Ondra16V Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Nejdu nikde,nám co se stála práce koníčkem... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 no aby si za deset let nerikal neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 Hosi ted jsem se vratil z Ovy a byl jsem na Pribanovo vypraveni jak jel trabanty australii. Toz srandovmi to bylo. Asi nejvic to, jak mistni mistri nedokazali zaostrit projektor a vypnout svetla na strope. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Hosi ted jsem se vratil z Ovy a byl jsem na Pribanovo vypraveni jak jel trabanty australii. Toz srandovmi to bylo. Asi nejvic to, jak mistni mistri nedokazali zaostrit projektor a vypnout svetla na strope. Jo četl jsem to i na FB na jejich stránkách že příště si do ovy berou vzduchovku aby mohli zhasnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Kurdééééééééééé já to prošvih každopádně bude zase seriál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Bude. Seriál zmiňoval už nevím kdy a film bude v březnu. Z kraje roku 2018 plánují cestu z Bankoku do Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Protože jejich seriál z Ameriky byl mega luxus furt jsme koukali a zase budeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Seriál někdy v září nebo říjnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Supr to se budeme těšit a už dlouho jsem tady nic nevložil tak to hnedka napravím jinak upřesním že je jedná o zvěřinové (konkrétně jelení) klobásky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 To je z te Cubaisovy srnky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Nene to je z vlastních zdrojů a zanedlouho by měly být i z prasátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Tak jídlo zase jo? Dobrá Něco z dneška v práci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Jsi slavil 18? :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Pán pojedl vtipné kaše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Přepadl někde pekárnu. Nebylo to na Nově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Pán pojedl vtipné kašeJa kasi nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 To je kamarád, žere si jak prase a ani se nepodeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Ne nepodělím Přepadl někde pekárnu. Nebylo to na Nově? Jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Ale měl by ses pořádně najít, vypadás pořad nějaký podvyziveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Už se těším na bramborák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Serte už na to žradlo Moja dneska dodělala video dovolené a upla to kdyby chtěl někdo kouknout jak jsme si užívali v dnešním počasí ideálek. https://www.youtube.com/watch?v=9e9puAuHFPA 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 To je kamarád, žere si jak prase a ani se nepodeli jen mu to neberte, chlapec je ještě ve vývinu, tož musí jíst, aby vyrostl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 Jo, však ta pošťácká taška na kolečkách, co ho za odměnu za zničenou převodovku čeká, je pěkně těžká. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 hezké Patriku, ze začátku to ale vypadalo, že jste na dovolené jen furt jedli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 To ja žral a pil pořad Hlavně moje řikala no nejvic fotek mame auto Auto tam a auto tam nemame město kde by auto nebylo vyfocene řikam aspon vidiš co je duležite 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.