wirer Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Nasa dnesna rychla vecera -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Michal: Co řídil idiot ? ať víme jestli to byl rovnoměrný souboj To nevim. Ja jsem jen videl jak bezeli pres dvorek a pak obehli muj barak a vycerpanim po behu zustali stat pod okny. No a pak jsem jen slysel ze oni ho chteli zkontrolovat a on zastavil auto vystoupil zamkl ho a pak se dal na utek . Pak jsem jen slysel ze to nebylo kradene ale asi neco mel v sobe bo mu davali foukat a pak test na drogy. No a pak uz nevim bo si ho odvezli. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Jak se robi šnycel 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 A sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 No twl. To už je moc, zabijačka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Tak to uz asi Ondra se svymi pizzami jen tak netroufne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Ahoj. Ondra snil bych pizzu v Polsku? Mám jednou pizzerku která děla velmi dobré pizzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 (editace) Jak se robi šnycel DSCF5405.JPG To co je na fotce se jmenuje schabowy a ne šnycel Editováno: 13. Prosinec 2015, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Tomus, u nas šnycel,u vas schabovy a smakuje stejně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 a byl to lojzík.a dožil se pěkných 230kg. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 (editace) To co je na fotce se jmenuje schabowy a ne šnycel schab je u nás kotleta a co když to bylo z szynki alebo lopatki Edit:abych jen nekacal tak moje práce o víkendu Editováno: 13. Prosinec 2015, autor: Woody 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Ufff uz tu nebudu chodit . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Pěkná barva.Já v so.každoroční rodinné uzení.Chtěl jsem ted v so.ale prý by to vánoc nevydrželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Na uzení jedině buk, je je potom uzené jak malované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Jděte do prdele s tím žrádlem :D Jak se robi šnycel DSCF5084.JPGDSCF5127.JPGDSCF5149.JPGDSCF5389.JPGDSCF5401.JPGDSCF5405.JPG Hmmm Tak to uz asi Ondra se svymi pizzami jen tak netroufne. Dneska bylo pouze KFC,takže v brzké době určitě ne Ahoj. Ondra snil bych pizzu v Polsku? Mám jednou pizzerku která děla velmi dobré pizzy Ahoj,nechápu 2 řádek,ale předpokládám,že se ptáš jestli jsem měl pizzu v PL? Tý asi ne ale slyšel jsem,že tam mají za hranicema dobrý gyros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Tomus, u nas šnycel,u vas schabovy a smakuje stejně. Mas pravdu a byl to lojzík.a dožil se pěkných 230kg. Co to je tento "lojzik"? bo nevim schab je u nás kotleta a co když to bylo z szynki alebo lopatki Edit:abych jen nekacal tak moje práce o víkendu U nas se taky řika na schabowego kotlet Aspire > Dlaczego nie chcesz tu przychodzi na pokec ? Jděte do prdele s tím žrádlem :D Hmmm Dneska bylo pouze KFC,takže v brzké době určitě ne Ahoj,nechápu 2 řádek,ale předpokládám,že se ptáš jestli jsem měl pizzu v PL? Tý asi ne ale slyšel jsem,že tam mají za hranicema dobrý gyros Jo Ondro ale taky se ptam či jsi dal v polsku pizzu Gyrosu jsem jeste nejistel nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 nic si z toho nedělejte, Komeťáci pod Hadamczykem také žádná sláva, byl jsem na nich teď v nedělu a bylo to zoufalé bruslení po ledě To bude Hadamczykem kurna by mě zajímalo kde on ještě netrenoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/vsechna-neoznacena-merici-auta-policie-cr-spz-barvy-fotky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Tak hlavně aby sis je všechny pamatoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Já jezdím slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Pašíka 1SR 8027 registruju tady u nás už zcela bezpečně, vidím ho min.1x týdně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 bóóóže, kam se ten automobilový svět řítí http://www.auto.cz/mereni-tlaku-v-pneumatikach-zatracene-drahe-bezpeci-91220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Ty Star Warsy jsou snad všude. Už i u nás v kanclu se to rozmáhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.