Srpen 24, 201510 r už jsem ti psal na tvé vlákno ... ale dám to i sem, kua jak nějaká celebrita , golfíček pěkně ... jen to auto k tomu nějak nesedí
Srpen 24, 201510 r Ale jsem po dovči v práci a ten rozjezd je děsný Jak já ti rozumím - dnes po dvou týdnech poprvé v práci. Asi milion mailů k vyřízení a k tomu hromada papírové dokumentace k vyjádření. Vyřešil jsem to tak, že si beru ve čtvrtek a pátek opět dovolenou.
Srpen 24, 201510 r Pawouk to vymyslel geniálně Jo a Jirka to může sestříhat tak že ta červená tam nebude a ten konec taky ne
Srpen 24, 201510 r Kámo já jezdím každou zimu tady a taky se mi nechce po těch 13 super slunečných dnech domů už ať je leden a jsem tam zase. Upraveno Srpen 24, 201510 r od Motaaa
Srpen 24, 201510 r Já mám rád každé roční období akorát zima je prostě TOP. Tropy mi nevadí na dovči ale ve městě tak super nejsou...
Srpen 24, 201510 r ja to seru tu každý dovolenkuje můžu jen slintat a záviďět takové destinace co se tu objevují Zimu taky rád jak Bullets , ale bohužel dělám asi v jiné firmě.
Srpen 24, 201510 r Jááá zimu nemusím takže preferuji Karibik atd kde se můžu na 14 dnů ohřát proto nejezdím přes léto k moři a mám to v lednu jako dovolenou za stejné prachy co tady v létě.
Srpen 25, 201510 r ja to seru tu každý dovolenkuje můžu jen slintat a záviďět takové destinace co se tu objevují Zimu taky rád jak Bullets , ale bohužel dělám asi v jiné firmě. Hele na mě se nedívej my většinou zůstáváme v Evropě na exotiku tu jsou jiní jak to myslíš s tou firmou? Upraveno Srpen 25, 201510 r od Bullets
Srpen 25, 201510 r Na mě taky ne ja zase nejezdím v létě na dovolenou sedím v ČR a v zimě jedu tam protože cenově to je stejné jako tady když jedu v sezoně přes léto do Řecka nebo Španělska na 14 dní.
Srpen 25, 201510 r Jo,jo Bullets má pravdu,tvrdě makat,šetřit a pak si to pěkně užít kdekoliv v Evropě. V zimě či v létě.
Srpen 25, 201510 r Samo že to má každý jinak nastavené. Já to tak mám každoročně zima léto. To nepočítám nějaký prodloužený víkend k tomu. Upraveno Srpen 25, 201510 r od Karlos 61
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.