Září 28, 20159 r Co by si pak člověk po něm vzal... By dostal klidně i jen zrcátkem tak by lehl.. Proto už jedině jízda s kamerou
Září 28, 20159 r No asi si tu kameru uz asi poridim taky, ale asi me nebude bavit ji porad nasazovat a sundavat. Tak asi o ni brzo prijdu
Září 28, 20159 r No jo ale ty bydlis v dure na vesnici ale ja v stredu mesta sice u policajtu ale i tam uz jsem mel parkat pokus o kradez felicie. Room zatim odolava
Září 28, 20159 r No ale veci v tom se muzou nekomu hodit To je totiz dobre ze ho nikdo nechce alespon ma klid
Září 28, 20159 r Jdu se podivat na nejaky film bo to taky uz dlouho zanedbavam tak dobrou. Tento tyden odpoledni tak zas bude fajn zivot
Září 28, 20159 r No kdyby jste jeli domu s Ondrou tak se nedivíte že má kameru v autě se divím že mu dá někdo vetší auto jak osobák Upraveno Září 28, 20159 r od Motaaa
Září 29, 20159 r tadá ... a pak že ten motor není držák ,bůh ví jak by na tom byl ten H takže přesně po 10 letech, jednom měsíci a dvou dnech je to tady, další magická hranice ... takže kolik mi to trvalo těch dalších 10 000km? ... pět měsíců a 11 dní (překročil jsem je včera, to jen pro ty, kdo by namítali, že neumím počítat) . Jelikož zrovna řídila dcera, nepostřehl jsem tu celou cifru, tak odfoceno až po příjezdu domů.
Září 29, 20159 r nechtěl jsem fixlovat ... a takhle to aspoň vypadá, že už to zvládlo i víc jak 310t km
Září 29, 20159 r Njn pirát Žádný pirát,Rejpal ... takže kolik mi to trvalo těch dalších 10 000km? ... pět měsíců a 11 dní (překročil jsem je včera, to jen pro ty, kdo by namítali, že neumím počítat) . Jelikož zrovna řídila dcera, nepostřehl jsem tu celou cifru, tak odfoceno až po příjezdu domů. Pěkný nájezd Ale beztak si na to houby viděl a svádíš to na dceru
Září 29, 20159 r když řídí mladá, nečučím na budíky, ale sleduju ten cvrkot okolo sebe, bo při řízení není na to tolik času
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.