Listopad 22, 20159 r Hm a nuda No ja nevim, ja se ale bavim tu. A pokud to nekomu vadi tak at tu nechodi
Listopad 22, 20159 r Michale díky Az ho zavrou, tak tu bude klid. Starej se laskavě o sebe,než si tady začal psát tak tu byl klid.
Listopad 22, 20159 r Kurňa vy jste to tu rozjeli mprvní zas žrádlo a ty škvarky tos mě pěkně nasral MIchale a teď se tu malem servete
Listopad 22, 20159 r A my máme doma žně mám nafotit co jsem vyfasoval od babči ze Slovenska? Domácí sekaná, chlebík, bandurkovo lokše a sodové lokše
Listopad 22, 20159 r Hold ony to tak neberou jako my doma poslední dobou taky převládá názor že se tam nemá s kým bavit Marek a Libor s ženou už nejezdí tak přijedu sám
Listopad 22, 20159 r Jo ještě jsem šel do ledničky a viděl tam pirohy s domácím tvarohem já si teda taky vezmu firemní triko
Listopad 23, 20159 r Nechtěl si náhodou napsat místo "sranda musí být" --- "škvarky musím mít" Škvarky? Ty bys si nechal líbit, s čerstvým chlebíkem a pivečkem. Jo ještě jsem šel do ledničky a viděl tam pirohy s domácím tvarohem já si teda taky vezmu firemní triko Já bych si taky mohl vzít firemní triko, třeba i bundu. Aspoň bude mít šéf radost. Potom si třeba něco od nás koupíte. Upraveno Listopad 23, 20159 r od nuff
Listopad 23, 20159 r hm, tak to asi nic nekoupíme, to smrdí nějakým upraveným sw, něco jako dieselgate
Listopad 23, 20159 r Něco na tom bude. Taky instalujeme katalyzátory, dávkujeme močovinu a samo že to řídí nějaký SW.
Listopad 23, 20159 r tak hlavně že vás neměří amíci, ti by tam zaručeně něco našli, jen aby vás mohli žalovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.