TOMUS Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 No co je možnost doručeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 tak jsem málem neměl už čím jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 https://www.novinky.cz/krimi/439880-opily-ridic-na-breclavsku-predvedl-kaskadersky-kousek-zaparkoval-nad-garazi.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Tak ta měla víc štěstí jak rozumu... Hlavně,že je celá... Co všechno je teda na výměnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 zatím se to tváří opravdu jen na ten tlumič, musel jsem mechoše přemluvit stovákem, aby mi to byť po zavíračce (chudák tam čekal až to od rána dovezou) hodil ještě na zvedák. Disk jsem kladivem vyklepal, uvidíme, jak se bude tvářit na vyvažovačce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 (editace) 6 godzin temu, Pawouk napisał: https://www.novinky.cz/krimi/439880-opily-ridic-na-breclavsku-predvedl-kaskadersky-kousek-zaparkoval-nad-garazi.html Pawouku , mohu teto červené auto vozikem vytahnout . pujde na horu a poto pojedu do zadu a ho postavin na křive kolečka Editováno: 5. Červen 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Dneska se zase měřilo v areálu Mittalu od hl.brány směr na hloubkovou-u kantýny.Podle mě pěkná kurvárna na rovné a široké cestě nechat radar pěkně schovaný za křakem Foto z okna není moje,já jsem to šel očíhnout cestou z kantýny Zvažoval jsem,že postavím soupravu před radar Ať ty kurvy nikoho nezměří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Ondro můžeš použit od dolu laku v spray-u a natlačit tehle tačitko aby lak pršel. Chvilku stači a radar už nebude fungovat . To je polacký zpusob na teto debile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Stacilo by ho odnest nebo aspon otocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 (editace) čem bych chtěl to otočit ? Ja bychom tenhle radar oblekl . Snad ženské stringy Editováno: 10. Červen 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 copak to tam máme za ptáčky? aneb jak si na ně polovic posvítila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 no a já si půjčil v pátek ráno rooma, abych zase nemusel busem do práce a hle co jsem potkal, jen jsem vjel do první dědiny AMBA2614 00_00_00-00_00_10.mov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Vybrzdil jsi ped ptačkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 před 1 hodinou, Malta napsal: abych zase nemusel busem do práce AMBA2614 00_00_00-00_00_10.mov Busem?Co je to za prosté slovo? PS: Měl si to srazit Třeba to chutná jako kuřecí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Bude placek cislo 76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 blázníš??? stačí že je fábka v servise s výsledkem nejistým, ne tak ještě ublížit mamininýmu roomikovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Malta nezlob se . To jsou zerty , vtipkujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 neboj, beru to v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 před 3 hodinami, Malta napsal: stačí že je fábka v servise s výsledkem nejistým Nejistým? Jakto?Už víš něco bližšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 no zatím mi furt akorát volá, že toho si všiml toho si všiml, a pak to vypadá asi takto nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Nestrašte s totálkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 moje řeč, ale podle toho jak jsem se ptal dle čeho se pojišťovna rozhoduje zda opravovat či prohlásit totálku, tak pokud by se započítalo vše, tak to nebude od toho daleko. Zkoušel jsem teď tipcars, abych našel zhruba cenu na trhu ... no i jsem se u toho zasmál, páč 2004 haťapku v kombíku s 350t km mi to nenašlo ani jednu. Když jsem tedy slevil z kritéria km na 300t našlo mi to dvě, obě 2003, jedna s 330t km za 29 900 a druhou s 310t km za 37 000 Kč. Což můj (před tím) realistický odhad byl 25 000 Kč a vidím, že jsem se nemýlil. No a totálka je vyhlašovaná od 70% ceny odhadované na trhu, což by bylo 17 500 Kč. Takže když by se opravovalo vše i nárazníkem a lakem, je jasné, že ta faktura bude blízko, nebo zcela určitě nad. No uvidíme, zítra asi padne resumé, možná v úterý. Ale pokud to bude zpět k tomuto závěru, ruším pojistnou událost a nechám opravit jen to nezbytné, prostě ji ještě nějaký pátek potřebuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Presne tak!Zaslouzi si dozit Vozi Te uz 350tkm,musis ji to ted vratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 tak tak, že má zlomenou čapu, ještě neznamená, že musí pod macešky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.