Červenec 19, 201510 r Pekne fotky jinak priste prosim fotit na sirku malem jsem si vykroutil krk Jojo kvasaky a uz aby byli. Mam na ne takovou chut az to neni ani mozne .
Červenec 19, 201510 r Ondra-pěkné!Ta tatra nemá chybu.Jinak kvašáky mají v pl.skoro na každém trhu.Ale HYC co?
Červenec 19, 201510 r V Polsku je uz prodavaj udelane ? Je hyc jak cyp se mi vcera ani nechtelo do hospody a furt sedim doma. Ale dnes si asi zajdu na tri kousky.
Červenec 20, 201510 r Tak tu hodím ještě jednu společnou včerejší fotku Za mě se Coloursy povedly,už jsme domluveni že to příští rok zopakujeme
Červenec 20, 201510 r V Polsku je uz prodavaj udelane ? Je hyc jak cyp se mi vcera ani nechtelo do hospody a furt sedim doma. Ale dnes si asi zajdu na tri kousky. Co prodavate ? V polsku vsechno jde prodat .
Červenec 20, 201510 r Na colourusech budu Ruda z Ostarvy? . On je velmi vtipni clovek. Obcas posloucham jeho porad na Frekvence 1 nebo vtip za stovku . Dela krasne blbosti :D
Červenec 20, 201510 r To są kiszone korniszony? No u nas se tomu rika kvašaky (okurky ktere jsou trochu vetsi se jen nalozi do nalevu a nezavaruji. ) Co prodavate ? V polsku vsechno jde prodat . Jo jo Polaci jsou velci kseftari ale nikdy jsem neslysel ze by i tam prodavali uz primo udelane ty okurky bo tu se jen vozi syrove primo z pola. Upraveno Červenec 20, 201510 r od ASPIRE
Červenec 21, 201510 r jeste nejsou pocitam tak jak je to teplo tak o vikendu na to vlitnu. Vsak prijed, kde bydlim vis
Červenec 21, 201510 r O víkendu říkáš? Potřebuji ted přes týden zajet do Jasienice do Polska, nebo jak se to píše Tak ještě čekám, jak bude mít jozzi čas, protože ja se tam moc nedomluvím, ale když mu to neklapne, pojedu tam s angličtinou, takže cesta by byla, neříkej 2x Případně nemáš čas ty? Taky umíš polsky minimálně o 100% víc jak já
Červenec 21, 201510 r Autor Cas se najde, jen netusim jestli ctvrtek nebo patek za chvilu budi v robote tak budi chytrejsi
Červenec 21, 201510 r Jsem ted zkusil napsat tomu prodejci přes překladač, tak jsem zvědavý, jestli mi odpoví . A jestli je vůbec bude mít..
Červenec 21, 201510 r Allegro Jako u nás se dá jeden alu disk sehnat kolem 5000, tam jsou za 1499 zlotých 4 i s téměř novýma letníma gumama, které pak budou na prodej, takže ještě trochu ušetřím . BTW: neshání někdo letní gumy 185/55 R15 zn continential?
Červenec 21, 201510 r Jirko polsky rozumim dobre ale moje mluva polsky je hodne slaba. Ja s polakama u nas v rachote mluvim cesky a oni polsky a problem neni zadny. Ale pres tyden ted nemuzu a v sobotu taky dopoledne to nejde.
Červenec 21, 201510 r No to já jim ani moc nerozumím, musí mluvit hooodně pomalu a všechno říct 2x, pak možná jo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.