Duben 3, 20223 r Protože jezdím na sraz jednou za dva roky, tak mezitím došlo ke změně ceny paliv - konkrétně na MOLce u N. Jičína v prosinci 2019 a včera Asi teda budu muset jezdit častěji, aby to pak nebyl za další dva roky takový šok
Duben 3, 20223 r 3 godziny temu, Martab napisał: @Skodzinek super že jsi přijel, ty kola na Octě vypadají na živo super :) Děkuji! Díky tobě, kamaráde 😃 Jsem také moc rád, že vás všechny po tak dlouhé pauze mohl uvidět. Bylo moc fajn 👍🏻😃
Duben 3, 20223 r Už mám vyčerpané lajky pro dnešek, zkrátka je to sraz, na který budeme zase dlouho vzpomínat 🙂. Jsem rád, že při mé četnosti účasti, jsem tam zrovna byl 😀
Duben 3, 20223 r před 3 hodinami, Ondra16V napsal: Viděl jsem, jak jsi při odjezdu zkoušel startovat😂 Jsem si říkal, že budu volat Škoda Assistance.
Duben 3, 20223 r před 3 hodinami, Bikes napsal: @ExecutedDonut Štastný to člověk. Já musel včera neplánovaně zastavit v kopci. Opětovný rozjezd jsem už pak narozdíl od pawouka nedal. Po pár marných pokusech jsem musel sjet až zpátky k baště a znovu to do kopce pořádně rozjet. Pak se už povedlo. Opět mě to tak trochu utvrdilo v to, že Polarisy 5 asi žádný terno nebudou, když to porovnám s tím co projely/rozjely Nokiany na Fábce. Sice větší auto, ale jakmile jsem tuto zimu zastavil někde v kopci, tak pak byl problém. Musel jsem kousek couvnout ke kraji, tam se to chytlo. Michelin Alpin 6, najeto na nich 26 000 km.
Duben 3, 20223 r Nóó, na suchu, vlhku a mokru bez sebemenších připomínek. Tiché, málo ubývají. Na sněhu nemůžu moc hodnotit, protože jsem na něm ujel jen pár kilometrů. U mě to není a asi ani hned tak nebude jinak, na hory nejezdím.
Duben 3, 20223 r Z toho plyne to, že musíš jezdit se @stanmar na srazy ještě častěji, v zimě ideálně každý druhý víkend 😁
Duben 3, 20223 r před 40 minutami, Pawouk napsal: Jsem si říkal, že budu volat Škoda Assistance. Sakra, mohl jsem ti nabídnout baterku do klíčku výměnou za zimní gumy 😂😂
Duben 3, 20223 r @Pawouk já taky asi 2x lehce scouvnul + jsem měl i zezadu pomocníka. Pokaždé ujeto pár metrů a konečná. Ty Barumky mají max 20tis. Kolik máš vzorku po těch 26tis?
Duben 3, 20223 r před 34 minutami, Ondra16V napsal: v zimě ideálně každý druhý víkend Jak v zimě ? Vždyť je jaro
Duben 3, 20223 r před 38 minutami, Ondra16V napsal: Sakra, mohl jsem ti nabídnout baterku do klíčku výměnou za zimní gumy 😂😂 Já tu baterku měl v autě. Akorát si na ni vzpomenout. To až později. Už je v klíčku. A auto odsoleno v myčce.
Duben 3, 20223 r před 15 minutami, Bikes napsal: @Pawouk já taky asi 2x lehce scouvnul + jsem měl i zezadu pomocníka. Pokaždé ujeto pár metrů a konečná. Ty Barumky mají max 20tis. Kolik máš vzorku po těch 26tis? Hele, to nevím. Až se dostanu zase k autu a vzpomenu si, tak se na to podívám. Ale do těch 4mm je, myslím, ještě daleko.
Duben 3, 20223 r před 12 minutami, Ondra16V napsal: Taky bych mohl zajet na wapku, zajedu zítra 😂 Tys tam dnes nebyl ani jednou? Že se nestydíš.
Duben 3, 20223 r před 39 minutami, Ondra16V napsal: Včera to tak nevypadalo😂😂 To byl jen takový aprílový výbrk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.