Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

neboj nemyslím to ironicky, beru to fakt jako bezva radu :kol-47: , přiznám se nikdy jsem nad tím takto nepřemýšlel ... pokaždé před tím zvítězilo, co kdyby se to ještě někdy hodilo ... třeba tam mám fůru origo audio kazet ... no bylo mi to líto vyhodit :kol-28:

No u nás nedělě co by pochodové cvičení.

Trasa: ž.s.Hrádek,ch.Hrádek,Filipka,M.Stožek,V.Stožek,Krkavice,Pod Groníčkem,ž.s. Návsí.

Karlosi ty si v mém revíru a nedáš echo jo? Dobrá píši si... :aggressive:

Dnes dorazily fotky tak přidávám jednu s automobilovou tématikou aneb náš svatební vozový park :)

Kapriinovi10.10.2015-157.jpg?ver=0

Karlosi ty si v mém revíru a nedáš echo jo? Dobrá píši si...

No to bylo rychlé rozhodnutí,a nemám tel.číslo.

S náma by tě to moc nebavilo,my se couráme. :kol-21:

Upraveno od Karlos 61

Ale nesmíš mít toho invalidu pod kapotou :p  :kol-46:  :kol-28:

o jakém invalidovi prosím tě pořád mluvíš, jestli myslíš ty dva co mám v podpisu, tak ty už mi daly v součtu 470t km a pořád jezdí :kol-31:

To muze Ondra jenom zavidet a doufat, aby tech jeho 16V dalo aspon pulku ;)

Hele Nuffe-ten můj 16V dá těch 313 určitě spíš než tvoje TSI ;) Takže povíme si časem ;)

o jakém invalidovi prosím tě pořád mluvíš, jestli myslíš ty dva co mám v podpisu, tak ty už mi daly v součtu 470t km a pořád jezdí :kol-31:

Vždyť ty víš co mám v popisku  :kol-31:  :kol-28:

To opravdu nedá, po záruce půjde pryč.  :kol-47:

Dneska je to měsíc :)

11232288_10206371190257391_5923834666743

Kdyz jsem byl s zenou mesic, tak jsme zrovna travili svatebni cestu v proslunenem Egypte. No clovek aji zamackne slzu :)

My už máme po a byli jsme "pouze" v Tatrách :)

To je fuk kde to bylo. Svatebni cesta je jen jedna ;)

Já schválně napsal pouze v uvozovkách protože Tatry milujeme a měli jsme už dopředu jasno kde pojedeme. Navíc jsme dostali poukaz na pobyt v Grand hotelu takže to bylo neskutečné a jsme maximálně spokojeni že jsme byli zrovna v Tatrách :)

No to my kroutime už 31.rok a vzpomínky na svatební cestu jsou stále čerstvé.

Týden v Bulharsku byl skvělý. Na večer mám program, prohlédnout svatební album a

otevřít lahvinku vína. Diky za inspiraci.

My vcera taky ukazovali rodicum fotky co dosly od fotografa a pak jsme se presunuli k videu :-D

A já 5 měsíců od svatby  a svatební cesta žádná  :kol-32: musím vydržet ještě měsíc max začátek ledna pak se poletí na svatební cestu. :kol-28:  :kol-28:

Upraveno od Motaaa

Maledivy? :)

Nuff možná rozhodujem se mezi nima a dominikánskou tam jsme byly už 4x a libí se nám tam uvidíme mám čas na rozmyšlenou ještě :kol-28:

no my příští rok budeme mít stříbrnou svatbu ... ale abych taky neletěl, ale z domu :smich:

Malta: To bude záležet, kolik věci vyhodíš při stěhování garáže.  B)

Motaaa: Dobře ty!  :kol-47:

i ja som moju už manželku pred rokom uniesol do Tatier. nemali sme ísť nikam, len k jej rodičom poobede v nedeľu posedieť. bola tam aj manželkina babka a pár ďalších ľudí. už týždeň dopredu som mal kupón zabezpečený, v robote mi vyšlo voľno. svokre (manželkinej mame), mojej mame a manželkinej sestre som o tom povedal. jej sestra jej zbalila zimné veci u nich doma, ktoré nemala presťahované, ja som jej zbalil zvyšok u nás doma. podarilo sa mi to za menšej pomoci dostať do auta a vyraziť. v meste som jej povedal, že musím niečo vybaviť. stočil som to na Poprad. celý čas si myslela, že idem niečo na auto kupovať :) až na Branisku som zastavil a ukázal poukaz, kam ideme :) celá v šoku bola. mám z toho ešte aj video, ale to si nechám zatiaľ v súkromnom archíve ;)

nebol to síce hotel, iba nejaký penzión či vila, žiadna plná penzia, ale som rád aspoň za to. oddych, relax, nákupy v Poprade...teraz ešte niečo vymyslieť na Silvestra, a kde budeme na Vianoce - či u jej rodičov, mojich rodičov, alebo sami dvaja

My taky vzdycky jezdime do apartmanu a je to uplne stejne kouzelne. Proste Tatry jsou uplne jine hory nez mame u nas a to je prave ono :-) navic ty vyhledy kdyz se clovek vyskrabe na nejaky vrcholek jsou neskutecne...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.