Červenec 23, 201510 r Smutne. Ondro kdo to byl nekdo z rodiny ? Jinak dnes co udelal dalsi Motorkář se zabil při srážce s kamionem, Polák se otáčel v zakázaném místě Upraveno Červenec 23, 201510 r od ASPIRE
Červenec 23, 201510 r Je to važně masakr.. Ty fotky co uveřejnili hasiči... .. V tom vlaku to vypadá šíleně . Já dnes byl svědkem nehody a už těch nehod mám tak akorát dost... Foto pak už z baráku, protože jsem tam nějak byl tak zaskočený, že jsem šel prostě dál.. No a to se po obědě chystám do Polska pro ty kola, snad už aspoň to bude v klidu.. Upraveno Červenec 23, 201510 r od Galvi
Červenec 23, 201510 r Zdarec lidi. Tak sem se dokopal domů a dokonce i z práce domů. A zítra opět do práce. Jen chcu se informovat. Kolik lidí tady by chtělo ty trička? A na jaké by jsme se shodli barvě. Jáá jen ať mám něco v ruce a můžu zajít se na ně poptat. Tudíš sem se bavil s Aspirem na srazu, že vyřídí nějakou anketu a vyhrávající barvy by se nechaly udělat. Já jsem třeba pro modré triko - bílé vyšití, ale nebráním se i jiným barvám. Byl by to asi ten návrh co jsem měl předtím tu. Bohužel, už ho nemám v PC tak kdyby měl někdo čas a našel to nebo ho měl někde uložené upněte ho tu. Díky. A taky by bylo dobré psát kdo by chtěl jakou velikost. Víte zhruba, že drobek zrovna nejsem já si určitě budu brát XXL a babě asi L. A další věc je , že by byly dvě možnosti buď to trika a nebo polokošile. Zase záleží ať se zhodneme na jednom Buď a Nebo. Takže uvidíme jak se to tady pohne a jak se domluvíme. Máme na to čas do 10.8 neboť mají teď celozávodní dovolenou. Takže bych se do té doby domluvil na barvě, fondu písma, barvě vyšití, velikosti a jestli teda triko nebo polokošili. Kdo triko neviděl není ani problém, že vemu svoje dvě (Honda, Yamaha) a baby (Yamaha) vyšité od nich a někde v okolí FM se můžeme sejít, když budu mít volno. Tak tímto i prosím Aspire jestli by zařídil a trochu navrhl tu anketu. Zatím děkuji a žijte v klidu a míru a užívejte léta. Edit: ještě po domluvení nacenění a všem bych vás pak vyzval o složení buď celé částky nebo zálohy, ať neobjednávám trika s vašimi přezdívkami a pak si je nevyzvednete. Snad každý normální chápe. Ale to má zatím čas. Než se dohodnem a než mi to nacení. Upraveno Červenec 23, 201510 r od filippatrik
Červenec 23, 201510 r Tak mě je barva celkem jedno pokud to nebude teda řůžová Ale modrá by nebyla špatná nebo prostě škodovácká zelená Smutne. Ondro kdo to byl nekdo z rodiny ? Jinak dnes co udelal dalsi Motorkář se zabil při srážce s kamionem, Polák se otáčel v zakázaném místě Z rodiny ne.Ale byl to taťkův bývalý šéf a jeho manželka od mamky kolegyně která měla jet tím vlakem původně taky ale kvůli tomu včerejšímu horku nakonec nejela a to jí možná zachránilo život...Občas jsme se navštěvovali a byl to taky škodovkář A přitom ten paradox že on vždycky když si kupoval auto tak si vždycky připlácel za co nejvíc airbagů aby v případě nehody pomohly a on nakonec vlak...
Červenec 23, 201510 r Zdarec lidi. Tak sem se dokopal domů a dokonce i z práce domů. A zítra opět do práce. Jen chcu se informovat. Kolik lidí tady by chtělo ty trička? A na jaké by jsme se shodli barvě. Jáá jen ať mám něco v ruce a můžu zajít se na ně poptat. Tudíš sem se bavil s Aspirem na srazu, že vyřídí nějakou anketu a vyhrávající barvy by se nechaly udělat. Já jsem třeba pro modré triko - bílé vyšití, ale nebráním se i jiným barvám. Byl by to asi ten návrh co jsem měl předtím tu. Bohužel, už ho nemám v PC tak kdyby měl někdo čas a našel to nebo ho měl někde uložené upněte ho tu. Díky. A taky by bylo dobré psát kdo by chtěl jakou velikost. Víte zhruba, že drobek zrovna nejsem já si určitě budu brát XXL a babě asi L. A další věc je , že by byly dvě možnosti buď to trika a nebo polokošile. Zase záleží ať se zhodneme na jednom Buď a Nebo. Takže uvidíme jak se to tady pohne a jak se domluvíme. Máme na to čas do 10.8 neboť mají teď celozávodní dovolenou. Takže bych se do té doby domluvil na barvě, fondu písma, barvě vyšití, velikosti a jestli teda triko nebo polokošili. Kdo triko neviděl není ani problém, že vemu svoje dvě (Honda, Yamaha) a baby (Yamaha) vyšité od nich a někde v okolí FM se můžeme sejít, když budu mít volno. Tak tímto i prosím Aspire jestli by zařídil a trochu navrhl tu anketu. Zatím děkuji a žijte v klidu a míru a užívejte léta. Edit: ještě po domluvení nacenění a všem bych vás pak vyzval o složení buď celé částky nebo zálohy, ať neobjednávám trika s vašimi přezdívkami a pak si je nevyzvednete. Snad každý normální chápe. Ale to má zatím čas. Než se dohodnem a než mi to nacení. Ahoj Muzes mio neco vice napsat na SZ nebo e-mail na tema teho navrhu? Dekuju.
Červenec 23, 201510 r Tak mě je barva celkem jedno pokud to nebude teda řůžová Ale modrá by nebyla špatná nebo prostě škodovácká zelená Z rodiny ne.Ale byl to taťkův bývalý šéf a jeho manželka od mamky kolegyně která měla jet tím vlakem původně taky ale kvůli tomu včerejšímu horku nakonec nejela a to jí možná zachránilo život...Občas jsme se navštěvovali a byl to taky škodovkář A přitom ten paradox že on vždycky když si kupoval auto tak si vždycky připlácel za co nejvíc airbagů aby v případě nehody pomohly a on nakonec vlak... Prosim prijmite kondolece po strate znamych. nekteri polaci (a v tom ja) v zachranici se vubec nepriznavam k polaku. Rikam ze jsem polak ale nepriznaju se k nich. Polaci v zachranici to jsou velci debile, ridice tohle uz vubec az skoda slov. Galvi na S1 obcas neni krasne. Ale da se normalne projet
Červenec 23, 201510 r Idiotů a debilů se najde dost v každém národě. Tak si to tak neber. Poláků je navíc skoro 40 milionů, tak jsou ti debilové víc vidět. I když zrovna polští řidiči jsou extrém.
Červenec 23, 201510 r Pawouk mas pravdu . Ale podle mne je skoro 39 999 999 debilu kolem mne je silnici DK 88 . Nema dne aby zachranka nebo hasici tam nejely k nejake nehody. Stale slysim jejich zvuk . Podle me tam jezdi spousta mladiku kteri berou drogy a potom jedou doma. Upraveno Červenec 23, 201510 r od TOMUS
Červenec 23, 201510 r Třeba jako dneska v Karviné jak se otáčel polský kamioňák přes 4proudovku a zabil motorkáře Tomus: díky... I když je to ode mě hnusné (ale ty si vyjímka ) tak poláky nenávidím bo co oni robí za bordel....Stačilo mi jak jsem dělal na Shellce tak jsem od té doby na ně hodně alergický.
Červenec 23, 201510 r Ahoj Ondro ! Sam videl na vlastne oci. Zastavil jsem na parkoviste u nejake cerpacce (OMV) kolem humpolci , ale natankovat se a jit k WC. Chvilku jsem pocekal az mi se turbo schladi . Za chvilku podivam a vedle mne zastavila si starsi Corsa . Podivam co bude dal . Vychazi z ni kluk a jde pod stromycek se vylat . Ja myslim se... ale on je idiot , WC je zdarma a on dela bordel a siare . Lide z Corsy byli z Wielunia (woj. łodzkie) . Ja jsem o ni jedno pomyslel ..... :D Neumim chapat teho kdy WC je zdarma a lide jdou pod stromycek vylat se. Ja este mohu zrozumit lidi kteri nemaji penizu a WC je platny. Tohle este jde, ale WC zdarma a oni jdou v les teho vubec neumim rozumet.
Červenec 23, 201510 r Tak pánové, poslušně hlásím, kola jsem v Polsku zvládl koupit, nakonec jsem ani mluvit nemusel, ukázal jsem v telefonu co chci, řekl jsem toto mi dej a bylo to . Díky všem za rady Zároveň přidávám jednu mini srazovou fotku, kdy jsem se po cestě zpátky zastavil na pokec s Ondrou.
Červenec 23, 201510 r vidim ze Ondra stale nebyl schopen ty kola umyt Patriku ono tu anketu by tu musel udelat zakladatel tohoto vlakna a nebo by se muselo udelat nove vlakno a nebo poprosit naseho hodneho Pawouka at ji nam tu udela. Ale s barvou to bude tezke jelikoz treba ted vemu modrou a ta mam nekolik odstinu a to i jine barvy. Chtelo by to vedet jake barvy to presne bude , ale jak rikal Ondra ruzovou urcite ne ja jsem pro zelenou.
Červenec 23, 201510 r Ale jo to zadní má skoro čisté.. Jen to má tak zasviněné, že jedno kolo drhne měsíc
Červenec 23, 201510 r vidim ze Ondra stale nebyl schopen ty kola umyt Patriku ono tu anketu by tu musel udelat zakladatel tohoto vlakna a nebo by se muselo udelat nove vlakno a nebo poprosit naseho hodneho Pawouka at ji nam tu udela. Ale s barvou to bude tezke jelikoz treba ted vemu modrou a ta mam nekolik odstinu a to i jine barvy. Chtelo by to vedet jake barvy to presne bude , ale jak rikal Ondra ruzovou urcite ne ja jsem pro zelenou. Udělejte na to nové vlákno tady v Lampárně. Až se vybere barva, tak to pak když tak zlikviduji.
Červenec 24, 201510 r Není čas Teď jsem nebyl doma,o víkendu zase nejsem doma a přes týden se mi nechce Galvi: díky
Červenec 24, 201510 r Pááánové, pánové, já si spolu s koly koupil i pavouky a šneka Pavouky jsem dneska ráno dostával z kufru a jak jsem se doma pustil do umývání kol, tak jsem objevil ještě dalšího živočicha Ale je malej asi se nedá sníst
Červenec 24, 201510 r Ahoj. Galvi > fajn ze jsi kupil kola . Hlavne je toto dobre ze zijes , ze nemel nehody ted' mam v hlave takovou pisnicku Ruda taczy jak szalona od Czadoman . Na kazde disco toto leti https://www.youtube.com/watch?v=obF3vlkC3r4 Upraveno Červenec 24, 201510 r od TOMUS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.