Listopad 29, 20159 r No ale je fakt, že tam neskáču skoro v 50ti dole jak si sjizdel se ti tam na chvili ukazalo 49
Listopad 29, 20159 r No zkoušel jsem včera natáčet jak svítí ty xeny/dálky a ta kamera ve tmě natáčí na jeden velký Renault,tipuju to na Trafica,ten je dostatečně velký
Listopad 29, 20159 r No ale je fakt, že tam neskáču skoro v 50ti dole jak si sjizdel se ti tam na chvili ukazalo 49 A to je GPS rychlost, takže ve skutečnosti přičti tak 3-5 km/h . Navíc ona ta rychlost je trochu opožděná oproti obrazu, takže to hopsnutí v těch 50 být mohlo . Ale tady to moc nejde, tady je za tím hned zatáčku, v Olomouci máme garáž, kde se najíždí rovno až dolů, takže je tam místo daleko lepší ale kolem 60 km/h už je to docela rána Ondra: Ve tmě ti to natačí ještě huř než kalkulačka :D EDIT: Dosahli jste maximálního.... sakra Upraveno Listopad 29, 20159 r od Galvi
Listopad 29, 20159 r Autor Příští rok dokončil oplocení důležitých prvků v bytě a pak i na baráků , třeba pořádaných dveří do garáže a hlazení na bečku
Listopad 29, 20159 r S těmi světly já právě myslel že Galvi má HID svítí to stejnou barvou jako Ondrovi
Listopad 30, 20159 r Jsem se dneska pobavil Jel jsem okolo půl druhé z Ovy na Ludgeřovice a náklaďáku Toi Toi vypadl jeden záchod a trefil Forda v protisměru EDIT: nic Upraveno Listopad 30, 20159 r od Ondra16V
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.