Slezská Jizba "bo u nas je fajně" - Stránka 178 - Lampárna - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"

jozzi

Doporučené příspěvky

V 9. 9. 2015 na 18:28, Ondra16V napsal:

Chce aby sis koupil jiný motor  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:   :D

V 9. 9. 2015 na 18:54, Pawouk napsal:

Myslíš plnohodnotný, ne ten invalidní s uřezaným válcem?  :kol-48:

parchanti :kol-28: , přijedu na sraz veteránkou, abyste viděli co vydrží pořádný motor :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, to máš možná pravdu - mám takovou obavu, že dnešní TSI se 300 tkm nedožijí. Ale co si budeme povídat, ono HTP taky není zrovna zázrak - těch přeskočených řetězů a hlavně podpálených ventilů je docela dost, než se jim to podařilo vychytat. Naše forum je toho důkazem.

Odkaz ke komentáři

V 9. 9. 2015 na 17:36, Karlos 61 napsal:

Galvi taky by se mi líbil takový mimoň,dal bych si ho na služebák.

Prosím,prosím stihl bys to do srazu? :kol-31:

Jasně není problém to nechat udělat na počkání. Napiš když tak prosím barvu a velikost jakou chceš - buď šířku nebo výšku. Ten Michalův vyšel na 50 korun a má 10x13 cm.

V 9. 9. 2015 na 17:49, Ondra16V napsal:

Kurňa ten Jirka je rychlý jak sračka  :D

Nějaký problém ty sráči?!  :D

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2015 na 6:14, Galvi napsal:

Jasně není problém to nechat udělat na počkání. Napiš když tak prosím barvu a velikost jakou chceš - buď šířku nebo výšku. Ten Michalův vyšel na 50 korun a má 10x13 cm.

aj mně prosím v tej velikosti jednoho bílého

btw: ten nápis skodahome co tam fšici máte, by vyšel na kolik?

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2015 na 10:41, Bullets napsal:

Jo nápis SH bych taky uvítal 2x :)

Jakou velikost - stačí délka, výška mi z toho vypadne a pak ještě jakou barvu? Jakmile budou rozměry, nechám spočítat cenu.

V 10. 9. 2015 na 7:49, Malta napsal:

Jo mimoň není problém, ten skodahome - stejně jak Bullets, rozměr, barva a pak napíšu cenu.

Odkaz ke komentáři

Nálepku Skodahome mám taky na autě od Jirky a za mě :kol-47: Jak budu doma tak domám foto ;)

V 10. 9. 2015 na 6:14, Galvi napsal:

Nějaký problém ty sráči?!  :D

Ti dám sráče ty variátore :p:D :D

V 10. 9. 2015 na 7:49, Malta napsal:

Pro tebe za 500 :p:kol-28:

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2015 na 11:18, Galvi napsal:

Jakou velikost - stačí délka, výška mi z toho vypadne a pak ještě jakou barvu? Jakmile budou rozměry, nechám spočítat cenu.

Jo mimoň není problém, ten skodahome - stejně jak Bullets, rozměr, barva a pak napíšu cenu.

no velikost, jako máte vy, tuším jsem to viděl na fotce na Ondrové fábuli, nebo i na Patrikovým roomovi (sakra jak na potvoru ty fotky nemohu najít :kol-32: ), vím, že to tam měli nalepené na skle z boku, zdola nahoru

edit: uf, už jsem to našel http://forum.skodahome.cz/topic/130164-fabia-combi-by-ondra/?p=2081299

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2015 na 13:15, Malta napsal:

no velikost, jako máte vy, tuším jsem to viděl na fotce na Ondrové fábuli, nebo i na Patrikovým roomovi (sakra jak na potvoru ty fotky nemohu najít :kol-32: ), vím, že to tam měli nalepené na skle z boku, zdola nahoru

edit: uf, už jsem to našel http://forum.skodahome.cz/topic/130164-fabia-combi-by-ondra/?p=2081299

Ne,máme to nalepené z vrchu dolů :p  :kol-46:

Pěkně to tam má ten Ondra nalepené  :kol-28::D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...