henry_sk Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Ahojte, ak ešte máte na predaj kartu Samsung s editovateľným CID, mám záujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindera Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Děkuji Clouseau za opět bezchybnou aktualizaci map West EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 mohu pomoci s aktualizací map Škoda Amundsen RNS310 i RNS315 Strakonice - jižní Čechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 mohu pomoci s aktualizací map Škoda Amundsen RNS310 i RNS315 kdekoli :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 7. Červen 2018 Sdílet Vloženo 7. Červen 2018 (editace) ahoj , když už tady aktualizujete mapy v amundsenu tak se taky zeptám je někdo z okolí plzně konkrétně rokycany na aktualizaci map? sice jí moc skoro nepoužívám protože jedu v mobilu online ale mohli by být aktuální... auto je z roku 2010, jaký sw nevím co mám jen origo cd D a CZ stažený na sd karu Editováno: 7. Červen 2018, autor: jirka toledo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 V 7. 6. 2018 na 19:55, jirka toledo napsal: ahoj , když už tady aktualizujete mapy v amundsenu tak se taky zeptám je někdo z okolí plzně konkrétně rokycany na aktualizaci map? sice jí moc skoro nepoužívám protože jedu v mobilu online ale mohli by být aktuální... auto je z roku 2010, jaký sw nevím co mám jen origo cd D a CZ stažený na sd karu Ahoj Jirko, aktualizace není vázána na konkrétní místo - je možná kdekoli. Píšu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codlx Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Z toho autorádia úplně šílím!! Může mi sem prosím někdo napsat návod, jak si nastavím třeba jen 6 stanic, které si budu na volantu tlačítky přepínat? Furt mi tam vnucuje asi 30 stanic!! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Nemám tu po ruke návod ale hádam si to dobre pamätám -> naladíš nejakú stanicu, stlačíš a držíš predvoľbu 1, po cca sekunde sa tam stanica uloží (myslím, že to aj pípne). Naladíš ďalšiu stanicu a uložíš na predvoľbu 2, a takto pokračuješ s predvoľbami 3, 4, atď. Potom keď už máš požadované stanice priradené na predvoľby, cez nastavenia rádia si prepneš, aby šípky neprepínali medzi dostupnými stanicami, ale len medzi uloženými predvoľbami (v ľavo hore na displeji sa potom zobrazí taká hviezdička). Predpoklad je mať priradené nejaké stanice na predvoľbách ako som popísal, inak to vždy prepína len dostupné stanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codlx Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Funguje! Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy West V11 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu. Východ stále jen ve verzi V8 :-( Pro Amundsen (RNS310) jsou stále ještě k dispozici mapy ve verzi V10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudymudy Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Ahoj, dnes při jízdě mi najednou vypnul monitor. Rádio dál hraje, dotyková obrazovka funguje (zmáčknul jsem intuitivně do míst, kde jsou stanice), ale monitor je zhaslý. Máte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 22. Duben 2019 Sdílet Vloženo 22. Duben 2019 (editace) Tak už jsou k dispozici nové mapy West V11 2019 pro Amundsen - RNS310. Zajímavé je že je nevydal VW. Že by VW přestal podporovat starší navigace? Editováno: 22. Duben 2019, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Vy kdož používáte Amundsen (bez plusu), jaká je četnost dopravních hlášení (uzavírky)? Zatímco ještě minulý rok hlásil spolehlivě kde co a dokázal přesměrovat, tak teď nic. Po stisknutí TCM ukáže pár omezení a toť vše. Mà to někdo lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Ne, mám to podobné :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zilas Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Ahoj, chtěl jsem se zeptat na jednu zvláštnost. Mám navigaci amundsen RNS310 a provedl jsem aktualizaci z verze 0227 na 0357. Aktualizace se zdá být v pořádku po zobrazení verze SW se ukazuje správně, že je nainstalována verze 0357, ale bohužel mi nepřibyla možnost zobrazení funkcí pro telefon po zmáčknutí tlačítka telefonu se mi stále pouze vypne zvuk autorádia. Zkoušel jsem po aktualizaci provést akci vrátit volby do továrního nastavení, ale také to nepomohlo. Máte nějaký typ? Stalo se to již někomu a podařilo se vyřešit? Aktualizaci jsem prováděl dle tohoto návodu: https://forums.seatcupra.net/index.php?threads/guide-to-updating-rns310-firmware.390707/ Josef Žilka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 (editace) Co ja vím, pokud tvůj automobil nedisponuje BT jednotkou (někde pod sedačkou myslím) tak prostě z toho víc nevytriskas... Editováno: 16. Červen 2019, autor: vrieger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zilas Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Automobil mám Škoda yeti 2010 a bluetooth v automobilu je, telefon k němu také mám stále připojen. Jen je pravda že bluetooth v automobilu nepodporuje protokol A2DP pro přehrávání hudby ale hovory naprosto v pohodě. Takže zobrazení seznamu kontaktů, hovorů atp. by mělo být dostupné i v autorádiu, nejen na palubovce, kde je vše OK. Josef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levitas Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Ahoj, na navigaci Amundsen RNS 315 mi nesvití podsvícení v otvoru pro CD. A to na levé straně. Jedná se o závadu led? Je možná oprava? Děkuji Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matose.svk1@gmail.com Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Ahojte, chcem sa spýtať nakoľko mám zodrate tlačidlá na amundsen +, je možná výmena tlačidiel , idú vyberať?, či je treba nové rádio. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 10. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2019 samostatná tlačítka se dle mě vyměnit nedají, ale nechá se vyměnit celý kryt. https://www.automultimedia.cz/cz/shop/nahradni-dily-11/predni-plastovy-panel-pro-amundsen-skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genrot1 Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 ahoj ludia....prosim vas mam sup 2 a amundsen plus kupil som si kamerku cuvaciu a zistil som ze potrebujem nejaky prevodnik....nasiel som viac tipov...podla coho mam pozerat? jedny pisu ze - OEM jednotkou MIB..co znamena aem a co znamena mib.. na dalsiom prevodniku zase pisu - ŠKODA Superb II. NEXUS (RNS2) 16:9 bez originálneho TV tuneru.. linky: https://www.saunika.sk/tempomaty-parkovacie-snimace/video-prevodniky-oem-navigacie-kamery/video-adapter-kamera-vw-skoda-rns2-mfd2---3452/ https://www.saunika.sk/tempomaty-parkovacie-snimace/video-prevodniky-oem-navigacie-kamery/video-adapter-parkovacia-kamera-vw-skoda-mib---4038/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomash Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Ahoj, prosím Vás, mám Amundsen SW 0357 a originál BOSCH SD kartu, mapy V7 WesternEurope 2015. Jak to můžu zakzualizovat? Infolinka Škoda auto mně posílá do servisu... Můžu nějak zjistit, jestli to bylo koupený s aktualizacema, nebo jestli se to dá nějak zaktualizovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Tak to asi bude Amundsen+ ne? V servisu ti nabidnou aktualizaci na kartě za několik tisíc :-) Píšu SZ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Hrad Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Ahoj, mám Amundsen+ , má cenu tenhle rok aktualizovat mapy nebo počkat na novější verzi ( pokud teda vyjde a kdy). A další dotaz mám kdo by mi to aktualizoval? zkoušel jsem nějaky postupy a vyměnil asi 3 sd karty a nějak se mi to nedaří. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 3. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2019 Ahoj Ondro, a co tam máš za verzi map tedˇ? Ohledně aktualizace píšu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.