Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Co by si pak člověk po něm vzal... By dostal klidně i jen zrcátkem tak by lehl.. Proto už jedině jízda s kamerou :)

No asi si tu kameru uz asi poridim taky, ale asi me nebude bavit ji porad nasazovat a sundavat. Tak asi o ni brzo prijdu :D

Michale já jí ani nesundávám :)

Ze začátku jsem jí dával dolů,ale už ne :)

No jo ale ty bydlis v dure na vesnici ale ja v stredu mesta sice u policajtu ale i tam uz jsem mel parkat pokus o kradez felicie. Room zatim odolava :D

Rooma nikdo nechce,tím to bude :p:D  :kol-28:

No ale veci v tom se muzou nekomu hodit :D To je totiz dobre ze ho nikdo nechce alespon ma klid :D

:D :D

Jdu se podivat na nejaky film bo to taky uz dlouho zanedbavam :D tak dobrou. Tento tyden odpoledni tak zas bude fajn zivot :D

Nepříjemné :D

Slíbené foto které ukazuje že nelzu :D :D

Mno pracuješ pěkně ale máš tam chyby... :p

No kdyby jste jeli domu s Ondrou tak se nedivíte že má kameru v autě  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46: se divím že mu dá  někdo vetší auto jak osobák :kol-28:  :kol-28:  :kol-28:

Upraveno od Motaaa

Neser :D

Njn pirát :D

tadá :kol-31:  ... a pak že ten motor není držák :kol-47: ,bůh ví jak by na tom byl ten H :kol-28:

takže přesně po 10 letech, jednom měsíci a dvou dnech je to tady, další magická hranice

:skoda:

... takže kolik mi to trvalo těch dalších 10 000km? ... pět měsíců a 11 dní (překročil jsem je včera, to jen pro ty, kdo by namítali, že neumím počítat) :kol-31:. Jelikož zrovna řídila dcera, nepostřehl jsem tu celou cifru, tak odfoceno až po příjezdu domů.

post-3505-0-87288100-1443513471_thumb.jp

Tu jednu čárečku jsi mohl ve PhotoShopu odmazat a nikdo by to nepoznal.  :kol-47:

Myslíš takhle? :D

post-77037-0-70860800-1443515304_thumb.j

Přesně tak.  :kol-31:

nechtěl jsem fixlovat ... a takhle to aspoň vypadá, že už to zvládlo i víc jak 310t km :kol-46:

Njn pirát :D

Žádný pirát,Rejpal :kol-28:

... takže kolik mi to trvalo těch dalších 10 000km? ... pět měsíců a 11 dní (překročil jsem je včera, to jen pro ty, kdo by namítali, že neumím počítat) :kol-31:. Jelikož zrovna řídila dcera, nepostřehl jsem tu celou cifru, tak odfoceno až po příjezdu domů.

Pěkný nájezd :kol-47:

Ale beztak si na to houby viděl a svádíš to na dceru :kol-28:

když řídí mladá, nečučím na budíky, ale sleduju ten cvrkot okolo sebe, bo při řízení není na to tolik času :kol-28:

Jinými slovy jsi se prostě kochal.  :kol-47:

no blbé bylo, že už byla skoro tma a že se ochladilo, bo už se nedá čučet po babách :kol-28:

Vy jste se zase kochal pane doktore  :kol-28:

no kdyby to bylo ala Hrušínský, tak to by dopadlo hůře :kol-46:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.