Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec, nakolik foukate pneumatiky? Mám 16ky a nafoukany na 2,4 protože na 2,2 podle knižky se mi to zdá málo. Ale zase aby se to špatně nesjíždělo. :ph34r:

předek foukám na 2,3-2,5 a zadek na 2,0-2,3. Na nápravě vždy stejný tlak.

ja 2.5 vpredu a 2.25 :) zadu 215/45/17

Stejně jak TomasB, jěště bych dodal dle zatížení auta. Minulý týden jsem si nechal dělat geometrii kol a předek mi doufoukly na 2,4. (SDI)

Já myslím, že výrobce přímo určuje, na kolik foukat, ne?

Já myslím, že výrobce přímo určuje, na kolik foukat, ne?

jj je to napsané vždy na víčku nádrže. Je tam tabulka. Jinak já mám teď obě dvě 4 na 2,2 -_-

Já taky myslím foukám 205/55/16 na max. 2,2

Na tohle kašlu, mně se to dofoukává samo :p

. :smich:

tady to je

Upraveno od Kryšot

Ja foukam 205/55/16 na 2,5 dle doporuceni nekolika pneuservisu i autoriz. servisu. Kdyz to ma min, tak to daleko vic plave, huci v zatackach a pry se to pak nerovnomerne sjizdi.

Jo, jinak mam 1.9 TDi 81 kW.

Upraveno od VladaTP

takz foukám tak na 2,5 až 2,7 mám 225/45 R 17 a pohoda

Foukám 205/50 17" na 2,4-2,5 dle kámoše co mi přezouvá!

Jinak prý se sjíždí kraje!

A to víčko je sice OK, ale já tam teda 17" nemám...! lol

Zdarec, nakolik foukate pneumatiky? Mám 16ky a nafoukany na 2,4 protože na 2,2 podle knižky se mi to zdá málo. Ale zase aby se to špatně nesjíždělo. :ph34r:

Ja mam klasiku 195/65 R15 a foukam predek na 2.2 a zadek na 2.4 bo casto vozim v kufru cca 100kg.A pneu se sjizdi rovnomerne.

Teď mám Pirelli PZero Rosso 225x45x17 a foukám skoro jako Borg 2,4-2,5. Jinak taky drobet záleží na značce. Hlavně jestli je normál, nebo má zesílený bok ( ochrana ráfku ) nebo označení XL. Předchozí Conti SPC2 jsem foukal o drobet víc 2,5-2,6.

MK

Aha,tak to bych si mel pritlacit z tech mych 2,0 vsude :)

zdar,

předek 2,3 zadek těsně nad 2,1 obutí 205/55/16, sedan - 81kW

v autě jezdim po většinu času sám, nepozoruju na kolech žádný sjíždění, auto sedí dobře i při ostřejším projíetím zatáčkou

Aha,tak to bych si mel pritlacit z tech mych 2,0 vsude :)

I ja bych asi mel navstivit benzinku za jinym ucelem nez vysypat kapsy za beno, foukam 16" na 2,2... To je asi malo co? :D

Ano me v pneuserv. take dusicek- 2.2 na vsechny kolesa :D

Upraveno od Kryšot

;) Hele Palo a jak jsi to udelal ?

Ehm ja mam trochu nestandartni rozmer pro sveho milacka a nejsem si presne jistej jak je foukat. 205/50/R17. Dik za radu.

Já pneumatiky spíš dofukuju podle otisku pneumatiky, kdybych foukal podle výrobce předek na 2.0 Tak mám sjtý kraje. Takže sem to zkusmo nafouknul na hodnotu 2,25 vepředu i vzadu, šel to projet, podíval se na gumu jak široký je ojetía kam až zasahuje a dle teploty to pak případně koriguju. Ale ono to je taky vcelku na prd, když si gumy nafouknete nekde Děčíně 135 m.n.m a pojedete třeba na Kvildu 1.065 m.n.m Tak mi pak mlůžete jen vyprávět jak se vám změnil tlak v gumách a to do toho ještě nepočítám teplo a zimu.

ja to mam taky a je to super nemusim se o nic starat

• 2 týdny později...

ja to mam taky a je to super nemusim se o nic starat

Zdarec je to asi blbá otázka ale jak to samodofukování funguje ještě sem se s tím nesetkal kromě hamra tak sem to neřešil ale zajímalo by mě to :o

Jo a na kolik asi foukat 18" 225/40R18 v servisu to študovali a stejně na hovno přišli tak sme to nafoukli na 2,9 tak nevím načem sem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.