Duben 6, 20223 r A ven!! strávil jsem nad tím skoro celou neděli. Na konci dubna ještě odevzdáváme optiku ale ta mi přijde mnohem sympatičtější jak tohle...
Duben 7, 20223 r před 10 hodinami, Bikes napsal: na které straně stolu budeš sedět? na té u které se člověk míň potí
Duben 8, 20223 r W dniu 6.04.2022 o 20:27, Bikes napisał: na které straně stolu budeš sedět? :) Na vyhodni. Bo v zapadni strane bude svitit slunko v tvar ucitelom a nic nebudou videt 😁😁 Upraveno Duben 8, 20223 r od TOMUS
Duben 9, 20223 r musíš prostě Tomku příště taky přijet na sraz, aby jsi se to dozvěděl, která židle to byla :D
Duben 10, 20223 r W dniu 9.04.2022 o 17:30, Bikes napisał: musíš prostě Tomku příště taky přijet na sraz, aby jsi se to dozvěděl, která židle to byla :D V tomto chvili mi nepasuji 14.5. Mam důležíté setkani. Planuji na přišti sraz přijet. Ale mam pro Tebe dobrou zpravu. Jsi hodným moi nastupcom v srazech @jozzi dałeś nowe radio? 22 godziny temu, Ondra16V napisał: Takže příště jdeš na placek pěšky 😂 On může dělat nordic walking 😉😀
Duben 10, 20223 r před 23 hodinami, jozzi napsal: Pánové příště dojedu i Ja :D pracuje se na tom :D Hightower
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.