Duben 6, 20169 r holt dělám kšefty jinde, na jiné ze mě mají radost pořád bo beru pokaždé plnou , třeba teď v nedělu, stála mi celých 517 Kč
Duben 7, 20169 r Hele Marťo,já osobně kupuju prakticky jen višeň.Voní z nich nejdéle.Doma mám ještě myslím,že Vanilku /nebo to je kokos? Dále mám doma gumové medvídky a nejnovější mám "Emerald Bay" ---> voní to jak jabko či co Měl jsem i nějakou světle modrou "laguna a dál nevím jak" Taky voněla dobře,ale dlouho nevydržela
Duben 7, 20169 r no vanilku mám docela rád a i to "jako jablko" by nebylo špatné. No není ta višeň moc sladká, výrazná? Ikdyž to je vanilka většinou taky že
Duben 7, 20169 r Ondro pokud pujdes kupovat vem mi tri visne bo visen je nej. A pokud by si to chtel zaplatit do predu neni problem.
Duben 7, 20169 r OK, tak jednu višeň a jednu Vanilku ... a pokud by to nebyla Vanilka, tak 2x višeň ... kapituloval jsem ... věřím vám, že je nej ... jinak kolik peněz a zda je chceš poslat na účet, nebo ti to bude stačit v Sedlišti?
Duben 7, 20169 r Takže Michal 3x višeň a Martin 1x višeň a 1x vanilka,pokud nebude vanilka tak 2x višeň zítra tam zajedu A Davidovi napíšu na fb. Prachy stačí v Sedlišti
Duben 7, 20169 r Autor Ja tedka jedu na gumovych medvidcich ve spojeni s višni a je to jiizda Sent from my iPhone using Tapatalk
Duben 7, 20169 r Ahoj. Višen může byt jenom na dortě . Malto , snad se kupiš wunderbaum . Vůni 2dny a visi 2 roky .
Duben 7, 20169 r Ondro budeš nadwornym prowadzącym kierowcą a karlos61 a mičurim bude tvoji zastupci řidiče . Myslim že nemusim setkavat s Vama až v knurowie .
Duben 8, 20169 r Klucí, řeším teď paušál na telefon a nepodařilo se mi je víc ukecat než neomezený za 524,- (Volné volání, SMS a 1,5 GB Internetu) Nemáte někdo ještě něco lepšího? Pětikilo se mi jim davat nechce
Duben 8, 20169 r Kámoši mají něco pod 500,- Já jsem mohl mít za 370,-, ale to bylo pod firemním číslem.
Duben 8, 20169 r Klucí, řeším teď paušál na telefon a nepodařilo se mi je víc ukecat než neomezený za 524,- (Volné volání, SMS a 1,5 GB Internetu) Nemáte někdo ještě něco lepšího? Pětikilo se mi jim davat nechce Mám už několik let toto: https://www.emtecko.cz/ jen to mám přes firmu, tak ceny mám ještě níž.
Duben 8, 20169 r Pod 500 bych bral ale už to nešlo ukecat ani o korunu níž a na fiermní se nedostanu.. Virtualové mi nějak nesedí, tam raději ne
Duben 8, 20169 r Nuffe pozdě Viz. foto ženská na mě čuměla jak jsem jí řekl 4 višně,1 medvídky Ale říkala,že mám štěstí bo jsem bral poslední višně Ale můžu se ti tam v pondělí stavit,kdyžtak ať objedná a v Sedlišti bych ti to dal Takže pro Nuffa 1x višeň ,ale nezapomeň,že pro lidi co jezdí na sraz Golfama je to o 50% dražší EDIT: se ta fotka nějak otočila Upraveno Duben 8, 20169 r od Ondra16V
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.