Duben 14, 20169 r jj, ještě čekám na pojistkový kabel se zásuvkou, abych nemusel do ničeho zasahovat http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-New-12V-Power-Outlet-Supply-auto-Cigarette-Lighter-Socket-with-mini-fuse-box-for/885776537.html
Duben 14, 20169 r Zdar chlapi, dlouho sem tu nebyl jak koukám na příspěvky až moc dlouho. Chcu vás zeptat má někdo udělanou zásuvku v levo u řidiče pod přepínačem světel v tom malým kaslíku? Jestli se tu někdo najde bylo by možno schema zapojeni kde co a jak a jak to usadil apod? Dikes
Duben 14, 20169 r Tam by to problem nemal byt, nakolko hned nedaleko mas poistky. Vies sa napojit priamo na poistku zapalovaca (pozicia 47?). Ukostrenie na najblizsiu skrutku (najlepsie cez ocko). A na strane zapalovaca je to jednoduche, stred je plus (+), obal, krajna polohaje minus (-). Ak tam chces napajat iba USB kabel, existuju na to priamo zasuvky, napajane priamo cez 12V...v robote pouzivameobe varianty s montazou na panel -- Z mobilu cez LG G3
Duben 14, 20169 r Ahoj. Měl bych někodo zajem na mou pneumatiku michelin energy saver+ 165/70R14? Ona je skoro nová. Projel na ni nevic než 200 km. Upraveno Duben 14, 20169 r od TOMUS
Duben 16, 20169 r tak dnes v Šoproni krásných 26°C, azuro už od rána, voda teplá, pivo dobré, zmrzka úžasná
Duben 16, 20169 r jj, teď tady z blízkého lesa u hotelu kuká kukačka ... marně přemýšlím, kdy jsem ji slyšel naposled takto naživo
Duben 16, 20169 r tak na houby chodíme, ale nepamatuji kdy jsem jí slyšel. Tady tak 10m od hotelového okna začíná les, tak tu mám doslova koncert
Duben 17, 20169 r No ja mam asi 2m od okna stromy a ty jak zarostu listy tak rano bych nejradeji vsechny ptaky postrilel bo jak si tam vsichni hned po ranu udelaji slet tak v pet hodin rano uz mas budicek
Duben 17, 20169 r jj, teď tady z blízkého lesa u hotelu kuká kukačka ... marně přemýšlím, kdy jsem ji slyšel naposled takto naživo Nezapomeň dobře počítat.
Duben 18, 20169 r Každý víkend jezdím, takže trénink mám pravidelný. Je to jak z nákupním vozíkem v Tescu. Akorát mi schází zrcadla pro couvání, ale to se raději bleskově otočím na 5niku.
Duben 18, 20169 r tak to vidíš Ondro, už i Oktávky ... http://auto.idnes.cz/skoda-octavia-trivalec-1-0-tsi-dgb-/automoto.aspx?c=A160418_122502_automoto_fdv
Duben 18, 20169 r To se dalo čekat EDIT: Nuffe-doufáme,že konečně na sraz přijedeš oktávkou A né tím dvojitým Véčkem Upraveno Duben 18, 20169 r od Ondra16V
Duben 18, 20169 r Kluci dotaz-máte nějaké doporučení na nový dotykáč? Od 1.6. můžu u T-M změnit tarif (400,- ,do TM zdarma,SMS zdarma,700mb internetu a 120 volných minut do jiných sítí) ,ale je u toho podmínka telefon Bez telefonu bych mohl měnit až od 1.12. dál. Takže bych chtěl znát Vaše názory na značky co upřednostňujete nebo něco Já osobně jsem zastáncem Windowsu v telefonu např. před androidem apod. Koneckonců o tom vypovídá i moje skóre 4:1 za poslední asi 4 roky ve prospěch windowsu před androidem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.