlakem jsem jel naposledy .... to si nepamatuji. Někdy v minulém století. :kol-28:

Ale ale co to tady vidím, Slezská jizba, no paráda  :kol-47:  Můžou tady přispívat i moraváci?  :kol-28:

Ne :p:D Když jsme u toho vlakáče tak je pravda že ten vlakáč v Havru je strašný :D

Galvi jasne ze můžeš však do Jizby jezdíš. A si tu kousek o nas.

Malý dotaz může někdo naskenovat do PDF z toho světa motorů ten test Fabie a te i20.

Hele mno tak je pravda že Havířovské nádraží je jedno z nejhorších co znám, za to Svinov je moc fajn. Jen mě sere jak se furt řeší že je to památka a nechcou to zbourat, pěkně bych to střelil a je klid. Těšín konečně opraví a možná dojde někdy na nás v Albrechticích.

Jinač jak pozoruju tak na Slezsku mělo nějak moc lidí smaženku :-D a to sem tohle vlákno objevil až teď.

Upraveno od Korni

• Autor

Korni to bude tím ze jsem ho tak nějak včera vytvořil :) ... A co vím tak albrechtice jsou v planu do 2020 v rámci optimalizace tratě :)

Ještě že tu jsou lidi co tady tvoří jako ty. Hele tak to víš více než já.... teď se tam staví z EU fondu nějaké stavby, ani sem si tu tabuli nepřečet. Možná to pak odradí to veliké množství skokanů pod vlak, co u nás máme.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.