Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Chlapi nemáte zkušenosti s lakováním černých hagusů? Chtěl jsem na O3 combi měnit za stříbrné, borec ze servisu mi to vymluvil. Že má dobré zkušenosti s lakováním. Tak jsem tedy na úterý 16 objednaný do servisu, kde auto zůstane 3 dny.

Hele s tím ti neporadím :( Ale poradím ti s tím,aby si přijel na ten sraz co už jsem ti psal :D 

Asi ti nejvíc vadí při vylézaní z auta,co? :kol-28:

Jak říká Ondra,dobré palivo. :kol-47:

Právě že je ve předu takže dvěře fajně otevřu to ten problém není ale je dost hluboká (vystouplá do prostoru) a tak radši najíždím jakoby ze šikma a mám právě strach aby jí moje polovička někdy nepřibrala :D u paneláku to pálit asi nebudu :D

Upraveno od Bullets

Chlapi nemáte zkušenosti s lakováním černých hagusů? Chtěl jsem na O3 combi měnit za stříbrné, borec ze servisu mi to vymluvil. Že má dobré zkušenosti s lakováním. Tak jsem tedy na úterý 16 objednaný do servisu, kde auto zůstane 3 dny.

Akorát potom už jsou skoro nepoužitelné pro účel kvůli kterého byly vymyšleny :( aspoň si to myslím...

Mno říkal, že po vytvrdnutí úplně v pohodě. Ostaně já na to nahodím nosič tak 2x ročně, navíc plánuju nákup Thule WingBar Edge 9584 ty by to dřít nemusely.

Odra: mno si říkal 14. tého ... ještě nevím ale pokud bych se stavil tak určo předem na forum pisnu.

Upraveno od Korni

Ano ano,tuto neděli ;)

• Autor
post-63075-1454960602,2066_thumb.jpg fazol došel k závěru že se mám vykaslat na vlak, že mě na školení doveze sám

Skřín se vždycky hodí.Za pul r. budeš shánět druhou.A zkus do gr.couvat,na vystup máš víc místa. :kol-47:

Kdyby měl "E" tak zapřahneš vlek a fičíte! :kol-32:

Micurin , ja mam E ale v armi. E v armi oznamena świr :D :D

Skřín se vždycky hodí.Za pul r. budeš shánět druhou.A zkus do gr.couvat,na vystup máš víc místa. :kol-47:

Dneska zkusím skříň ještě nějak posunout nebo jinak ustavit :) couvat ee páč na levé straně (z venkovního pohledu) je necelý metr kdežto na pravo 20 čísel :)

Chlapi nemáte někdo na půjčení rakvičku?

se šlehačkou? ... snad jen v cukrárně :kol-28:  ... bohužel tento sortiment jsem nikdy nepotřeboval, takže ne :kol-32:

Chlapi nemáte někdo na půjčení rakvičku?

Na autoburze v Ově je půjčovna,já bych Ti mohl půjčit vak do kufru.

Půjčovat za peníze se mi jí upřímně nechce :( navíc kdybych takto chtěl jde si to půjčit kdekoliv. Máme nosiče ale hlásí hnusně a nerad bych aby dostaly zabrat už po cestě :( a v autě je z bezpečnostních důvodů a z důvodu "vyplavení" :D kufru nevozím. Je to semnou těžké ale říkal jsem si že to zkusím :)

Upraveno od Bullets

Pěkně to dneska někdo zaparkoval v Karolíně :D 

post-90342-0-53022900-1455041840_thumb.j

post-90342-0-41149500-1455041846_thumb.j

No jo premiovy vuz ten to muze :D

Já bych to řekl tak,že "Auto s pi*ou ve znaku,jízda plná zázraků" :D  :kol-28:

Ahoj. ;)

Bullets máš SZ :) . Napiš mi co vybiras :)

TOMUS: Koukám akorát já teďka nevím co mi chybí tak bych to nechal na příště ;) ale můžeš se mi kouknout co stojí šampony na auto (cenu jsem nenašel). Švagrová by potřebovala :)

Půjčovat za peníze se mi jí upřímně nechce :( navíc kdybych takto chtěl jde si to půjčit kdekoliv. Máme nosiče ale hlásí hnusně a nerad bych aby dostaly zabrat už po cestě :( a v autě je z bezpečnostních důvodů a z důvodu "vyplavení" :D kufru nevozím. Je to semnou těžké ale říkal jsem si že to zkusím :)

Vak na lyže mám origo Škoda,takže připneš na zámek bezp.pásu a je nepromokavý.

Vyplavení kufru proto nehrozí.Používám jej a jsem spokojený. Pokud máš zájem,

tak přivezu ukázat v neděli do Sedlišť.

TOMUS: Koukám akorát já teďka nevím co mi chybí tak bych to nechal na příště ;) ale můžeš se mi kouknout co stojí šampony na auto (cenu jsem nenašel). Švagrová by potřebovala :)

Bullets -> sampon s voskem 11,  12 zlotych za 950ml obalku (lahev) . V interCarse byl levnejsi sampon bo za 7 zlotych , ale byl bez vosku.

Ja pouzival jsem jenom s voskem a toto bylo ok :kol-47: . On byl vydajny , na dlouho stacil :)

Jestli das mi zpravu zitra do 15:00 to Ti kupim a na sraz priveze :) .

Příprava (psychická) na zitrejsi sraz :D :D

post-56780-0-11707800-1455376108_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.