jindrous Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Zdravím, nějak nemohu zprovoznit AUX, napojím tam kabel druhou koncovku dám do telefonu ale z repro nic neslyším.. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 případně ještě nastavit vstupní citlivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 24. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 To jsem zkusil, možná ještě zkusit v mobilu nastavení hlasitosti do výstupu sluchátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bozskydave Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 vetšinou je potřeba na telefonu dát hlasitost na max a na rádiu vybrat zdroj AUX a dát taky víc volume. Občas bývá vypnutý přímo v nastavení rádia, takže je potřeba zapnout. Alespon na Columbusu jsem ho měl vypnutý od výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_proksa Vloženo 23. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2016 Mám podobný problém.... Připojím telefon a vstup aux v menu vybrat zdroj nevidím... Mám za to ze mi to kdysi fungovalo... Bolero... Nevím o tom že bych to někde zapinal.. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.