epo Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 normalka... nejspis i proto S3, KQ a nova O3 ho maji vys v masce... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Tak jak jsem psal na dotaz na clonu do předního nárazníku Fabie III. FA přes tuto clonu nevidí jen při padání lepivého sněhu. Tam jsem poznamenal, že asi neuvidí, i pokud clona před ním nebude. Děkuji za zprávu, která potvrdila mou doměnku. Editováno: 1. Únor 2017, autor: ralff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Niekde som čítal, že aj to riešenie v maske sa počas sneženia často zaserie a treba čistiť.. Ja som s týmto mal problém iba 2x, keď som sa na parkovisku predieral kopami odhrnutého snehu, ale stále po 1-2km sa mi sneh uvoľnil a opäť začal fungovať. Nie je FA vyhrievaný? Asi pomáha teplo z motora.. Inak, poslednú dobu som s jeho prácou spokojný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Ze clony taky lepivý sníh, teplem a chvěním za jízdy za chvíli spadl. Myslím, že taky oblý tvar clony snižuje usazování sněhu. Obtékání vzduchu je příznivější než kolmá plocha FA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tam kde ho ma Fabia je i křehčí místo, každej blbej králík či kočka ho zdemoluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Nekde s tim zacit museli. Co kralik, spis soused s kouli - kolega Kaktus by mohl vypravet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 S kouli? To bu ji musel tahnout po zemi. Koule je v rovine RZ, hmmm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 Dnes v 90 km rychlosti přede mnou odbočovalo auto na polní cestu, v dostatečném předstihu jsem ho začal předjíždět z leva, s blinkrem atd. vše jak se má, a asi 5m před tím než jsem ho míjel, bez jakéhokoliv upozornění mi šly brzdy natvrdo (než zafungovalo ABS), ..nebylo to příjemné jak pro mě, tak zřejmě asi pro auto za mnou. Front assist jsem vypnul, nevím co od toho čekat příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 30. Duben 2017 Sdílet Vloženo 30. Duben 2017 To iste sa stalo asi 2x aj mne..ale bolo to v meste, takze max 50 km/h a aj s akustickym upozornenim. Pre vodica je to celkom neprijemne, ale myslim, ze auto za mnou to nikdy nijak neohrozilo. Ale FA napriek tomu nevypinam. Mam najazdenych 13000 km a stalo sa mi to 2x..takze verim tomu, ze v pripade nudze mi to zachrani predok auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Ani ja bych ho nevypinal. Je to proste elektronicky pomocnik, ktery se chova podle nejakeho algoritmu. Podle nej jsi asi odbocovaci auto mijel s prilis malym bocnim odstupem. Ted, co jsem poridil Superba, jedina vec, o kterou jsem oproti predchozi OIII prisel, je prave radar (adaptivni tempomat vcetne FrontAssist). A muzu rict, ze jak mi adaptivni tempomat ve vetsine pripadu neschazi (ba prave naopak), absence FA mi prijemna neni. Zvykl jsem si a ted mi chybi jako posledni pomocnik/zachranc ve smyslu pocitu vetsi "jistoty". Ale je to pochopitelne kazdeho vec. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 1. Květen 2017 Sdílet Vloženo 1. Květen 2017 Súhlas, FA by som tiež nevypol a pravdepodobne si nedodržal bezpečnú vzdialenosť pri obchádzaní a FA zaznamenal prekážku tak reagoval. Treba si uvedomiť že FA je nakodovaný a neomylný, proste človek je ten článok čo nereaguje na 100% rovnako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 (editace) Ja by som to nevypínal, výkričník na palubovke by ma určíte znervózňoval ešte viac ako samotný FA.. Treba sa naučiť s tým jazdiť, dodržiavať väčšie vzdialenosti... ako som už písal, mne FA pár krát zachránil kapotu a teda som s ním spokojný aj napriek niekoľkým falošným poplachom. Za väčšinu si však aj tak môžem sám, keďže jazdím jak debil a presne v podobných situáciách chodím tiež na tesnotky... Editováno: 2. Květen 2017, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Tak tak nejezdit jak debil, nechtěl jsem to psat aby se někdo neurazil Mě FA brzdil zatím jen jednou a ano, jako debil jsem se díval kam nenám. Ale žeby to brzdilo na krev se říct nedá, jen to hráblo do brzd abych se probudil a včas situaci zvládl už sám 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 jak se vlastne chova FA na zuzeni (napr. typicky D1), kde je levy pruh jen 2.2m a predjizdi se kamion? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Nijak... musel by se ti s navesem nacpat najednou pred auto. On ten FA taky reaguje na vetsi rozdily v rychlostech. Kdyz jedes natesno za nekym, ale +- stejnou rychlosti, tak jen hlasi odstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Nijak nereaguje, není důvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 (editace) jj.. možno by sa ozval, ak by zrazu kamión začal prudšie brzdiť. Ale inak s obiehaním áut som nikdy nemal problém.. Jediné problémy sú s obiehaním cyklistov na užších cestách... tam je ten rozdiel rýchlosti väčší. Editováno: 2. Květen 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Musis je obihat stejnym stylem, jakoby to byl kamion - protismerem. To myslim vazne... Za 2 roky a pres 50k km jestli mi FA tutal 5x a 2x sel na brzdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 epo.. sám som cyklista, takže veľmi dobre viem, aké nepríjemné sú takéto obiehačky natesno. Preto sa stále snažím obiehať ich veľkými oblúkmi ako normálne autá, ale niekedy sú jednoducho situácie, kedy sa to nedá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Ja taky. Kdyz je situace, ze se neda s dostatecnym odstupem, tak zpomalim a pockam az situace nastane. V Nemecku, ve Skandinavii uplne bezne a normalni. Jen v nasich Bananistanech je cyklista pro ridice neco jako ves. Nic na tom nemeni ani fakt, ze cyklista muze mit taky ridicak (a dost casto ma) jen zrovna nema naladu nebo potrebu jet autem, ale na kole... Sorry za OT. Jinak v tech zuzenich na D1, hlavne, kdyz to jede krokem, bych spis cekal, ze budou tutat predni parkovaky, kdo je ma...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Ani pribrzdiť nemám problém.. ale opäť, sú situácie, kedy nestíhaš ani pribrzdiť.. vyletí auto spoza zákruty a podobne. Predné parkovačky začnú pípať až keď ich ručne zapneš alebo na chvíľu zaradíš spiatočku.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 mám auto od 21.4 a FA už se objevil jako velká Ikona 2x a malá to sem nepočítal v té velké podobě se mě objevila když jsem předjížděl cyklistu a podruhé když jsem se moc přiblížil k autu ale že by sem cítiil nějaké brzdění tak to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 @vasnivykolista buď rád, je to opravdu nepříjemný pocit, když se ti brzdový pedál sám o sobě propadne až na podlahu, stalo se mi to naplno zatím 2x jednou jsem za to mohl já, hleděl jsem kde neměl a podruhé auto přede mnou nečekaně, údajně kvůli chodci, zůstalo na fleku stát, já pomocí FA taky, ale paní za mnou už ne. Jinač jednou se mi stalo před železničním přejezdem, že mi auto zapískalo a kleplo po brzdách, taky jsem měl chuť klepnout něčím v tu chvíli po autě, protože když to člověk nečeká, tak je to o infarkt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Včera mi na maxidotu vyskočila hláška: "FA má zakrytý výhled". V garážích při výjezdu do vyšších pater. O této funkci jsem vůbec nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Ano může se stát i za hustého snažení lepivým sněhem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.