Woody Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 No nevim nevim, ale selátko vypadá jinač. Tohle vypadá na obyčejné plecko ze staré chro-chro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 No víš jak to myslím Ale bylo to výborné Tuším,že je to někde z Petřkovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 dneska 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Povedene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 Martin ty kiláky stáčí směrem nahoru zřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Září 2016 Sdílet Vloženo 5. Září 2016 poctivě odjeté když si vzpomenu, jak mi plynař říkal, tyhle motory budou ve 150t km po smrti a já měl za dva roky najeto 90t km, polila mě hrůza, dnes už se na to dívám s úsměvem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Tak já včera sem na srazu ale on nikdo nepřijel Ne sranda stavili jsme se s přítelkyní včera po cestě z Wisly na placek do Sedlist za mě byl výborný obsluha dobrá jen Držková polévka mě velice zklamala. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 chjo, ty mi děláš chutě ... jsme se zrovna onehdá bavili s mojou, že nás štve, že nemáme žádnou takovou dobrou hospodu specializující se na bramboráky v našem okolí ... no nic, spravíme si alepsoň chuť zvěřinovýma hodama, co budou teď v sobotu u nás naproti baráku, jen přejdu silnicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Zvířata, zase žrádlo. Tak si bramborák musíš udělat sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Malta: zvěřinové hody? Kde , kdy a jaké ceny ? My máme bohužel v sobotu rodinnou oslavuotrava, zase si jen ožereme pysky a musíš dojít s nějakým křovím v ruce a lahví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 před 1 hodinou, Pawouk napsal: Zvířata, zase žrádlo. Tak si bramborák musíš udělat sám. nj, to je moc práce a mezitím mě přejde i ta chuť před 58 minutami, filippatrik napsal: Malta: zvěřinové hody? Kde , kdy a jaké ceny ? u nás v Gewitzu (staročesky), jinak Jevíčko, od 11h, mívají klasiku guláš, nebo kančí s knedlíkem se zelím, nebo bramborákovou kapsu se zvěřinovou čínou, jednou měli i zvěřinové špízy, jinak v udírně zvěřinové klobásy, nebo uzený bok. Jídla mívají ceny od 60-75 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Přijed'te k Wisly . Tam maji jidlo drwala. To je placek bramborový s gulašem a něco vice. Nestoji to moc. Asi se dneska dam . Mňam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Wisla, to je ještě dál než Sedliště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Po neskutečně dlouhé době jsem zpět mezitím se událo spousta změn a věcí takže nebyl čas. Aspoň že dovča byla suprová a člověk si odpočinul a najel zase nějaký tem km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Dnia 7.09.2016 o 11:13, Malta napisał: Wisla, to je ještě dál než Sedliště Když budeš v okoli Wisły můžeš navštivit teto bar(restaurace) a vyskoušet. Myslim žě kolem 60 kilaku bude dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 teď jsem se díval na mapu a ono to není zase takový lán světa, kousek od Těšína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Wisla je kousek z Ostravy je to okolo 60-70km. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 (editace) Dnia 3.09.2016 o 20:59, mičurin napisał: Něco málo z přírody.2a4 pro tchynu Mičurin, viš , ja zbiram jenom teto co mají červené čepičky a bile tečky. Jenom teto hřibky umim zbirat . Ted' mám dovolenu, takhle mohl bych se projet na tet červené hřibky . Jiné hřiby neznam a neberu Editováno: 11. Září 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Som cufal Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Kurňa,vždyť tam máš plac jak cyp Tam by se otočil i kamion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Koukam ze si prazakovi nacechral pilíř. Jak se ti to povedlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 vždyť si to trefil rovnou na senzor, to nic nehlásil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2016 No prave hajzl nehlasil posunul jsem soudedivi fiatka Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 no nic, po žních k Turkovi, myslím ten senzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2016 A tak nestezuju si , me to spravi, sousedovi tez, a o bonusy neprijdu bo je to psane na mamku Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.