Březen 30, 20178 r Kometááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá. Gratuluji k prvnímu krůčku, ale to byly nervy.
Březen 30, 20178 r Tož doufám že to klapne i dnes ... ze začátku Hradec herně lepší ale pak byly šance i u nás
Březen 30, 20178 r Sice obrátky zvýšili ale furt se nechávají vylučovat ? chjo, pokud nezačnou hrát jak na Spartě v třetí třetině, Tak jedeme domů s výpraskem
Duben 1, 20178 r no to doufám, jen to bohužel zítra neuvidím, ani v telce, páč odjíždím služebně na týden do Prahy ... tak aspoň v pondělí v telce na hotelu si doufám zabékám
Duben 2, 20178 r Dnes jsem cestoval ve městě a našel jsem takové misto jako na obrazku . Na hru v golfa mame volne misto
Duben 3, 20178 r No jasně, i bez Malty to šlo. A jak hráli parádně. Dnes očekávám podobný výkon. Ti zahrádkáři se mi nelíbí. KOMETÁÁÁ.
Duben 3, 20178 r dneskájc to aspoň na místě podpoří mladá, já jen na hotelu v telce a budu békat z plných plic Kometáááááááááááááá
Duben 4, 20178 r Kluci, je někde nějakej sraz? Co vím tak o víkendu Ostrava rapid sraz, pojedete někdo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.