Martab Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Nevíte někdo jak je to s výhřevem senzoru FA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 MR2015 ho urcite vyhrivany nema - o vikendu 2x nemel senzor vyhled. Tak jsem si parkrat zastavil, oklepal sterace, odstranil led z radaru a jel dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Zajímavé @Heini má 02/2015 a mu hřeje :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Jj, hřeje, naposled jsem na něj koukal dnes ráno, předek mokrý, FA suchý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 (editace) Hm, nic takového nepozoruju (moje je 04/2015). Mozna ma HB jinou verzi nez Combi (něco jako s tim destakem) - anebo se to musí dokodovat...? Editováno: 12. Prosinec 2017, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Já to nekódoval a myslím že nikdo jiný taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matvej15 Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Mám 11/2015 HB a hreje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Dnes ráno, jízda po dálnici ve sněhové vánici. FA neustále hlásil, že nemá výhled, výhřev nestíhal. Akorát by mohl taky sdělit že už je zase OK, mrcha. Předek jsem měl celý pokrytý vrstvou sněhu, na FA pak odtál, ostatní ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Zajímavé zjištění, taky jsem dneska vyzkoušel a moje MR2015 má taky vyhřívaný FA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 @Heini Souhlas, taky jsme si říkal, že by mohl i pípnout, že už je zase ready...@los pakos Jo, a je i zajímavé že OIIIFL, Superb a další modely (možná i VW) kde je radar schovaný v masce nejspíš výhřev nemají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Vy co tady pořád tvrdíte, že máte vyhříváni FA. Není to náhodou tak, že ten radar sám o sobě při své funkci prostě vydává nějaké teplo, stejně jako každé elektronické zařízení? To je jak kdybyste tvrdili, že máte vyhřívaná světla. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 nemyslím si, pretože keď som pri 6-7°C teplote chytil radar po dlhšej jazde, bol studený a mokrý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Hmm, tak asi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Je 100% vyhřívaný, jednak hřeje až od určité teploty, druhak podle čidla po zapnutí výhřevu udržuje teplotu senzoru na cca 20°C EDIT: https://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/140542-Moje-Fóbie-Combi-1,2TSI-STYLE+++-Moonwhite#entry2281454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Asi je letos tuha zima nebo to vyhrivani nestiha 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 a hlasi FA nejaku chybu ked je tak zamrznuty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 (editace) U mne hlásil, že nemá výhled.A po celou dobu, než roztál, tak svítil na palubce žlutej trojúhelník. Edit: Jenom doplním, že za jízdy a hustého sněžení, se mi to nikdy nestalo. Tento případ nastal pouze, když jsem přes noc stál čumákem píchnutej v hromadě sněhu. :-) Editováno: 13. Únor 2018, autor: Lupen_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 jj, mal by zapípať a hodiť túto hlášku s výkričníkom. Minulú zimu som to niekoľkokrát mal, túto zimu asi málo snehu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Jo, hlasi to, ze nema vyhled. Stalo se to za jizdy samozrejme. Fotka je po zastaveni. Cumakem ve snehu neparkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 (editace) Tak já jsem dnes po jízdě s hustým mokrým sněžením vypadal takto. Vypadá to, že malá část je vyhřívaná, cca průmět 2 cm, ale to nestačilo. Celou cestu hlásil že FA nemá výhled. Občas sice hláška zmizela, ale ne na moc dlouho. Byl jsem poučen, že je to vyhřívaná kamera. To jsem si neuvědomil a ve tmě přehlédl. Editováno: 16. Únor 2018, autor: oct Doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Něco málo o tom jak se FA a podobné systémy seřizují: http://www.auto.cz/serizovali-jsme-bezpecnostni-asistenty-s-autem-na-ocnim-113456 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Pěkný článek. Ale jde z toho děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 V 2/16/2018 na 9:43, oct napsal: Tak já jsem dnes po jízdě s hustým mokrým sněžením vypadal takto. Vypadá to, že malá část je vyhřívaná, cca průmět 2 cm, ale to nestačilo. Celou cestu hlásil že FA nemá výhled. Občas sice hláška zmizela, ale ne na moc dlouho. Byl jsem poučen, že je to vyhřívaná kamera. To jsem si neuvědomil a ve tmě přehlédl. Ja mel vcera zase oramovany senzor ledem. Cela maska i spodek ciste, ale radar zadelany. Nebylo to ale tolik, takze normalne fungoval. Kdyz jsem na to sahal rukou...no... uplne studeny nebyl, ale teply taky zrovna ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 A já to měl včera opačně, předek zalepený sněhem, ale radar suchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.