Březen 9, 201510 r Autor No ja jen že kdyby tam byl blazinec tak stavěli sami sobě ... ono v Monaku se už moc nevyplaci investovat , tedka pryže lip vyjde ženeva , škoda že nemam ani na to abych se tam podival
Březen 9, 201510 r Autor Moment a tahali to metro vic na vyhod nebo na zapad ? To počitaji z vyžšimi zisky Upraveno Březen 9, 201510 r od jozzi
Březen 9, 201510 r Autor Takže čim dal tim dal odemně , kurnik k nam už ani to metro netahnou , ani o centimetro
Březen 9, 201510 r Autor Jo dneska jsem to pentilino viděl , maji aktualně krasny vyhled na tak poněkud chybějici nadraži zbylo nam už jen jedno nastupiště http://www.dnoviny.cz/zeleznicni-doprava/stavbari-zacali-celkovou-rekonstrukci-zeleznicni-stanice-cesky-tesin
Březen 9, 201510 r Alespon to tam budete mit hezke ne jak ten nas zazrak u nas co je v Havru ktery se resi az v Praglu.
Březen 9, 201510 r Autor Michale tam by to vyřešila šikovna bombička anebo to nechat komlet oevřene at to menšina rozebre mezi sebe
Březen 9, 201510 r Vsak tam nic neni to je jen ta jejich mozaika a nic vic. Jo ja zapomnel jeste 10 sedacek.
Březen 9, 201510 r No asi ano a nebo tak smradlave od bezdaku To je nejhorsi nadrazi v CR. Horsi jsem fakt jeste nevidel
Březen 9, 201510 r Autor Stav se do Vítkovic , tam mam strach vlizt dovnitř abych ještě vysel na nastupiste
Březen 9, 201510 r tak tam uz jsem nebyl 20 let nejmin. Ale nedavno jsem byl v Svinove a moooc fajn nadrazi. Nastesti vlakem nejezdim bo ja bych zabloudil. Ja tim neumim cestovat
Březen 9, 201510 r Autor To je jak to metro akorát sica pohodlnější a jezdi se nad zemi , teda občas i pod a jak se nezadari tak i mimo koleje Sviniv je fajny , byl jsem onehda nucen tam dojet no kolega debil tam nechal auto
Březen 10, 201510 r Ale ale co to tady vidím, Slezská jizba, no paráda Můžou tady přispívat i moraváci?
Březen 10, 201510 r Galvi jasne ze můžeš však do Jizby jezdíš. A si tu kousek o nas. Malý dotaz může někdo naskenovat do PDF z toho světa motorů ten test Fabie a te i20.
Březen 10, 201510 r Hele mno tak je pravda že Havířovské nádraží je jedno z nejhorších co znám, za to Svinov je moc fajn. Jen mě sere jak se furt řeší že je to památka a nechcou to zbourat, pěkně bych to střelil a je klid. Těšín konečně opraví a možná dojde někdy na nás v Albrechticích. Jinač jak pozoruju tak na Slezsku mělo nějak moc lidí smaženku :-D a to sem tohle vlákno objevil až teď. Upraveno Březen 10, 201510 r od Korni
Březen 10, 201510 r Autor Korni to bude tím ze jsem ho tak nějak včera vytvořil ... A co vím tak albrechtice jsou v planu do 2020 v rámci optimalizace tratě
Březen 10, 201510 r Ještě že tu jsou lidi co tady tvoří jako ty. Hele tak to víš více než já.... teď se tam staví z EU fondu nějaké stavby, ani sem si tu tabuli nepřečet. Možná to pak odradí to veliké množství skokanů pod vlak, co u nás máme.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.