Únor 23, 20169 r Ondra, nie je este skoro na letne? Rano ked chodim pred 6 do roboty, tak zbykne byt okolo 2-5°... Niekto sa nudil A udene parky, pletenka a pivecko na veceru[emoji14] -- Z mobilu
Únor 23, 20169 r Nějak ti ten párek popraskal Oktávka sice na letních je,ale fabka i vw je na zimních
Únor 24, 20169 r Popraskal/nepopraskal...uz sa mi zveruje co ma v sebe A dnes opat sneh a dazd :/ uz chcem letne kolieska :/ -- Z mobilu
Únor 24, 20169 r Tak jsem byl včera na výletě do Tušimic a zpět. Když jsem dojel domů a svítilo tam na mě 1010 km, tak jsem si říkal, že teď jsem měl vystoupit někde u moře a ne doma.
Únor 24, 20169 r Nuff určitě myslel Chorvatsko nebo Itálii přecejenom tolik střelců jako ty do Bulharska nejezdí
Únor 24, 20169 r Náhodou já mám Bulharsko rád akorát jsme tam teda lítali. Je to moje 3 nejoblíbenější země na letní dovču...
Únor 24, 20169 r Malta: Autem určitě. Když je řeč o dovolené, začínám přemýšlet, kde letos jet / letět. Hlavně s ohledem na bezpečnost.
Únor 24, 20169 r není to tak hrozné, dřív stačil do Chorvatska nějaký problém (nehoda apod.) a ejhle jelo se to stejnou dobu, jako jedu já do BG
Únor 25, 20169 r Malta: Autem určitě. Když je řeč o dovolené, začínám přemýšlet, kde letos jet / letět. Hlavně s ohledem na bezpečnost. Nemusíš jezdit nikam, Ti nebezpeční přijedou za Tebou.
Únor 26, 20169 r Malta: Autem určitě. Když je řeč o dovolené, začínám přemýšlet, kde letos jet / letět. Hlavně s ohledem na bezpečnost. Nuff vidíš já lítal do Karibiku a tam už taky nemůžu Zika budem sedět v česku někde u přehrady teplo v létě tu máme taky čím dál větší a delší.
Únor 27, 20169 r Dneska proběhl takový na rychlo uspořádaný meziměstský turnaj v bowlingu Byla sranda a o tu šlo především EDIT: nějak se mi ty fotky otočily Upraveno Únor 27, 20169 r od Ondra16V
Únor 27, 20169 r Jsem ani nepostrehl ze si byl u tech kuzelek Kdybych to vedel hned bych ti tam poslal jednu kouli :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.