Leden 1, 20169 r Chlapi všechno nejlepší do nového roku a mnoho km bez zbytečných komplikací. Prejem a Evcou
Leden 1, 20169 r Ty jses dneska jeste nezvedl od toho stolu co? Ale ano sice je to me nej misto odkud sleduji vse ale fotky bez poradnejsiho osvetleni nesli poradne delat. A Jinak jsem pak natocil z balkonu ohnostroj co nam tu delaj v Havru a v tom mrazu co byl jsem mel dost [video=youtube] [/VIDEO ]
Leden 1, 20169 r , nn raději kačáků Pojdu k Ķłodnicy a vezmu 10 kačaku a daš mi litr plynu . Kłodnica je moc nečistá. Ona je stejna s olejem motorovým který ma najete 15000 nebo vice. Divne je tohle že tam žiji kačky:D . To pravda .
Leden 1, 20169 r A my si dneska debužírovali tohle když se nemá nic co by mělo peří 1) Zelňačka se zvěřinovou klobáskou 2) Placky 3) Dančí medailonky na grilu (to byla teda pořádná bašta mňam)
Leden 2, 20169 r No treba o autech babach a chlastu kdyz uz jsme na automobilovem foru a v tematu hospoda
Leden 2, 20169 r No tak já nevím Venku je poprašek sněhu,teď tam něco začlo poletovat,auto je v garáži,dneska asi nikde nepojedu a jsem rád,že je sobota
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.