TOMUS Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Jeste nasel neco takoveho : http://sklep.autosliwka.pl/pl/p/FELGA-ALUMINIOWA-15-PYXIS-6.5JX15%2C-ET50/1418 http://sklep.autosliwka.pl/pl/c/kola/14/1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Tomus ale to je cena nových kol za kus ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Bullets: Takovych srazu je pred kazdym obchodakem hafo. Uz neresme VW a SA. Opravdu jsem netusil, ze moje ucast rozpouta takovou debatu. Prdlajs nikomu nevadilo že si byl VW jediná věc na tom která mě sere je ta že jsem Golfíka neprošmejdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Presne tak nikomu to nevadi a clovek si alespon muze okouknout cizi znacku. Vzdy kdyz jedu za tchyni tak mam sto chuti ji rict at mi pujci toho sveho tiguana na projizdku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Tak proč jí to neřekneš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 To je tezke ,jsem se s ni dva roky nebavil a kdyz uz jsem se zacal bavit ted mam k ni takovy odstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Tak se neptej,seber klíče a val 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Tak proc mam jezdit na sraz Octavkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Abychom ti nenašli další závady na tom bezchybném golfu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Nuffe, můžeš přijet golfem. Já na sraz nedorazím a ostatní si ničeho nevšimnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Motaaa: Ty aby jsi si nerýpnul. Já netvrdím že je bezchybný, jdou mi přece vidět kolejničky pod sedadly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Nuff: já se na golfika nestihl ani mrknout takže ochcavku nech doma a doval golfem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 No tak ja s roomem bych se tam ani neodvazil pak dej nejakou fotku jake to tam mate golfisti. Tu to je. Bylo nás pět, poslední dojel už za tmy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Pekne a proc to delate tak pres tyden a ne o vikendu kde by se vas urcite sjelo vice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Nesjelo, těch MK7 co jezdí po Ostravě a zároveň navštěvují VW-Club není tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Aha tak to znamená ze jiné golfy než 7 neberete mezi sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 nejaký návrh na LED T10 do čítačích lámp? teraz tam mám toto, no jedna odišla. dal som tam rezervnú, a neviem, či objednať tie isté, alebo skúsiť niečo nové. chcem čisto biele svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Do čtecích předních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 jj. zadné idú sulfid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Aha tak to znamená ze jiné golfy než 7 neberete mezi sebe? Já jsem se snažil dotáhnout kámoše co má MK1, ale tomu se s kabrem v té zimě už moc nechce. Na VW-Clubu je to tak nějak více rozkouskované. Ne jak tady taková velká grupa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 tady jsme všichni Hujeři 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 (editace) Když už může Nuff s malým "n" s fouvéčkem, možu dojet s tatíkovou Kiou??? Editováno: 6. Listopad 2015, autor: Cubais 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 jj. zadné idú sulfid Není lepší nějaká T1O co má čipy kolmo na patici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.