Publikováno Duben 26, 201510 r Ahoj všichni. Občas se na mojí OII vyskytne problém při startování. Při prvním natočení u studeného motoru sice chytne, ale vypadá to, že běží jen na dva válce a po chvilce zhasne. Při druhém startování musím točit 10-15sekund než motor naskočí a pak už běží normálně v pořádku. Čím by to mohlo být? P.S. Pokud už to tu někde v tématech je, tak se omlouvám, nepodařilo se mi to vyhledat. Díky Upraveno Duben 26, 201510 r od Franta149
Duben 26, 201510 r Kolik to má najeto ? Asi jedině to napíchnout. Upraveno Duben 26, 201510 r od dominikg
Duben 27, 201510 r Autor Zkusím to napíchnout, bohužel nemám hex kabel, tak jenom motor až se dostanu k někomu s potřebným vybavením tak to zčeknu celé. Ale i tak děkuju za nápady .
Květen 18, 201510 r Zdravim, mam podobny problem s tim rozdilem. Pokud necham svoji Octavii 2 sedan (facelift) stat v mirnem kopci, stane se, ze treba za 1-2 dny mam problem nastartovat, kdyz prijdu po ranu. Mam najeto 100tis. Za 6 let. Nova baterie cca 2 msice. Startuji, slysim, ze uz to naskocilo, pustim klicek v zapalovani a ono to chcipne. Tak pockam par vterin a starter toci, ale min. 5 vterin startuji a az pak to naskoci. Otacky jsou pak v normalu. Kde je problem? Mel jsem jednou pujceny i novou Octavii 3 v 1.6 Tdi a stalo se mi skoro neco podobneho, akorat to nechciplo.
Červen 7, 20214 r Zdravím, ráda bych se optala, zda někdo z Vás neřešil podobnou situaci s problematickým startováním. Po delší pauze, stačí aby stála 2-3 dny, mi octávka špatně chytá. Měněna baterie a palivových filtr... diagnostika nic neukazuje. Auto “točí” ale naskočí až po několika sešplápnutí plynu. Poté co naskočí pak jezdí bez problému, dokud znovu někde nestojí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.