Květen 3, 20169 r neva ... 21.5. budou naproti naší bytovce opět zvěřinové, takže jako bych jedl tu moju
Květen 17, 20169 r otázka jestli si z něj vůbec ještě něco pamatuje Jasně ...dmychadla, kompresory, turba. A to jídlo a pití
Květen 19, 20169 r Tak mi to pripomnelo ze bych se mel podivat do prukazu kdy jsem byl naposled a kdyztak se objednat akorat asi placku uz nedostanu leda tak kriz Upraveno Květen 19, 20169 r od ASPIRE
Květen 19, 20169 r Mmm, borci a co tam udělat sraz? Sic to není škodovka, ale po jistou krátkou dobu se Tatra vyráběla i v Mladé Boleslavi.
Květen 19, 20169 r já bych to bral, ještě jsem tam nikdá nebyl a mluvím o tom pokaždé, když jedu okolo
Květen 19, 20169 r mimochodem, Ondro, gumídci se v roomovi moc neujali , momentálně "voní" v garáži. Mají i vanilku, nebo nějakou citrusovou vůni? Proti višni je to tak o level níže
Květen 19, 20169 r Gumídci jsou ok,co se stalo? Se zeptej i Galviho,to je vrchní gumídkář Hele tak to netuším.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.