stanmar Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Protože jezdím na sraz jednou za dva roky, tak mezitím došlo ke změně ceny paliv - konkrétně na MOLce u N. Jičína v prosinci 2019 a včera Asi teda budu muset jezdit častěji, aby to pak nebyl za další dva roky takový šok 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 😂😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 3 godziny temu, Martab napisał: @Skodzinek super že jsi přijel, ty kola na Octě vypadají na živo super :) Děkuji! Díky tobě, kamaráde 😃 Jsem také moc rád, že vás všechny po tak dlouhé pauze mohl uvidět. Bylo moc fajn 👍🏻😃 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Už mám vyčerpané lajky pro dnešek, zkrátka je to sraz, na který budeme zase dlouho vzpomínat 🙂. Jsem rád, že při mé četnosti účasti, jsem tam zrovna byl 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 To jsme na tom úplně stejně a to včetně vyčerpaných lajků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 před 3 hodinami, Ondra16V napsal: Viděl jsem, jak jsi při odjezdu zkoušel startovat😂 Jsem si říkal, že budu volat Škoda Assistance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 před 3 hodinami, Bikes napsal: @ExecutedDonut Štastný to člověk. Já musel včera neplánovaně zastavit v kopci. Opětovný rozjezd jsem už pak narozdíl od pawouka nedal. Po pár marných pokusech jsem musel sjet až zpátky k baště a znovu to do kopce pořádně rozjet. Pak se už povedlo. Opět mě to tak trochu utvrdilo v to, že Polarisy 5 asi žádný terno nebudou, když to porovnám s tím co projely/rozjely Nokiany na Fábce. Sice větší auto, ale jakmile jsem tuto zimu zastavil někde v kopci, tak pak byl problém. Musel jsem kousek couvnout ke kraji, tam se to chytlo. Michelin Alpin 6, najeto na nich 26 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 @Pawoukako si spokojný s tými Michelinami? Uvažujem výhľadovo na ďalšiu sezónu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Nóó, na suchu, vlhku a mokru bez sebemenších připomínek. Tiché, málo ubývají. Na sněhu nemůžu moc hodnotit, protože jsem na něm ujel jen pár kilometrů. U mě to není a asi ani hned tak nebude jinak, na hory nejezdím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Z toho plyne to, že musíš jezdit se @stanmar na srazy ještě častěji, v zimě ideálně každý druhý víkend 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 před 40 minutami, Pawouk napsal: Jsem si říkal, že budu volat Škoda Assistance. Sakra, mohl jsem ti nabídnout baterku do klíčku výměnou za zimní gumy 😂😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 @Pawouk já taky asi 2x lehce scouvnul + jsem měl i zezadu pomocníka. Pokaždé ujeto pár metrů a konečná. Ty Barumky mají max 20tis. Kolik máš vzorku po těch 26tis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 před 34 minutami, Ondra16V napsal: v zimě ideálně každý druhý víkend Jak v zimě ? Vždyť je jaro 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Včera to tak nevypadalo😂😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 před 38 minutami, Ondra16V napsal: Sakra, mohl jsem ti nabídnout baterku do klíčku výměnou za zimní gumy 😂😂 Já tu baterku měl v autě. Akorát si na ni vzpomenout. To až později. Už je v klíčku. A auto odsoleno v myčce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 před 15 minutami, Bikes napsal: @Pawouk já taky asi 2x lehce scouvnul + jsem měl i zezadu pomocníka. Pokaždé ujeto pár metrů a konečná. Ty Barumky mají max 20tis. Kolik máš vzorku po těch 26tis? Hele, to nevím. Až se dostanu zase k autu a vzpomenu si, tak se na to podívám. Ale do těch 4mm je, myslím, ještě daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Taky bych mohl zajet na wapku, zajedu zítra 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Jedna včerejší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 před 12 minutami, Ondra16V napsal: Taky bych mohl zajet na wapku, zajedu zítra 😂 Tys tam dnes nebyl ani jednou? Že se nestydíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Zítra je taky den, včera se mi už fakt nechtělo 🤪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 ho s takovou disciplínou odtaď za chvíli vykážou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Potom by jim zásadně klesly tržby 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 před 39 minutami, Ondra16V napsal: Včera to tak nevypadalo😂😂 To byl jen takový aprílový výbrk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 JJ, málem jsme tam přenocovali. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Všechny měli jste fajn zabavu v sobotu 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.