Alma Vloženo 14. Červen 2021 Sdílet Vloženo 14. Červen 2021 (editace) Chyběla zde DP na brzdy, tak jsem se praštil přes kapsu. https://uloz.to/file/XVaaR755qGQW/d4b804849aa-brzdove-systemy-pdf#!ZGOuLGR2AJD5ZJDkMwSvAmIvLGx4ZyqEE3STIxuxAwEYITAvZD== a stále aktuální "start stop" https://uloz.to/file/m9IJvVaBUKZK/s0020028615-nr-86-system-start-stop-ve-vozech-skoda-pdf#!ZGR3ZGR2AQNkLzH4LzR5MGyvLGx5ZRgnF1IwGRHmDzuvFmx0At== Editováno: 14. Červen 2021, autor: Alma 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Červen 2021 Sdílet Vloženo 14. Červen 2021 brzdy nechybaju, aspon u mna na disku nie, stacilo pytat :D . ale vdaka, niekomu sa zide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Aspon je to novejsi revize :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 Zdravím. V jaké konkrétně části příručky bych našel opr. sk. 50 ; Čelní stěna; Demontáž a montáž krytu oddělovacího prostoru? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 Oprávárenská skupina 50 je v části "D3E80453E2F-Opravy_karosérie". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 3. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2022 Zdravím. Možná jsem špatně hledal, ale nenašel jsem zde Dílenskou příručku Karoserie - montážní práce vnější. Nemá ji někdo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 3. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2022 @ferokulda Karoserie_-_montázní_práce_vnejsí F3.pdfNačítání informací... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 3. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2022 Díky ski1961. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocin Vloženo 1. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2022 Ahoj prosím, prosím potřeboval bych DP na poloosy a převodovku. Fabia III 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2022 Ahoj, je to tady v tématu, tak stačí stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocin Vloženo 1. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2022 Už jsem všechno našel. Díky jste super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin29 Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 Dobrý večer. Nenašlo by sa náhodou TPI na motor 1.0TSI 70kw rv.2021? Ide o to že motor ma nepravidelný chod a vibruje na voľnobehu za studena či za tepla. Navštívil som 2 autorizáky s tým že v tom prvom povedali že to je normálne a že diagnostika nič neukázala. Ten druhý tiež povedal že diagnostika je čistá ale priznal že motor ma nepravidelný chod a vibruje. Nechávajú ma jazdiť na aute pokiaľ nevyskočí check nevine. Je to počuť ja prvý krát len by som chcel mať nejaké argumenty v tom druhom servise pri prehliadke auta ktorá bude o pár dni. Ďakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Zdravím. Našel by se někdo, kdo by úplného blba navedl, kde a jak najít v ERWINu ta TPI ? Poplatek si zaplatím, ale potřebuji předem vědět, kde a jak to najít. Už jsem jednou zaplatil, ale asi jsem fakt pitomec, prostě jsem ta TPI nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 @Míša a kdo tvrdil, že jdou TPI najítt v erwinu ? já měl zaplacený hodinový přístup už několikrát a pokud vím, tak tohle se tam opravdu nenachází, proto to myslím nemůžeš najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Zajímavé, viz rozhovor z předešlé stránky diskuze: Harros01 se ptá: "Prosím vás, nemohli byste sem dát aktuální TPI na FIII, které by šly otevřít? Pomohlo by mi to. Nemáte TPI i na vrzající silentbloky stabilizátoru? Díky moc." A Bikes mu odpovídá: "můžeš si je stáhnout z erwinu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 (editace) V 27. 2. 2021 na 11:55, Bikes napsal: můžeš si je stáhnout z erwinu Rozšířit @Bikes Mohl bys nám prosím sdělit, kde se v erwinu nachází TPI ? byl jsem v něm několikrát, ale nic takového jsem tam nikdy nenašel... Editováno: 14. Duben 2023, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Jen upozorňuji, že Bikes není zdaleka jediný, kdo tvrdí, že TPI jsou k nalezení v ERWINu. Viz předešlé strany této diskuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 @Míša no tak snad nám někdo z nich sdělí, kde tom je..já už byl v erwinu několikrát a že jsem to prolezl křížem krážem, ale nic takového jsem tam opravdu nenašel a nebylo to jen jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Jsou tam, musíte si ale zadat konkrétní WIN. Já je tam na dvou autech našel ale vždy jsem je lustroval a stahoval DP podle WIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 No dobře, ale kristova noho kde ? WINko jsem zadával jak blázen několikrát, ale stejně nikde nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 (editace) @Míša tak jsme asi blázni oba dva..já když tam byl, tak jsem taky zadával konkrétni VIN, když jsem chtěl zjistit komplet výbavu s PR kody ke konrétnímu autu dle VIN, ale TPI jsem fakt taky nenašel :-) Editováno: 14. Duben 2023, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 (editace) Nevím, ale jmenuje se to a stáhne pod tímto názvem : printTechnicalServiceHandbook- ale přesný postup nevím, vždy to jsou nervy tam něco najít za 60 minut. Naposledy jsem to dělal cca před měsícem. Editováno: 14. Duben 2023, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Dokonce jsem hledal i návod na netu, ale asi je to tajný, no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Nevím jak teď, ale před asi třemi roky jsem si na VIN své OIII z erWinu TPI stahoval. Kde to tam přesně je, si už ale nepamatuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Ano, jde to, ale je na autorovi návodu, zda ho hodí do placu/povolí zveřejnění. Nechci leakovat soukromou konverzaci neb se to nesluší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.