Prosinec 12, 20177 r MR2015 ho urcite vyhrivany nema - o vikendu 2x nemel senzor vyhled. Tak jsem si parkrat zastavil, oklepal sterace, odstranil led z radaru a jel dal...
Prosinec 12, 20177 r Hm, nic takového nepozoruju (moje je 04/2015). Mozna ma HB jinou verzi nez Combi (něco jako s tim destakem) - anebo se to musí dokodovat...? Upraveno Prosinec 12, 20177 r od epo
Prosinec 15, 20177 r Dnes ráno, jízda po dálnici ve sněhové vánici. FA neustále hlásil, že nemá výhled, výhřev nestíhal. Akorát by mohl taky sdělit že už je zase OK, mrcha. Předek jsem měl celý pokrytý vrstvou sněhu, na FA pak odtál, ostatní ne.
Prosinec 15, 20177 r Zajímavé zjištění, taky jsem dneska vyzkoušel a moje MR2015 má taky vyhřívaný FA
Prosinec 15, 20177 r @Heini Souhlas, taky jsme si říkal, že by mohl i pípnout, že už je zase ready...@los pakos Jo, a je i zajímavé že OIIIFL, Superb a další modely (možná i VW) kde je radar schovaný v masce nejspíš výhřev nemají...
Prosinec 16, 20177 r Vy co tady pořád tvrdíte, že máte vyhříváni FA. Není to náhodou tak, že ten radar sám o sobě při své funkci prostě vydává nějaké teplo, stejně jako každé elektronické zařízení? To je jak kdybyste tvrdili, že máte vyhřívaná světla.
Prosinec 16, 20177 r nemyslím si, pretože keď som pri 6-7°C teplote chytil radar po dlhšej jazde, bol studený a mokrý..
Prosinec 16, 20177 r Je 100% vyhřívaný, jednak hřeje až od určité teploty, druhak podle čidla po zapnutí výhřevu udržuje teplotu senzoru na cca 20°C EDIT: https://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/140542-Moje-Fóbie-Combi-1,2TSI-STYLE+++-Moonwhite#entry2281454
Únor 13, 20187 r U mne hlásil, že nemá výhled.A po celou dobu, než roztál, tak svítil na palubce žlutej trojúhelník. Edit: Jenom doplním, že za jízdy a hustého sněžení, se mi to nikdy nestalo. Tento případ nastal pouze, když jsem přes noc stál čumákem píchnutej v hromadě sněhu. :-) Upraveno Únor 13, 20187 r od Lupen_cz
Únor 13, 20187 r jj, mal by zapípať a hodiť túto hlášku s výkričníkom. Minulú zimu som to niekoľkokrát mal, túto zimu asi málo snehu.
Únor 13, 20187 r Jo, hlasi to, ze nema vyhled. Stalo se to za jizdy samozrejme. Fotka je po zastaveni. Cumakem ve snehu neparkuju
Únor 16, 20187 r Tak já jsem dnes po jízdě s hustým mokrým sněžením vypadal takto. Vypadá to, že malá část je vyhřívaná, cca průmět 2 cm, ale to nestačilo. Celou cestu hlásil že FA nemá výhled. Občas sice hláška zmizela, ale ne na moc dlouho. Byl jsem poučen, že je to vyhřívaná kamera. To jsem si neuvědomil a ve tmě přehlédl. Upraveno Únor 16, 20187 r od oct Doplnění
Únor 17, 20187 r Něco málo o tom jak se FA a podobné systémy seřizují: http://www.auto.cz/serizovali-jsme-bezpecnostni-asistenty-s-autem-na-ocnim-113456
Únor 18, 20187 r V 2/16/2018 na 9:43, oct napsal: Tak já jsem dnes po jízdě s hustým mokrým sněžením vypadal takto. Vypadá to, že malá část je vyhřívaná, cca průmět 2 cm, ale to nestačilo. Celou cestu hlásil že FA nemá výhled. Občas sice hláška zmizela, ale ne na moc dlouho. Byl jsem poučen, že je to vyhřívaná kamera. To jsem si neuvědomil a ve tmě přehlédl. Ja mel vcera zase oramovany senzor ledem. Cela maska i spodek ciste, ale radar zadelany. Nebylo to ale tolik, takze normalne fungoval. Kdyz jsem na to sahal rukou...no... uplne studeny nebyl, ale teply taky zrovna ne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.