Ondra16V Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 Asi G7 prodám a koupím Dustera🙈😂 Bych ujel všem 😂 2 Citovat
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 Pan to očividně myslí vážně, navíc toho jeho Dustera občas potkávám u nás ve městě 😂 Citovat
Malta Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 a už ti to natřel? No já jen, že by si k těm všem škodovkám přidal další zářez na pažbě v podobě golfu Citovat
slapnahrabe Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 Aby to nedopadlo jako s tou pověstnou sbírkou motýlů :-) Citovat
Obe Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 V 2. 4. 2022 na 23:17, Bikes napsal: ono i zimáci se zapotily :) No, nejvíc jsem se zapotil já... 🙄🤣 2 Citovat
Bikes Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 To máš pravdu, ty jsi to ods*al ze všech nejvíc.. vytahoval jsi skoro všechna auta :D. Což mi připomělo, že jsem ti tady zapoměl poděkovat, tak dodatečně ještě jednou díky :). 1 Citovat
Martab Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 Vidím že s @ExecutedDonut byť na letních jsme jedni z mála co odjeli bez komplikací :D Citovat
ExecutedDonut Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 @Martab Holt skvělí šoféři co k tomu říct :D :D Citovat
Martab Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 Jo jo, vždy je to mezi volantem a sedadlem :D Citovat
stanmar Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 před 7 hodinami, Ondra16V napsal: Taková nabídka se neodmítá😂 Ty kráso to je exot.. Doufám že mu to nandáš 🏎️ Citovat
Obe Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 @Martab & @ExecutedDonut vy jste to vyčapali a odjeli včas, zřejmě podle hesla "kdo uteče, vyhraje" 🤣 A ještě se musím zeptat... Přijde vám taky že Dáčiisté jsou v poslední době tak trochu "pacienti", kteří se snaží vecpávat svou pravdu o tom jak Dacie něco víc? 🙄 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 před 38 minutami, stanmar napsal: Ty kráso to je exot.. Doufám že mu to nandáš 🏎️ K tomuhle testu bys měl dovézt tvoji O3 a ukázat mu, že tě Duster fakt nepředjede😄 1 Citovat
ExecutedDonut Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 @Obe Měli jsme dáčku Lodgy v práci, samozřejmě firma na svoje zaměstnance šetří, takže auto bylo holota, jak jsem zmiňoval na srazu, plasty v interiéru byly jenom na místech kde by jinak byly v kovových dílech díry pro montáž. Sem tam něco povrzávalo ale to se ztratilo v hluku, které šlo od naší montážní výbavy. Podvozek asi celkem v poho, protihluková izolace neexistující. dynamiku nemůžu soudit, díky nejslabšímu motoru a věčně přecpanému kufru... Na druhou stranu když to vezmeš ekonomicky tak jsou fakt nejlevnější, tak se asi dá mnoho věcí tolerovat. děda měl předchozí verzi sandera zakladní verzi a tam třeba nebyl ani posilovač, takže sis připadal skoro jako v tanku ale on byl stará škola takže mu to vubec nevadilo. Jinak naštěstí nikoho s dačií asi neznám, takže jsem takových výplodů ušetřen. Skalní příznivci co uznávají jenom jednu pravdu a to tu svoji jsou všude i tady na ŠH. Citovat
stanmar Vloženo 4. Duben 2022 Vloženo 4. Duben 2022 Tak za ty prachy zas na druhou stranu nic nového nekoupíš. O tom žádná. Citovat
Martab Vloženo 5. Duben 2022 Vloženo 5. Duben 2022 Jednou jsem dělal rozvoz na svatbě a půjčili mi první Logan MCV s 1.5 dci a… asi nejblíž to mělo k Felicii. Ale nějak to fungovalo. stran ceny, tak ono už i to Sandero v nějaké slušnější výbavě leze přes 300tis, ale stále to vychází nejlevněji. Citovat
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2022 Vloženo 5. Duben 2022 před 6 hodinami, stanmar napsal: Tak za ty prachy zas na druhou stranu nic nového nekoupíš. O tom žádná. To jo, ale nemůže přece tvrdit, že kromě RS ujede všem škodovkám 😁 Citovat
Malta Vloženo 5. Duben 2022 Vloženo 5. Duben 2022 před 11 hodinami, Obe napsal: @Martab & @ExecutedDonut vy jste to vyčapali a odjeli včas, zřejmě podle hesla "kdo uteče, vyhraje" 🤣... nene Ondro, ti dva odjížděli ještě pomalu za slunečného počasí, v hodině dvanácté jsme odjížděli já s Baru, to už poletovalo, nicméně asfalt u bašty byl ještě holý, více pak sněžilo na dálnici a bylo bílo na pár mostcích 1 Citovat
stanmar Vloženo 5. Duben 2022 Vloženo 5. Duben 2022 před 5 hodinami, Ondra16V napsal: To jo, ale nemůže přece tvrdit, že kromě RS ujede všem škodovkám 😁 To víš, internetový hrdina. Když s ním nikdo nesoupeří tak to klidně může předjet i BMW, Audi, nebo cokoliv jiného. Taky tu máme takové machry na fóru. To zas nemá skoro nikdo na škodovku. 2 1 Citovat
TOMUS Vloženo 5. Duben 2022 Vloženo 5. Duben 2022 W dniu 4.04.2022 o 10:13, Ondra16V napisał: Asi G7 prodám a koupím Dustera🙈😂 Bych ujel všem 😂 Velmi slusny pohadko pisar. mam pro neho prace - v skolce a bude rikat pohadky detom. Deti budou v toto verit, ale ne mys stare chlapi 😀 Kdyz jede 180 km/h to ma spotrebu vlaku disloveho - kolem 200L na 100 km 😁 Takova dachna to hodne zere a jeste benzin. Ten clovek zije ve vesmiru, ze? Citovat
Martab Vloženo 5. Duben 2022 Vloženo 5. Duben 2022 před 10 hodinami, Malta napsal: nene Ondro, ti dva odjížděli ještě pomalu za slunečného počasí, v hodině dvanácté jsme odjížděli já s Baru, to už poletovalo, nicméně asfalt u bašty byl ještě holý, více pak sněžilo na dálnici a bylo bílo na pár mostcích Z PL jsem nakonec odjížděl 18:45, to už bylo docela nasněžíno... Citovat
Bikes Vloženo 6. Duben 2022 Vloženo 6. Duben 2022 před 15 minutami, Martab napsal: Mě se zkouškové po nějaké době opět týká, ale nějak to snad půjde :) na které straně stolu budeš sedět? :) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.