Ondra16V Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Asi G7 prodám a koupím Dustera🙈😂 Bych ujel všem 😂 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Jako apríl dobrý, ale dnes je už 4 😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Pan to očividně myslí vážně, navíc toho jeho Dustera občas potkávám u nás ve městě 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 a už ti to natřel? No já jen, že by si k těm všem škodovkám přidal další zářez na pažbě v podobě golfu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Zatím ne, ale už abych se začal bát😎🤪😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Taková nabídka se neodmítá😂 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Aby to nedopadlo jako s tou pověstnou sbírkou motýlů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 V 2. 4. 2022 na 23:17, Bikes napsal: ono i zimáci se zapotily :) No, nejvíc jsem se zapotil já... 🙄🤣 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 To máš pravdu, ty jsi to ods*al ze všech nejvíc.. vytahoval jsi skoro všechna auta :D. Což mi připomělo, že jsem ti tady zapoměl poděkovat, tak dodatečně ještě jednou díky :). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Vidím že s @ExecutedDonut byť na letních jsme jedni z mála co odjeli bez komplikací :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 @Martab Holt skvělí šoféři co k tomu říct :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Jo jo, vždy je to mezi volantem a sedadlem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 před 7 hodinami, Ondra16V napsal: Taková nabídka se neodmítá😂 Ty kráso to je exot.. Doufám že mu to nandáš 🏎️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 @Martab & @ExecutedDonut vy jste to vyčapali a odjeli včas, zřejmě podle hesla "kdo uteče, vyhraje" 🤣 A ještě se musím zeptat... Přijde vám taky že Dáčiisté jsou v poslední době tak trochu "pacienti", kteří se snaží vecpávat svou pravdu o tom jak Dacie něco víc? 🙄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 před 38 minutami, stanmar napsal: Ty kráso to je exot.. Doufám že mu to nandáš 🏎️ K tomuhle testu bys měl dovézt tvoji O3 a ukázat mu, že tě Duster fakt nepředjede😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 @Obe Měli jsme dáčku Lodgy v práci, samozřejmě firma na svoje zaměstnance šetří, takže auto bylo holota, jak jsem zmiňoval na srazu, plasty v interiéru byly jenom na místech kde by jinak byly v kovových dílech díry pro montáž. Sem tam něco povrzávalo ale to se ztratilo v hluku, které šlo od naší montážní výbavy. Podvozek asi celkem v poho, protihluková izolace neexistující. dynamiku nemůžu soudit, díky nejslabšímu motoru a věčně přecpanému kufru... Na druhou stranu když to vezmeš ekonomicky tak jsou fakt nejlevnější, tak se asi dá mnoho věcí tolerovat. děda měl předchozí verzi sandera zakladní verzi a tam třeba nebyl ani posilovač, takže sis připadal skoro jako v tanku ale on byl stará škola takže mu to vubec nevadilo. Jinak naštěstí nikoho s dačií asi neznám, takže jsem takových výplodů ušetřen. Skalní příznivci co uznávají jenom jednu pravdu a to tu svoji jsou všude i tady na ŠH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 Tak za ty prachy zas na druhou stranu nic nového nekoupíš. O tom žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Jednou jsem dělal rozvoz na svatbě a půjčili mi první Logan MCV s 1.5 dci a… asi nejblíž to mělo k Felicii. Ale nějak to fungovalo. stran ceny, tak ono už i to Sandero v nějaké slušnější výbavě leze přes 300tis, ale stále to vychází nejlevněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 před 6 hodinami, stanmar napsal: Tak za ty prachy zas na druhou stranu nic nového nekoupíš. O tom žádná. To jo, ale nemůže přece tvrdit, že kromě RS ujede všem škodovkám 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 před 11 hodinami, Obe napsal: @Martab & @ExecutedDonut vy jste to vyčapali a odjeli včas, zřejmě podle hesla "kdo uteče, vyhraje" 🤣... nene Ondro, ti dva odjížděli ještě pomalu za slunečného počasí, v hodině dvanácté jsme odjížděli já s Baru, to už poletovalo, nicméně asfalt u bašty byl ještě holý, více pak sněžilo na dálnici a bylo bílo na pár mostcích 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 před 5 hodinami, Ondra16V napsal: To jo, ale nemůže přece tvrdit, že kromě RS ujede všem škodovkám 😁 To víš, internetový hrdina. Když s ním nikdo nesoupeří tak to klidně může předjet i BMW, Audi, nebo cokoliv jiného. Taky tu máme takové machry na fóru. To zas nemá skoro nikdo na škodovku. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 W dniu 4.04.2022 o 10:13, Ondra16V napisał: Asi G7 prodám a koupím Dustera🙈😂 Bych ujel všem 😂 Velmi slusny pohadko pisar. mam pro neho prace - v skolce a bude rikat pohadky detom. Deti budou v toto verit, ale ne mys stare chlapi 😀 Kdyz jede 180 km/h to ma spotrebu vlaku disloveho - kolem 200L na 100 km 😁 Takova dachna to hodne zere a jeste benzin. Ten clovek zije ve vesmiru, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 před 10 hodinami, Malta napsal: nene Ondro, ti dva odjížděli ještě pomalu za slunečného počasí, v hodině dvanácté jsme odjížděli já s Baru, to už poletovalo, nicméně asfalt u bašty byl ještě holý, více pak sněžilo na dálnici a bylo bílo na pár mostcích Z PL jsem nakonec odjížděl 18:45, to už bylo docela nasněžíno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 my odjížděli cca 20:15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Duben 2022 Sdílet Vloženo 6. Duben 2022 před 15 minutami, Martab napsal: Mě se zkouškové po nějaké době opět týká, ale nějak to snad půjde :) na které straně stolu budeš sedět? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.