Listopad 2, 20159 r Potřebujem 15" bohužel jsme k autu dostali pouze takto malá kola ale s téměř funglovkama tak to kašlu a pořídíme 15" lité mno
Listopad 2, 20159 r Bazary jsou plné 15" litých pro OII. Dobře tomu pomohly tehdejší Octavie II Tour.
Listopad 2, 20159 r Na léto máme 16" Crateris které se mi dost líbí A na zimu bych chtěl nejradši pořídit 15" Pyxis Nebo ještě nevím jestli by pasly 15" Orion těch je všude plno Upraveno Listopad 2, 20159 r od Bullets
Listopad 3, 20159 r Dobre rano, obcas je sranda sa rano o 5:50 pretekat na semafore. A hlavne zistit, ze HTP v kombi na letnych pekne prehrabne a nedobehne ju ani relativne sportova Civic s naskokom asi meter, kedze stala uz za ciarou... Idem sa tvaritze nieco robim... -- Z mobilu
Listopad 3, 20159 r Napadlo mě co na srázu vyfotit každého majitele s jeho vozem zvlášť? Myslím že by to nebylo špatně ani tady na fóru mít takové fotky na roomster srazech běžná věc , když se podíváte na rajce.net a dáte si do vyhledávače roomsterclub, tak jsou tam na každém srazu fotky tohoto typu
Listopad 3, 20159 r Budeš muset počkat až bude škaredě, zatím jsem totiž ještě nepřezul. Ale jinak to auto vypadá zcela standardně.
Listopad 3, 20159 r Autor No já využívám plató pod bag, je to už dost těžké a nechci ho zlomit, ale popravdě i do rooma se mi to nevleze
Listopad 3, 20159 r Pche, řádný vůz pro gentlemena, věnujícího se ušlechtilému sportu jako je golf, je jedině tento. A ne nějaká škodovka.
Listopad 3, 20159 r Autor Ano , slyšel jsem ze kvalita britských vozů je pověstná ... Pro mě je výzva přijet na golf fabii a postavit to mezi dačku a hujde
Listopad 3, 20159 r Kvalita sem, kvalita tam, jde o prestiž značky. Že je auto skoro pořád v servisu gentleman neřeší a koupí jiné. Třeba Bentley, který už má koncernové kořeny.
Listopad 3, 20159 r Potřebujem 15" bohužel jsme k autu dostali pouze takto malá kola ale s téměř funglovkama tak to kašlu a pořídíme 15" lité mno Ahoj Vsichni Bullets > muzes jit na polske alegro ( www.allegro.pl ) nebo www.olx.pl . Myslim ze tam najdes
Listopad 3, 20159 r To je šílené https://www.facebook.com/tydenikpolicie/posts/1171737219522343 Dneska jsem už viděl fotky zaparkovaného CC pod kamionem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.