Říjen 5, 20159 r Taky mě to zarazilo Ojej, kdyz uz nic, tak pan vytahne gramatiku. Nechces me udat za nepouzivani diakritiky? To nepochopíš srandu?
Říjen 5, 20159 r Juj tady toho je mraky. Jak jinak clovickove máte se ? PS: z mobilů sry za diakritiku
Říjen 5, 20159 r Jelikoz muz neni nemocny, ale bojuje o zivot, tak je to bida. Ale zitra do prace, nastesti jdu na skoleni. S obedem a to se pocita.
Říjen 5, 20159 r Tak jak je to s obědem tak to je paráda. Já makal do dneška do 6 ti rána teď volno ještě zítra. V sobotu sem byl na masine v Brně parádní okruh. Ale jinac furt práce a učení a příští týden zkoušky na 50tku...zas též už by ty termíny mohli být dlouhodobě.
Říjen 6, 20159 r Galvi, co to máš v podpisu? Chtělo by to dát do pořádku. Galvi.JPG Jo vím o tom, ale nemám vůbec čas s tím teď něco dělat a navíc ani nevím kde mám ten obrázek v PC který jsem tam měl uložený . Ale v popisku to mám schválně, aspoň když to vidím tak jak budu mít chvilku musím to zpravit
Říjen 6, 20159 r Klucí firemní telefon do 5 tisíc? Nechci velkou mrchu ale slušný foťák s přisvětlovací diodou
Říjen 6, 20159 r No nevim za pet litru z slusnym fotakem asi nic nebude Jsem si prave nedavno prolizal stranky a recenze na mobily a chtel jsem do deset litru a tezky vyber.
Říjen 6, 20159 r Klucí firemní telefon do 5 tisíc? Nechci velkou mrchu ale slušný foťák s přisvětlovací diodou Zkus honor 3c. Mám ho a naprostá spokojenost, měl jsem před tí htc evo 3d za 15tis a ten honor je namakanější. Do 5tis asi nic lepšího neseženeš.
Říjen 6, 20159 r Tak hlásím (hlavně pro Maltu) že jsem dnes jezdil od kolegy v Roomu 1.2 HTP a marááááás
Říjen 6, 20159 r Nejede to a žralo mi to jak cyp Oproti tomu svezení teď v FII RS 1.4 TSI 132kw je prostě šupa
Říjen 6, 20159 r Autor Ondřeji, tobě žere každé auto i travu kolem silnice [emoji14] Upraveno Říjen 6, 20159 r od jozzi
Říjen 6, 20159 r Tak on řádně nedošlápne na pedál plynu, tak na něj musí hodit cihlu. Pak se nemůžeš divit, že mu to žere i kolemjdoucí babičky na návsi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.