Leden 17, 20169 r to já stihnul včera akorát toto, jak jsme byli zrovna na D5 do Plzně, jet se na otočku podívat za naším malým ... Jožko, zrovna dnes jsem to říkali s manželkou, že tomu našemu budeme muset také nějaké takové auto pořídit
Leden 17, 20169 r taky ty fofry, abych stihl nachystat mobil, bo ty kiláky na dálnic běží nějak rychle
Leden 18, 20169 r Kluci potřebuji radu Budu muset po 2,5letech opět kupovat noťas. Nějaké doporučení? Přemýšlím nad Dell,Asusem nebo Lenovem. Současný Acer vydržel klasicky záruku a už to začíná-problémy na levé straně při otevírání s plasty a s tím i spojený problém ho pustit.A to nepočítám výdrž baterky,už mi vydrží je asi 30 min. od plného nabití Dneska mě hned z rána naštvali v servisu s tím,že by oprava těch plastů vyšla na cca 1500-2000.A prý,že na to některé typy trpí-konkrétně můj prý často Někdo nějaké doporučení?
Leden 18, 20169 r Já už dvanáctý rok jedu na Dellu (stolní a druhý noťas) maximální spokojenost. Asus nebrat to je celkem šmejd má ho žena...
Leden 18, 20169 r Občas to tak nevypadá Zrovna se dívám na tenhle https://www.alfa.cz/product.php?eid=10514008100000030Q5
Leden 18, 20169 r Lenovo mám 5 roků notes bez jediného problému naprostá spokojenost. Moje taky Lenovo notes ale levnější kolem 10ti tuším má ho taky nějakou dobu nechcu kecat jak dlouho a bez problému taky. Jinač mám od nich i tablet a mobil a moja taky mobila ještě.
Leden 18, 20169 r Jo, jako mě ta značka oslovila samozdřejmě nemůžu nikomu tlačit svůj názor Můj ntb: Lenovo G570 Můj mob: Lenovo A5000 Můj tablet: Lenovo TAB 2 A7-10F Moji mob: Lenovo A328 Moji ntb: Lenovo G50 Jen pro zajímavost.
Leden 18, 20169 r i já mám již 3 roky služební ntbk Lenovo a naprosto bez problémů, ale je fakt že v práci ho mám v dokovačce a valím přes klávesnici a ext.monitor
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.