Listopad 26, 20159 r To bíle svinstvo padá mi za límec , fuj jak si predstavim to škrabani a ometani tak už ted se mi to nelibi
Listopad 26, 20159 r Nuffe, budeš škrábat po šichtě, až tě vystřídám v podzemce Abych nezapomněl informovat jak se vyvíjí můj nový vztah se srnkou... Po prvním rande, kdy mi zlomila srdce, jsem stále opečováván v servise, kde levá ruka neví, co dělá pravá (Autoklever Nový Jičín). Až se mi zklidní tep, tak poreferuji, teď bych byl asi moc ostrý a ještě není ani 22:00 Upraveno Listopad 26, 20159 r od Cubais
Listopad 26, 20159 r No já měl včera srážku služebním vozem se srnou.Proti slunci jsem toho moc neviděl. Běžely dvě,no a já trefil tu druhou.Letěla snad 3.metry,ještě že v protisměru nikdo nejel. Bo bych ji měl na čelním okně. Chuděra si polámala zadní nohu a na služebáku jen rozbitá šupa zp.zrcátka.
Listopad 26, 20159 r No já měl včera srážku služebním vozem se srnou.Proti slunci jsem toho moc neviděl. Běžely dvě,no a já trefil tu druhou.Letěla snad 3.metry,ještě že v protisměru nikdo nejel. Bo bych ji měl na čelním okně. Chuděra si polámala zadní nohu a na služebáku jen rozbitá šupa zp.zrcátka. Dobré štěstí. Jet o setiny dříve tak je vyvalená šíba co ?
Listopad 26, 20159 r Srny jsou mrchy uz by mel zacit nekdo zalovat myslivce za ty skody co delaji. By pak hned bylo bezpecneji kolem silnic jak by si to myslivci hlidali.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.